Iljova Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Gabi bardzo potrzebna jest pozytywna energia, nie da rady teraz zrobić zdjęć Miśkowi, trzeba narazie radzić sobie z tym co jest. Wybaczcie jej że nic nie pisze są sytuację w życiu kiedy nie sposób dać sobie radę ze wszystkim. Obecnie przeżywa dramatyczną sytuację rodzinną, dajmy jej czas ... Quote
andegawenka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Iljova']Gabi bardzo potrzebna jest pozytywna energia, nie da rady teraz zrobić zdjęć Miśkowi, trzeba narazie radzić sobie z tym co jest. Wybaczcie jej że nic nie pisze są sytuację w życiu kiedy nie sposób dać sobie radę ze wszystkim. Obecnie przeżywa dramatyczną sytuację rodzinną, dajmy jej czas ...[/QUOTE] Oczywiście:iloveyou: Gabisiu bedzie dobrze:glaszcze: Quote
handzia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Iljova']Gabi bardzo potrzebna jest pozytywna energia, nie da rady teraz zrobić zdjęć Miśkowi, trzeba narazie radzić sobie z tym co jest. Wybaczcie jej że nic nie pisze są sytuację w życiu kiedy nie sposób dać sobie radę ze wszystkim. Obecnie przeżywa dramatyczną sytuację rodzinną, dajmy jej czas ...[/QUOTE] No pewnie, rozumiemy... Quote
Lobaria Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Gabi - trzymaj się !!!! Właśnie przelałam na konto skarbnika 100 zł, jakie Pani Joanna G.- L. wpłaciła na mój pay pal. Ta pozycja jest wpisana do rozliczenia na fb Quote
andegawenka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Lobaria']Gabi - trzymaj się !!!! Właśnie przelałam na konto skarbnika 100 zł, jakie Pani Joanna G.- L. wpłaciła na mój pay pal. Ta pozycja jest wpisana do rozliczenia na fb[/QUOTE] To dzieki Twojej znajomości fb;) Quote
Lobaria Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='andegawenka']To dzieki Twojej znajomości fb;)[/QUOTE] Nie lubiłam fb, ale się przemogłam dla psiaków.... I inne Cioteczki namawiam do tego samego - im nas tam więcej, tym lepiej Quote
Lolalola Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Gabi glowa do gory!!!!!!!! Handziu odebralas moja deklaracje na pp? Quote
handzia Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Lobaria']Gabi - trzymaj się !!!! Właśnie przelałam na konto skarbnika 100 zł, jakie Pani Joanna G.- L. wpłaciła na mój pay pal. Ta pozycja jest wpisana do rozliczenia na fb[/QUOTE] Jest już u mnie na koncie :) Dzięki Quote
handzia Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Lolalola']Gabi glowa do gory!!!!!!!! Handziu odebralas moja deklaracje na pp?[/QUOTE] Jurto dowiem się od mojego Tz-ta ;) Bo teraz już śpi ;) Quote
ewu Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Jest mój Misiek-Egon:) A ja cię tyle czasu szukałam po śmierci kompa...Nareszcie Misiuniu:) Quote
handzia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='ewu']Jest mój Misiek-Egon:) A ja cię tyle czasu szukałam po śmierci kompa...Nareszcie Misiuniu:)[/QUOTE] Super, witamy :) Quote
andegawenka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='ewu']Jest mój Misiek-Egon:) A ja cię tyle czasu szukałam po śmierci kompa...Nareszcie Misiuniu:)[/QUOTE] Może i reszta dołączy...bo coś się dużo osób pogubiło;) Quote
Nemko Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 dzis bedzie rozliczany bazarek misiowy, to jak tylko powplacaja ludzie pieniazki- zaraz miskowi przelewam:) Quote
Iljova Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Cześć Misiaku zadbaj z reszta futrzaków o Gabi Quote
Nemko Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 wpadlo Miskowi do skarpety 141zł z bazarku:multi: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232647-DZIS-KONIEC-o-20-00-Srebro-bizutki-dla-Misia-i-suni-bezimiennej[/url]! Quote
andegawenka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Nemko']wpadlo Miskowi do skarpety 141zł z bazarku:multi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232647-DZIS-KONIEC-o-20-00-Srebro-bizutki-dla-Misia-i-suni-bezimiennej[/URL]![/QUOTE] Nemko:calus::bigcool: Quote
Nemko Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Bardzo sie ciesze:) wici rozeslane, czekam na wplaty:multi: Quote
andegawenka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='ewu']Mizianko na dobranoc:)[/QUOTE] Po spacerku:sleep2::bye: Quote
handzia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Nemko']wpadlo Miskowi do skarpety 141zł z bazarku:multi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232647-DZIS-KONIEC-o-20-00-Srebro-bizutki-dla-Misia-i-suni-bezimiennej[/URL]![/QUOTE] Ale super :lol:, dziękujemy bardzo [B]Nemko [/B]:loveu: Ja będę robiła na dniach bazarek, który w połowie przeznaczę dla Misia, czekam na zdjęcia, które ma mi przesłać ciotka z fb :) Quote
andegawenka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 misiek miał na poczatek 370 zł stałych deklaracji:shake: Quote
Iljova Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Hei Misiaczku :-) Wspaniałej niedzieli :-) Quote
Nemko Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Cioteczki kochane, na wczoraj zakonczonym bazarku dzis cioteczka Olusia88 zakupila jeszcze kolczyki za 35 zł!! Wiec bedzie dla Misia nie 142 a 158,50:-D Quote
andegawenka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='Nemko']Cioteczki kochane, na wczoraj zakonczonym bazarku dzis cioteczka Olusia88 zakupila jeszcze kolczyki za 35 zł!! Wiec bedzie dla Misia nie 142 a 158,50:-D[/QUOTE] .:multi: super, aż się żyć chce:multi: Quote
Recommended Posts