Jump to content
Dogomania

niedowidze, wiec sie boje...- Benia z boksu agresorow. AGATKA MA DOM, HANIA CZEKA

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzlikowa']Mądra dziewczyna!!!W okach kopać jej będą na żywca...kto to widział...

[B]Aga-ta...a jaki wiek Agatce weci sugerują?? Zdecydowanie ważne pytanie...[/B]
informacje o Agatce podrzucam wszystkim pytającym...w metryczce napisane jest 5-6lat...i że potrzebuje operacji...ale to ostatnie na razie nie jest potwierdzone...czekamy na wynik badania...[/QUOTE]
ok 5 lat i na razie niech tak zostanie

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']A taka operacja na oczka to jaki jest koszt?[/QUOTE]

za moja Lolke (za 1 operacje) placilam ok. 300zl, wiec pewnie w tym przypadku bedzie tak samo

Posted

Ty nasza 'mała' agresorko :loveu: wskakuj na pierwszą stronę późną nocką może zaglądnie ktoś z kasiorką :lol::lol: (kurcze 'trza' iść spać bo już mi się zaczyna rymować, ale to chyba Romeczko dobry objaw:p).

Posted

[quote name='Aga-ta']za moja Lolke (za 1 operacje) placilam ok. 300zl, wiec pewnie w tym przypadku bedzie tak samo[/QUOTE]

Jezeli to sa tylko powieki, to nie powinno byc duzego problemu... miejmy nadzieje tylko, ze oczka sa w porzadku...

Posted

[quote name='marysia55']Ty nasza 'mała' agresorko :loveu: wskakuj na pierwszą stronę późną nocką może zaglądnie ktoś z kasiorką :lol::lol: (kurcze 'trza' iść spać bo już mi się zaczyna rymować, ale to chyba Romeczko dobry objaw:p).[/QUOTE]

...no, u mnie rymowanie nie jest najlepszym objawem,ale u Ciebie na pewno tak!!!

Posted

[quote name='zuzlikowa']...no, u mnie rymowanie nie jest najlepszym objawem,ale u Ciebie na pewno tak!!![/QUOTE] mam nadzieje, że tak bo w końcu jak długo można żyć w letargu:razz:
Agatka pokazuj się światu :loveu:

Posted

[quote name='marysia55']mam nadzieje, że tak bo w końcu jak długo można żyć w letargu:razz:
Agatka pokazuj się światu :loveu:[/QUOTE]

...aż do pokonania go!!!...ani chwili dłużej!!

Agatka,fruń do góry!!

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Roma wysłałam Ci maila.[/QUOTE]

Już odpisałam...

Agatko, bardzo proszę o pomoc w wyleczeniu Twoich oczu...o wsparcie na sterylizację...o pomoc w utrzymaniu w hoteliku...KAŻDA FORMA POMOCY BĘDZIE PRZYDATNA!!!

Posted

[quote name='paulina_mickey']kup agatkę-pomóż jej!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192622-kup-agatk%c4%99-na-operacj%c4%99-oczu!do-19.09?p=15357726#post15357726[/URL][/quote]

serdecznie dziekuje:Rose:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Kup Agatkę-pomóż jej!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/192622-Kup-Agatk%C4%99-na-operacj%C4%99-oczu!Do-19.09?p=15357726#post15357726[/url][/QUOTE]

Kup Agatkę...pomóż jej!!!

Posted

zapraszam:) moze komus przyda sie torebka, pasek lub ozdobny szaliczek
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192629-TOREBKI-PASKI-OZDOBNY-SZALICZEK-NA-BENKA-W-DWUPAKU-DO-20.09-do-24-tej?p=15358264[/URL]

Posted

[quote name='Aga-ta']zapraszam:) moze komus przyda sie torebka, pasek lub ozdobny szaliczek
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192629-TOREBKI-PASKI-OZDOBNY-SZALICZEK-NA-BENKA-W-DWUPAKU-DO-20.09-do-24-tej?p=15358264[/URL][/QUOTE]

...a pamietajmy,że czas pedzi i niedługo już Sylwester...a wczesniej jesienna słota...przydadzą się!!!

Posted

to ja poprosze:)

z bazarku na Misie podzieliłyśmy z zuzlikową pieniażki na trzy cześci: 1/3 dostanie Agatka a 2/3 Dima i Iwan..
Tak, ze ja do przelania bede miała dla Agatki ca. 35 zł..
Od siebie jeszcze cos tez dorzuce ale dopiero po 24.tym (bo wtedy pensje mi przeleją:))

Aga-ta a gdzie oczy bedziesz diagnozować? I ewentualnie kto bedzie operował?

Posted

[quote name='AniaB']to ja poprosze:)

z bazarku na Misie podzieliłyśmy z zuzlikową pieniażki na trzy cześci: 1/3 dostanie Agatka a 2/3 Dima i Iwan..
Tak, ze ja do przelania bede miała dla Agatki ca. 35 zł..
Od siebie jeszcze cos tez dorzuce ale dopiero po 24.tym (bo wtedy pensje mi przeleją:))

Aga-ta a gdzie oczy bedziesz diagnozować? I ewentualnie kto bedzie operował?[/QUOTE]
dziewczyny, troche mi glupio, bo Dima i Iwan tez bardzo potrzebuja tych pieniedzy, wiec moze nie bedziemy im zabierac

Agatke beda diagnozowac w arwecie, a ewentualnie operowal bedzie p. Rafal