Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabi bardzo potrzebna jest pozytywna energia, nie da rady teraz zrobić zdjęć Miśkowi, trzeba narazie radzić sobie z tym co jest.
Wybaczcie jej że nic nie pisze są sytuację w życiu kiedy nie sposób dać sobie radę ze wszystkim.
Obecnie przeżywa dramatyczną sytuację rodzinną, dajmy jej czas ...

Posted

[quote name='Iljova']Gabi bardzo potrzebna jest pozytywna energia, nie da rady teraz zrobić zdjęć Miśkowi, trzeba narazie radzić sobie z tym co jest.
Wybaczcie jej że nic nie pisze są sytuację w życiu kiedy nie sposób dać sobie radę ze wszystkim.
Obecnie przeżywa dramatyczną sytuację rodzinną, dajmy jej czas ...[/QUOTE]

Oczywiście:iloveyou:

Gabisiu bedzie dobrze:glaszcze:

Posted

[quote name='Iljova']Gabi bardzo potrzebna jest pozytywna energia, nie da rady teraz zrobić zdjęć Miśkowi, trzeba narazie radzić sobie z tym co jest.
Obecnie przeżywa dramatyczną sytuację rodzinną, dajmy jej czas ...[/QUOTE]
No pewnie, rozumiemy...

Posted

Gabi - trzymaj się !!!!

Właśnie przelałam na konto skarbnika 100 zł, jakie Pani Joanna G.- L. wpłaciła na mój pay pal. Ta pozycja jest wpisana do rozliczenia na fb

Posted

[quote name='Lobaria']Gabi - trzymaj się !!!!

Właśnie przelałam na konto skarbnika 100 zł, jakie Pani Joanna G.- L. wpłaciła na mój pay pal. Ta pozycja jest wpisana do rozliczenia na fb[/QUOTE]

To dzieki Twojej znajomości fb;)

Posted

[quote name='andegawenka']To dzieki Twojej znajomości fb;)[/QUOTE]

Nie lubiłam fb, ale się przemogłam dla psiaków....
I inne Cioteczki namawiam do tego samego - im nas tam więcej, tym lepiej

Posted

[quote name='Lobaria']Gabi - trzymaj się !!!!

Właśnie przelałam na konto skarbnika 100 zł, jakie Pani Joanna G.- L. wpłaciła na mój pay pal. Ta pozycja jest wpisana do rozliczenia na fb[/QUOTE]
Jest już u mnie na koncie :) Dzięki

Posted

wpadlo Miskowi do skarpety 141zł z bazarku:multi:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232647-DZIS-KONIEC-o-20-00-Srebro-bizutki-dla-Misia-i-suni-bezimiennej[/url]!

Posted

[quote name='Nemko']wpadlo Miskowi do skarpety 141zł z bazarku:multi:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232647-DZIS-KONIEC-o-20-00-Srebro-bizutki-dla-Misia-i-suni-bezimiennej[/URL]![/QUOTE]

Nemko:calus::bigcool:

Posted

[quote name='Nemko']wpadlo Miskowi do skarpety 141zł z bazarku:multi:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232647-DZIS-KONIEC-o-20-00-Srebro-bizutki-dla-Misia-i-suni-bezimiennej[/URL]![/QUOTE]
Ale super :lol:, dziękujemy bardzo [B]Nemko [/B]:loveu:

Ja będę robiła na dniach bazarek, który w połowie przeznaczę dla Misia, czekam na zdjęcia, które ma mi przesłać ciotka z fb :)

Posted

Cioteczki kochane, na wczoraj zakonczonym bazarku dzis cioteczka Olusia88 zakupila jeszcze kolczyki za 35 zł!! Wiec bedzie dla Misia nie 142 a 158,50:-D

Posted

[quote name='Nemko']Cioteczki kochane, na wczoraj zakonczonym bazarku dzis cioteczka Olusia88 zakupila jeszcze kolczyki za 35 zł!! Wiec bedzie dla
Misia nie 142 a 158,50:-D[/QUOTE]

.:multi: super, aż się żyć chce:multi: