coronaaj Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='irenaka']A ja uprzejmie donoszę;), że ta kobitka która jest pośrednikiem między potencjalnym DS Bingusia a mną robi mnie w tzw. konia:mad:. Nadal nie mam telefonu do DS, nadal sam DS się nie odezwał, choć podobno miał taki zamiar:diabloti:[/QUOTE] Blagam badzcie ostrozne z tymi DS, zeby nie bylo jak z Ruda , Lola, Majka....wazne wizyty przedadopcyjne ale najlepiej jak przynajmniej dwie ciotki..no doswiadczenie pomocne... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175549-Ruda-wkońcu-w-swoim-DS[/URL]-!-)-) Quote
majqa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Widać Irenko, że samemu domkowi nie zależy na kontakcie ze źródłem. Pośrednictwo fajna rzecz ale nie w takich sprawach. Quote
sylwiaso Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Cioteczki Wy jesteście mądrzejsze i bardziej doświadczone niż ja i taki normalny DS, Irenko Majciu i wszystkie cioteczki Wasze słowo jest dla mnie najważniejsze Binguś musi mieć dobry domek i koniec jeżeli komuś by tak naprawdę zależało na Bingusiu to by dzwonił do skutku i zrobił by wszystko aby być z nim!!takie jest moje zdanie!! Quote
jola_li Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Gdzie można znaleźć nowe zdjęcia Bingo? W jakim jest wieku? Niedawno ktoś szukał kudłaczka, więc mogłabym i Bingusia podesłać. Quote
majqa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Jola_li, podaj mi na PW swój mail. Podeślę te, z którymi go ogłaszałam. Jeśli okażą się niewystarczające to poproszę Sylwię o dorobienie kolejnych. Quote
sylwiaso Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Binguś dziś obszczekał nowo przybyłych tzn.Czacziego 10-krotnie większego od niego i Franusia obydwaj byli wyprostowani i nic sobie z Bingusia okrzyków nie robili!!!! Quote
irenaka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='coronaaj']Blagam badzcie ostrozne z tymi DS, zeby nie bylo jak z Ruda , Lola, Majka....wazne wizyty przedadopcyjne ale najlepiej jak przynajmniej dwie ciotki..no doswiadczenie pomocne... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/175549-Ruda-wko%C5%84cu-w-swoim-DS"]http://www.dogomania.pl/threads/175549-Ruda-wkońcu-w-swoim-DS[/URL]-!-)-)[/QUOTE] Jutro dopiero poczytam, ale już czuję , że mi się adrenalinka podniesie, jak tak ostrzegasz:-(. [quote name='majqa']Widać Irenko, że samemu domkowi nie zależy na kontakcie ze źródłem. Pośrednictwo fajna rzecz ale nie w takich sprawach.[/QUOTE] Jasne, że nie zależy. Gdyby mnie zależało, to bym pewnie dwa razy dziennie dzwoniła:-(. Ludzie są beznadziejni a te zwierzaki takie kochane, tak pragną miłości:-(. Quote
majqa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='sylwiaso']Binguś dziś obszczekał nowo przybyłych tzn.Czacziego 10-krotnie większego od niego i Franusia (...) [/QUOTE] Wcale mnie to nie dziwi. Mały Bojownik. :-) Quote
kora78 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 tylko, zeby dla Czacziego byl grzeczny, bo on olbrzym, ale tchorz nad tchorzami i gryzc sie nie umie. zeby go Bingo nie straszyl niepotrzebnie, bo Czaczi byl gryziony w schronie i nie chce, by znow mial stresy, ze ktos chce go pozrec Bingo nu nu!! Quote
sylwiaso Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Oj ciocia Korunia znamy się już trochę czy w ciotke sylwie nie wierzysz?Czaczinio biega z dziewczynami i ze mną, nic mu się nie stanie!!!chłopaków wypuszczam osobno!! Quote
yoko100 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 wyslalam dzis dla Binga 20 zl z Bazarku Quote
majqa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dziękujemy!!! :-) Teraz tylko czekamy na potwierdzenie Sylwii i robię wrzutkę w rozliczenie. Quote
lika1771 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Potrzebuje pomysłu i rady [url]http://www.dogomania.pl/threads/194931-Za-6-dni-jej-serce-przestanie-bić-...-Błagamy-o-pomoc!!!.-Lora[/url] Quote
coronaaj Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='irenaka']Jutro dopiero poczytam, ale już czuję , że mi się adrenalinka podniesie, jak tak ostrzegasz:-(. [/QUOTE] Napewno bo smutna historia dlatego trzeba dobrze przeswietlic Bingusia potencjalny domek.....coraz wiecej takich histori na Dogo, to mnie martwi bo nie chodzi zeby psa wypchnac jak najszybciej do DS ale zeby pies nie wrocil....do schronu czy DT. Quote
majqa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='coronaaj'](...) nie chodzi zeby psa wypchnac jak najszybciej do DS ale zeby pies nie wrocil....do schronu czy DT.[/QUOTE] Trudno się nie zgodzić. Nic na siłę. Quote
sylwiaso Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Yoko 100 bardzo dziękujemy za wpłatę 20zł:sweetCyb::buzi: Quote
