Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yeeeeeee!!!!!!! Lusia bladym świtem pojechała do nowego domu !!!!

Państwo byli pod schroniskiem tuż po 7-ej rano. Zachwyceni Lusią , a Lusia nimi - cieszyła się , skakała i wpakowała do samochodu bez najmniejszego ale :D:D:D

Myślę, że teraz dojeżdżają do domu :)

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie tak :) Ustroń jest na południe od aglomeracji śląskiej - mniej więcej w połowie drogi między Cieszynem a B.-B.

Ati ma mailować do nowych pańciostwa Luśki - z pytaniem o wrażenia i o zachowanie psa. Wszystko na pewno będzie ok - Lusia zareaguje takim samym entuzjazmem jak Parys :)

Posted

lista co prawda byla od tanitki, bo podzielilam wyslanie maili na szorstkie i fouski- przygotowala Tatiana, i gladkie- ja
ale z listy wlosiatkow -udalo sie Lusce , a z listy Gladkich, Panstwo z WOLSZTYNA chca Ferdynanda vel kiedysiejszego Rumcajsa- tak wiec dziewczynki szukam pomocy w znalezieniu osoby na PA z okolic Wolsztyna, jak macie kogos- PLISS

Posted

sa wiesci i czekamy za fotkami
,,
[FONT=Arial]Witam, Lusia (obecnie Lucy) właśnie jest ze mną w biurze (mam na terenie domu).[/FONT]
[FONT=Arial]Leży sobie w kojcu, bo nie chciałam jej zostawiać jeszcze na podwórku (mamy posesję 2000m2 więc ma gdzie biegać). Podróż zniosła świetnie. Dzieci były w domu na ok. 17.00.Całą niedzielę spędziła z nami ( z reguły jeździmy na rowerach, ale tym razem , ze względu na Lucy, nie pojechaliśmy).Jest świetna, cała rodzina jest zachwycona.Lucy jest przyjazna, sympatyczna i towarzyska.[/FONT]
[FONT=Arial]Właśnie już śpi w kojcu.[/FONT]
[FONT=Arial]Zdjęcia wyślę, jak tylko zrobię, ale póki co muszę się zająć pracą. : )"[/FONT]

Posted

wlasnie dostalam, wiec wklejam:
[FONT=Arial]Witam,[/FONT]
[FONT=Arial]Lucy ma się świetnie, chodzimy już na spacery (200m od naszego domu mamy rzekę Wisłę i lasy). Od dziś biega ze mną rano po lesie. [/FONT]
[FONT=Arial]Jest wyjątkowa. Codziennie schodzi ze mną do biura, gdzie jest wyjątkowo grzeczna. Jeździ ze mną samochodem (jak muszę załatwić coś na mieście), czeka na mnie w aucie.Upatrzyła sobie mnie z całej rodziny, więc nie chcę jej zostawiać. [/FONT]
[FONT=Arial]Cała rodzina jest zachwycona, a Lucy opłacało się czekać rok, tak sądzę.[/FONT]
[FONT=Arial]Bardzo proszę przekazać te informacje Paniom ze schroniska (łatwiej i szybciej mi jest wysłać zdjęcia i informację mailem do Pani).[/FONT]
[FONT=Arial] Pozdrawiam Bogusława M.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]