Borówka16 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Temida']Miałam telefon w sprawie Bingo, Pani ma dzwonić po rozmowie z mężem.[/QUOTE] Mocno trzymam !!! Quote
majqa Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='sylwiaso']Temidko super tylko może tym razem będę się cieszyła już po!!![/QUOTE] Co racja to racja! Quote
irenaka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Mocno zaciskam kciuki, żeby to był TEN domek:kciuki::kciuki::kciuki:. Uprzejmie też donoszę;), że wczoraj zapłaciłam za kubraczek dla Bingusia. Mam nadzieję, że szybko przesyłka dotrze do Sylwii, bo poprosiłam o priorytet. Quote
irenaka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Zmiana tematu dziewczyny. Może nie wszyscy jeszcze mieli okazję dowiedzieć się, co dzieje się w Dyminach:-(. Nie zostawiajmy dziewczyn z Kielc samych. Jeżeli ktoś może podpisać petycję, to bardzo proszę o to: [URL]http://www.petycje.pl/petycja/5853/petycja_w_sprawie_schroniska_dla_bezdomnych_zwierz%C4%84t_w_kielcach_dyminy.html[/URL] Zapraszam też w imieniu dziewczyn, 17 listopada do Kielc na manifestację, jeżeli ktoś nie będzie mógł jechać, to może pomoże w jej organizacji ? : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestacj%C4%99-przy%C5%82%C4%85cz-si%C4%99-do-nas%21%21%21[/URL] Dyminy dziś:-(:-(. Isadora7 powinna mieć za ten film, miejsce w niebie poza kolejnością [video=youtube;oij7aauWQ-g]http://www.youtube.com/watch?v=oij7aauWQ-g[/video] Quote
sylwiaso Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Irenko dziękujemy!!!Isadoro wielkie ukłony:modla::modla:a tym zwyrodnialcom i całej ekipie tylko:x:2gunfire: Quote
majqa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ależ pustki u Ciebie Bingo... :-( Sylwio, wysłałam Ci maila i smsa. Martwię się, bo nie zareagowałaś. Quote
irenaka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Dziękuję dziewczyny:loveu: pięknie za odzew, każdy głos na wagę złota:calus: Wiecie czym się martwię? Robi się zimno a kubraczek dla Bingusia pewnie jeszcze nie dotarł:-( Quote
sylwiaso Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Już jestem!rozpiszę hotelik Bingusiowi czyli 9.10-9.11 160zł cioteczki karmy dla niego starczy jeszcze myślę do 14.11 jeszcze kubraczka nie mamy Irenko może jutro coś dojedzie! Quote
majqa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [COLOR=Red][B]Obecny stan posiadania Bingo:[/B][/COLOR] kora78 - 10zł Skarpeta Kudłaczy - 200zł Pudelkowa Skarbonka - 100zł lucia - 15zł Basia Z. - 100zł jaanna019 - 30zł ........................................ [SIZE=2][COLOR=Red][B]455zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 40zł od Coronaaj ......................... [B][SIZE=2][COLOR=Red]495zł[/COLOR][/SIZE][/B] - 73.50zł (karma) .............................. [SIZE=2][COLOR=Red][B]421.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 60zł (szczepienia - wścieklizna i wirusówki) .................................................. ......... [SIZE=5][COLOR=Red][B][SIZE=2]361.50zł[/SIZE] [/B][/COLOR][/SIZE] - 20.50zł (odnowienie powyróżnianego allegro przez Selengę) .................................................. ..................................... [SIZE=2][COLOR=Red][B]341zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 240 kastracja i pobyt w szpitaliku (160zł i 80zł) .................................................. ............... [SIZE=2][COLOR=Red][B]101zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 40zł (przy okazji kastracji zrobienie ząbków) .................................................. .............. [SIZE=2][COLOR=Red][B]61zł[/B][/COLOR][/SIZE] +35zł wpłata z bazarku od Kar0la ............................................ [SIZE=2][COLOR=Red][B]96zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 30zł zwrot z zabiegu, czyli upust pani doktor .................................................. ........... [SIZE=2][COLOR=Red][B]126zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 30zł od Perfi ................... [SIZE=2][COLOR=Red][B]156zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 15zł od Smyku (bazarek) + 150zł od Skarpety Kudłaczy ......................................... [SIZE=2][COLOR=Red][B]321zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 200zł rozliczenie hotelikowania (9.09 - 9.10.2010) .............................................. [SIZE=2][COLOR=Red][B]121zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 20.50zł opłata za wznowione, wyróżnione allegro .................................................. ...................... [SIZE=5][COLOR=Red][B][SIZE=2]100.50zł[/SIZE] [/B][/COLOR][/SIZE]+ 150zł wpłata od p.Małgosi z Krakowa + 15zł wpłata od Luci ......................................................... [SIZE=2][COLOR=Red][B]265.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 50zł chip ............... [SIZE=2][COLOR=Red][B]215.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 20zł od yoko100 (bazarek) ........................................ [SIZE=2][COLOR=Red][B]235.