majqa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Uff... dobrze, że się dogadują, a i Tobie razem je puszczać jest łatwiej. Quote
sylwiaso Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Całe szczęście bo mam teraz do wyprowadzania cztery ekipy a nie pięć!!! Quote
coronaaj Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Selenga']OK, postaram się jutro wznowić, z nowymi zdjęciami. Tytuł i miniaturkę (czyli obrazek) zmieniam zawsze, własnie po to żeby sie nie opatrzyły. Dane wyślę na PW[/QUOTE] Dobry pomysl i nowe zdjecia...moze jakis fajny DS sie znajdzie....podaj nowy link jak wznowisz Allegro.. Quote
sylwiaso Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='kora78']Bingo nu nu![/QUOTE]Tak Bingusiu nu,nu bo nasz Czaczuś jest super kumpel nie wolno go szczypać!!Korunia o takich zdjęciach Ci wspomniałam jak ma Binguś z okna jak pięknie wyszły właśnie czeka na mnie jak wyjdę z domu a ja cyk fotkę!!! Quote
kora78 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 czekam cierpliwie :) Ty nas Sylwia zasypujesz tymi fotkami, tak trzymaj! na innych hotelach tego nie ma niestety. ludzie nie wchodza codziennie na watki psow, ktore maja u siebie :( Quote
sylwiaso Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='kora78']czekam cierpliwie :) Ty nas Sylwia zasypujesz tymi fotkami, tak trzymaj! na innych hotelach tego nie ma niestety. ludzie nie wchodza codziennie na watki psow, ktore maja u siebie :([/QUOTE]Dla mnie to sama przyjemność jak widzę jak moje ćwoczki :multi:się cieszą:multi::sweetCyb: i możemy to pokazać i staram się,żeby na każdym wątku pieska który jest u mnie były info.i zdjęcia a mam ich 8 także wieczorem mam co robić!!ja wiem jak to się czeka na informacje o psinach!!! Quote
sylwiaso Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Proszę pokazujemy- Binguś krzyczy na kolegę,ale za chwilkę była zgoda.[IMG]http://img829.imageshack.us/img829/2769/dscn3461y.jpg[/IMG] Quote
sylwiaso Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Oj tak, ale wielki mój kolega nie da na krok Czacziemu podejść do mnie!Tyłkiem sie pcha do mnie i muszę go drapać! Quote
coronaaj Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='sylwiaso']Oj tak, ale wielki mój kolega nie da na krok Czacziemu podejść do mnie!Tyłkiem sie pcha do mnie i muszę go drapać![/QUOTE] Zazdrosnik z niego!!! Chce miec Ciebie dla siebie!!!!!! Quote
Selenga Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 wznowione allegro dla Bingo: [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1306461507[/URL] Quote
majqa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Przeserdeczne dzięki. :-) Bardzo proszę o podesłanie sylwiaso na PW danych do wpłaty + kwoty. :-) Quote
majqa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [COLOR=Red][B]Obecny stan posiadania Bingo:[/B][/COLOR] kora78 - 10zł Skarpeta Kudłaczy - 200zł Pudelkowa Skarbonka - 100zł lucia - 15zł Basia Z. - 100zł jaanna019 - 30zł ........................................ [SIZE=2][COLOR=Red][B]455zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 40zł od Coronaaj ......................... [B][SIZE=2][COLOR=Red]495zł[/COLOR][/SIZE][/B] - 73.50zł (karma) .............................. [SIZE=2][COLOR=Red][B]421.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 60zł (szczepienia - wścieklizna i wirusówki) ........................................................... [SIZE=5][COLOR=Red][B][SIZE=2]361.50zł[/SIZE] [/B][/COLOR][/SIZE] - 20.50zł (odnowienie powyróżnianego allegro przez Selengę) ....................................................................................... [SIZE=2][COLOR=Red][B]341zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 240 kastracja i pobyt w szpitaliku (160zł i 80zł) ................................................................. [SIZE=2][COLOR=Red][B]101zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 40zł (przy okazji kastracji zrobienie ząbków) ................................................................ [SIZE=2][COLOR=Red][B]61zł[/B][/COLOR][/SIZE] +35zł wpłata z bazarku od Kar0la ............................................ [SIZE=2][COLOR=Red][B]96zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 30zł zwrot z zabiegu, czyli upust pani doktor .................................................. ........... [SIZE=2][COLOR=Red][B]126zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 30zł od Perfi ................... [SIZE=2][COLOR=Red][B]156zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 15zł od Smyku (bazarek) + 150zł od Skarpety Kudłaczy ......................................... [SIZE=2][COLOR=Red][B]321zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 200zł rozliczenie hotelikowania .............................................. [SIZE=2][COLOR=Red][B]121zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 20.50zł opłata za wznowione, wyróżnione allegro ........................................................................ [SIZE=5][COLOR=Red][B][SIZE=2]100.50zł[/SIZE] [/B][/COLOR][/SIZE]+ 150zł wpłata od p.Małgosi z Krakowa + 15zł wpłata od Luci ........................................................ [SIZE=2][COLOR=Red][B]265.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 50zł chip ............... [SIZE=2][COLOR=Red][B]215.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 20zł od yoko100 (bazarek) ........................................ [SIZE=2][COLOR=Red][B]235.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 300zł pozostałość po Iksiku .......................................... [SIZE=2][COLOR=Red][B]535.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 20.50zł wznowienie wyróżnionego allegro .................................................................... [SIZE=5][COLOR=Red][B]515zł [/B][/COLOR][/SIZE] [B]Dotychczasowe wydatki:[/B] - hotelik w Radomsku - 15zł opłacony przez lucia - hotelik w Łodzi - 15zł opłacony przez majqa - transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska, całość około 50zł opłacony przez papatkiole (tym transportem zabrany był Iksik i Bingo) - morfologia + biochemia - 84zł opłacone przez majqa - wyróżnione allegro - 20.50zł - j.wyż. - rozliczenie za wizytę, odrobaczenie, kąpiel, strzyżenie - 47zł - j.wyż. - połowa worka karmy (którego całość była kupiona do spółki dla Bingo i Iksa) - 73.50zł j.wyż. - 60zł szczepienia (wścieklizna i wirusówki) - j.wyż. - odnowienie powyróżnianego allegro przez Selengę - 20.50zł j.wyż. - 240 kastracja i pobyt w szpitaliku (160zł i 80zł) j.wyż. - 40zł (przy okazji kastracji zrobienie ząbków) j.wyż. - 200 zł rozliczenie hotelikowania j.wyż. - wznowienie wyróżnionego allegro - 20.50zł j.wyż. - 50zł chip j.wyż. - 20.50zł wznowienie wyróżnionego allegro - j.wyż. Quote
sylwiaso Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Wysłałam pieniążki za alegro dla Bingusia 20,50.A co ten mój chłopak na 4-stronie HOP na pierwszą!!!:multi: Quote
majqa Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Gdzie do diaska ten Twój domek Bingusiu!!!? :-( Quote
rita60 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Taki fajny chłopaszek,myslałam,ze szybciutko domek znajdzie... Quote
sylwiaso Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='rita60']Taki fajny chłopaszek,myslałam,ze szybciutko domek znajdzie...[/QUOTE]Tak to super psiaczek ja cały czas wierzę,że szczęście się do niego uśmiechnie!!!:lol: Quote
Temida Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Miałam telefon w sprawie Bingo, Pani ma dzwonić po rozmowie z mężem. Quote
sylwiaso Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Temidko super tylko może tym razem będę się cieszyła już po!!! Quote
Recommended Posts