majqa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [COLOR=Red][B]Obecny stan posiadania Bingo:[/B][/COLOR] kora78 - 10zł Skarpeta Kudłaczy - 200zł Pudelkowa Skarbonka - 100zł lucia - 15zł Basia Z. - 100zł jaanna019 - 30zł ........................................ [SIZE=2][COLOR=Red][B]455zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 40zł od Coronaaj ......................... [B][SIZE=2][COLOR=Red]495zł[/COLOR][/SIZE][/B] - 73.50zł (karma) .............................. [SIZE=2][COLOR=Red][B]421.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 60zł (szczepienia - wścieklizna i wirusówki) ........................................................... [SIZE=5][COLOR=Red][B][SIZE=2]361.50zł[/SIZE] [/B][/COLOR][/SIZE] - 20.50zł (odnowienie powyróżnianego allegro przez Selengę) ................................................................................ [SIZE=2][COLOR=Red][B]341zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 240 kastracja i pobyt w szpitaliku (160zł i 80zł) ................................................................. [SIZE=2][COLOR=Red][B]101zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 40zł (przy okazji kastracji zrobienie ząbków) ............................................................ [SIZE=2][COLOR=Red][B]61zł[/B][/COLOR][/SIZE] +35zł wpłata z bazarku od Kar0la ............................................ [SIZE=2][COLOR=Red][B]96zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 30zł zwrot z zabiegu, czyli upust pani doktor ............................................................. [SIZE=2][COLOR=Red][B]126zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 30zł od Perfi ................... [SIZE=2][COLOR=Red][B]156zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 15zł od Smyku (bazarek) + 150zł od Skarpety Kudłaczy ....................................... [SIZE=2][COLOR=Red][B]321zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 200zł rozliczenie hotelikowania .......................................... [SIZE=2][COLOR=Red][B]121zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 20.50zł opłata za wznowione, wyróżnione allegro ................................................................... [SIZE=5][COLOR=Red][B][SIZE=2]100.50zł[/SIZE] [/B][/COLOR][/SIZE]+ 150zł wpłata od p.Małgosi z Krakowa + 15zł wpłata od Luci ....................................................... [SIZE=2][COLOR=Red][B]265.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] - 50zł chip ..................................... [SIZE=2][COLOR=Red][B]215.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] + 20zł od yoko100 (bazarek) ...................................... [SIZE=5][COLOR=Red][B]235.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] [B]Dotychczasowe wydatki:[/B] - hotelik w Radomsku - 15zł opłacony przez lucia - hotelik w Łodzi - 15zł opłacony przez majqa - transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska, całość około 50zł opłacony przez papatkiole (tym transportem zabrany był Iksik i Bingo) - morfologia + biochemia - 84zł opłacone przez majqa - wyróżnione allegro - 20.50zł - j.wyż. - rozliczenie za wizytę, odrobaczenie, kąpiel, strzyżenie - 47zł - j.wyż. - połowa worka karmy (którego całość była kupiona do spółki dla Bingo i Iksa) - 73.50zł j.wyż. - 60zł szczepienia (wścieklizna i wirusówki) - j.wyż. - odnowienie powyróżnianego allegro przez Selengę - 20.50zł j.wyż. - 240 kastracja i pobyt w szpitaliku (160zł i 80zł) j.wyż. - 40zł (przy okazji kastracji zrobienie ząbków) j.wyż. - 200 zł rozliczenie hotelikowania j.wyż. - wznowienie wyróżnionego allegro - 20.50zł j.wyż. - 50zł chip j.wyż. Quote
majqa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='__Lara']Zaglądam do Bingusia ;)[/QUOTE] A super, super, dziękujemy za pamięć. :-) Quote
irenaka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='sylwiaso']Irenko wymiary Bingusia dł grzbietu 44cm pod pierwszymi łapkami 52 cm pod drugimi 38cm tylko on tak bardzo się cieszył,że go mierzę i tulę,że proszę daj mi po centymetrze poprawki bo nie mogłam go na 100%zmierzyć!!![/QUOTE] Znalazłam post z wymiarami Bingusia. Znalazłam też kurteczkę na bazarku, może przyda się Bingusiowi? Zalicytuję bo fajna? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/195222-NOWE-i-używane-psie-ciuszki-na-jesienno-zimowe-spacery!-na-nowodworskie!-do-5.11[/URL]! Post numer 5. Co Wy na to? Może być ciutkę zbyt krótka, ale ma kaptur. Quote
majqa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Jest boska i na pewno ciepła ale qrczę, ta cena. Wiem, wiem, jak na ceny np. na allegro żadna. Irenko, napisz proszę do Sylwii, bo z tego, co pamiętam (chyba, że coś mi się poknociło) Sylwia miała chyba przerobić ludzkie ubranko dla Bingo ale czy to zrobiła i z jakim skutkiem... Quote
irenaka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='majqa'][B]Jest boska i na pewno ciepła ale qrczę, ta cena[/B]. Wiem, wiem, jak na ceny np. na allegro żadna. Irenko, napisz proszę do Sylwii, bo z tego, co pamiętam (chyba, że coś mi się poknociło) Sylwia miała chyba przerobić ludzkie ubranko dla Bingo ale czy to zrobiła i z jakim skutkiem...[/QUOTE] Ktoś;) tu wrogą propagandę na watku robi:evil_lol: Już napisałam do Sylwii, jak będzie pasować, to powalczę na bazarku;) Quote
Recommended Posts