Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiaka juz nie ma.
Prawdopodobnie został zagryziony :(

JAmnik bez imienia jest wiec za TM * :(

Nasz nowy nabytek:
nr. eweid. 216,
wieku jeszcze nie określono.

[IMG]http://images38.fotosik.pl/331/30715ddbfd9c96c5.jpg[/IMG]
[IMG]http://images44.fotosik.pl/307/867120d3b6b08f1f.jpg[/IMG]

[IMG]http://img836.imageshack.us/img836/5326/1012145.jpg[/IMG]
[IMG]http://images39.fotosik.pl/332/cb2d45c7287b806e.jpg[/IMG]

O psiaku za dużo nei wiem an chwilę obecną, chyba, ze Kora ma jakieś dzisiejsze wieści. Jest napewno nei stary (maks 5-6lat), bardzo wystraszony i w schronisku od neidawna wiec nie zdązyli go jeszcze wykastrowac.

kontakt na Korę: 506 636 424

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety jego historii nie znamy.
Kora byla ostatnio wschronisku i mowi ze bidulek strasznie do neij szczekal. On jest na kojcach z duzymi psami wiec za dobrze to tam nie ma :(

Posted

Witaj piękny :)

... napewno się boi i nadrabia szczekaniem, bidulek. Jeszcze chyba trwa kwarantanna (?), skoro dopiero przyszedł.
Musi się przyzwyczaić do nowej bardzo trudnej sytuacji.

Posted

[quote name='Dogo07']A już go można ogłaszać ?[/QUOTE]

tak cały zcas mozna tylko ze nie mamy o nim jakis sprawdzonych danych. Nastepnym razem jak bedziemy w schronie to musimy w ktotekach posprawzdac ile ma dokładnie lat, bo na moje oko to 3-4.
Kora ostatnio pisala, ze mocno szzcekal na nia a on zazwyczaj taka dupa byl. My nie mozemy tez ich an spacery brac zeby zopbaczyc jakie te psy sa w w rzeczywistości.

To co by tu o nim napisac zeby nei klamac i nei straszyc?

ach, on juz jest na ogolnych, nie an kwarantannie. W schronisku jest juz jakos 1-2 mce.

• 2 weeks later...
Posted

danka1234 napisał(a):
napiszcie jakiś tekst ogłoszeniowy to pomoge w ogłoszeniach.
Czy on ma już zrobione jakies ogłoszenia?

niestety ale tekstu jako takeigo nei ma. to przez to, ze w kartotece nie było jego wieku i ogolnie bardzo mało o nim wiemy.

Psiak jest bardzo wystraszony, boi sie obcych ludzi. Potrafi stanąć przed budą i trząść sie ze strachu, kiedy indziej głośno szczeka żeby wystraszyć człowieka. Bardzo ciezko mi jest coś o nim powiedzieć sprawdzonego.

Wiem, z epodgryzał sie z psami skoro jets na kojcach. Tam już nie widzuałam aby sie dalej gryzł (ale psy w jego boksie są raczej wieksze).

Kora a ty co o nim wiesz?

• 4 weeks later...
Posted

danka1234 napisał(a):
jak wyglada sprawa z jamnikiem? jest juz wiecej informacji na jego temat,potrzebne mu sa ogłoszenia?

ogłoszenia sa zwsze potzrebne. Trzeba sie tylko zapytac Kory czy on nadal w schronie jest.
Z nim jest taki problem, ze nie wiadomo jaki on z charakteru. Kora mozesz powiedzic cos wiecej o nim?

Posted

tak, kontakt na Kore jest w 1 poscie.

O jamniorze wiem tyle:
raczej wystraszony, nieufny w stosunku do ludzi (potrafi naszczekac ale czasem zachowuje sie jak totalna sierota, siedzi pod krata i sie tzresie),
szzcekacz,
zaczipowany i zaszczepiony,
nie wiem czy kastrat i ile ma lat bo jak ostatnio bylam w schronei nie mial tego w swojej kartotece.
wielkosc: do kolan w kłebie, długa siersc, ktra wymaga wyczesywania.

Pies nie ma imienia, tylko nr 216

Posted

[quote name='kora78']nie wiedzialam,ze jamnior ma watek
jestem wiec

dane moga byc na mnie. oczywiscie
506 636 242
[email protected]

twoje dane sa w 1 poscie bo ja przed wyjazdem pozmienialam wszedzie.

poczytam watek wieczorem

Duzo nie ebdziesz msuiala czytac bo niewiele tu jest ... :(
Kora ptzy najblizszej wizycie w schronie zapytasz sie o niego? On jest z tego roku a nr ma 216 czyli w ewidencji 216/10