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 300zł pozostałość po Iksiku .......................................... [SIZE=2][COLOR=Red][B]535.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 20.50zł wznowienie wyróżnionego allegro ..................................................................... [SIZE=5][COLOR=Red][B]515zł [/B][/COLOR][/SIZE]- 160zł rozliczenie hotelikowania (9.10 - 9.11. 2010) ..................................................................... [SIZE=5][COLOR=Red][B]355zł[/B][/COLOR][/SIZE] [B]Dotychczasowe wydatki:[/B] - hotelik w Radomsku - 15zł - hotelik w Łodzi - 15zł - transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska, całość około 50zł - morfologia + biochemia - 84zł - wyróżnione allegro - 20.50zł - rozliczenie za wizytę, odrobaczenie, kąpiel, strzyżenie - 47zł - 1/2 worka karmy (którego całość była kupiona do spółki dla Bingo i Iksa) - 73.50zł - 60zł szczepienia (wścieklizna i wirusówki) - odnowienie powyróżnianego allegro przez Selengę - 20.50zł - 240 kastracja i pobyt w szpitaliku (160zł i 80zł) - 40zł (przy okazji kastracji zrobienie ząbków) - 200 zł rozliczenie hotelikowania - wznowienie wyróżnionego allegro - 20.50zł - 50zł chip - 20.50zł wznowienie wyróżnionego allegro - 160zł rozliczenie hotelikowania (9.10 - 9.11. 2010) Quote
majqa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='sylwiaso'](...) cioteczki karmy dla niego starczy jeszcze myślę do 14.11 (...) [/QUOTE] Kochani, co robimy w kwestii karmy? Pozostawiamy pole do popisu Sylwii, czy kontynuujemy sprawę i kupujemy seniorkową, którą jadł do tej pory? Quote
irenaka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='majqa']Kochani, co robimy w kwestii karmy? Pozostawiamy pole do popisu Sylwii, czy kontynuujemy sprawę i kupujemy seniorkową, którą jadł do tej pory?[/QUOTE] Jak mu smakuje i nie ma rewolucji żołądkowych, to bym została przy tej która była. Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 A ja już piszę!cioteczki napiszę jak jest ,Bingusiowi wg.mnie troszkę się znudziła ta karma,ja mu dawałam również gotowane jak mogłam zrobić inaczej sąsiad miał jeść nogi gotowane a Binguś suchą?przecież zapach rozchodził się po hoteliku i Bingusiowi byłoby przykro.Albo może zmienić na inną ale to już jak Wy uważacie!Oj to zdjęcie pierwsze brzydkie!a drugie z moim kolegą[IMG]http://img137.imageshack.us/img137/9416/dscn3622.jpg[/IMG][IMG]http://img686.imageshack.us/img686/4880/dscn3629g.jpg[/IMG] [IMG]http://img607.imageshack.us/img607/2715/dscn3613q.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='irenaka']Jak mu smakuje i nie ma rewolucji żołądkowych, to bym została przy tej która była.[/QUOTE] Sylwio, odsłoń karty. ;-) Bingo = Tadek Niejadek, czy młócił wiadomą karmę i rewolucji nie było? Quote
majqa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 To się nazywa rozminąć postami. :evil_lol: Wobec tego, co napisałaś dajmy może szansę Twojemu karmieniu. Wiem, że dogadzasz swoim podopiecznym więc może nie zadręczajmy Bingo monotonią poprzedniej karmy. Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Młócił!!!!ale i gotowane bardzo lubi!!!!ale ta sucha karma ostatnio zostawała a dawałam mu tak jak zawsze! Quote
irenaka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Majqa, za moment zastrzelę Sylwię:evil_lol: Czy Ty czytasz to co ja?:crazyeye: Sylwia:loveu:, jak gotujesz pieskom, to mogę Cię tylko na rękach nosić:loveu: I zdecydowanie powinnaś mieć wolną rękę w karmieniu. I równie zdecydowanie powinnaś moim zdaniem doliczyć te koszty do utrzymania psa Quote
majqa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Jest jak myślałam. "Nie jechał" tylko na kupionej przez nas suchej, bo Sylwia nie byłaby sobą. :-) A Sylwia dooobrze gotuje, łojjj dobrze!!! :-) Quote
irenaka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='majqa']Jest jak myślałam. "Nie jechał" tylko na kupionej przez nas suchej, bo Sylwia nie byłaby sobą. :-) A Sylwia dooobrze gotuje, łojjj dobrze!!! :-)[/QUOTE] To ja w takim razie rezerwuję sobie kojec, niech i mnie Sylwia zacznie dobrze karmić:evil_lol:. Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='irenaka']Majqa, za moment zastrzelę Sylwię:evil_lol: Czy Ty czytasz to co ja?:crazyeye: Sylwia:loveu:, jak gotujesz pieskom, to mogę Cię tylko na rękach nosić:loveu: I zdecydowanie powinnaś mieć wolną rękę w karmieniu. I równie zdecydowanie powinnaś moim zdaniem doliczyć te koszty do utrzymania psa[/QUOTE]Irenko my tu gadu gadu o gotowanym a ja nie napisałam,że kubraczek doszedł jest boski z kapturkiem jutro zdjęcia!Irenko ja lubię dla nich gotować już mam dziś wszystko przygotowane bo jutro rano musiałyby czekać jak wystygnie a jaka radość jak idę z garem do nich już czują co jest w nim!Irenko jak to liczyć to przecież i karma kosztuje ja gotuję raz góra dwa razy w tyg.a gotowane to lepiej jedzą! Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Majciu a Ty byś tej chudzince co się błąkała tyle czasu co do grosika liczyła jeden chrupeczek więcej lub mniej jedna skórka i mięsko z nóżki no proszę napisać czekam :razz:i bez czekania wiem co napiszesz:multi: Quote
Recommended Posts