Jump to content
Dogomania

Bali walczy o życie,chore nerki, fatalne wyniki.Walczymy-potrzebne wsparcie

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam nakaz rozpieszczania Baliego. dzisiaj pan w lecznicy,w której ostatnio Bali był na badaniach zapytal o jego samopoczucie:)

wydaje mi sie, że czuje sie nienajgorzej,pogodzilam sie juz z tym, co nieuniknione chociaz chce odwlec to w czasie:(

Posted

dobrze, że nie musi odchodzić gdzieś bezimienny na ulicy, a tak ma rozpieszczanie i wszystkie wygody, oraz psie kumplowstwo

niech przynajmniej na koniec życia będzie szczęśliwy

Posted

tak bardzo chciałam, żeby Bali odeszdł w domku, na Jego podusi, na której zawsze sie kładł do spania:(
miała przyjechac do domu mloda wet ( oczywiscie zaden ze starych by sie nie pofatygował), bała sie jednak dac zastrzyk prosto do żyły, ok 15 pojechałam więc z mamą , żeby założyli psu wenflon ,a pani M. miała byc wieczorem u nas w domu.
Baliego żyły okazałay sie byc tak kruche, że...tylko go niepotrzebnie skłuli. i to ***** na moje życzenie, nigdy sobie tego nie daruje:(

a potem środek uspokajający i ...

przepraszam Cie Bali

Posted

Danka, przestań się zadręczać!
Gdyby nie TY to Bali skończyłby gdzieś przy śmietniku, a dzięki TOBIE poznał co to DOM (!!!) i co to CZŁOWIEK (!!!) który kocha i walczy o zwierze do KOŃCA!

Posted

danal1983 napisał(a):
tak bardzo chciałam, żeby Bali odeszdł w domku, na Jego podusi, na której zawsze sie kładł do spania:(
miała przyjechac do domu mloda wet ( oczywiscie zaden ze starych by sie nie pofatygował), bała sie jednak dac zastrzyk prosto do żyły, ok 15 pojechałam więc z mamą , żeby założyli psu wenflon ,a pani M. miała byc wieczorem u nas w domu.
Baliego żyły okazałay sie byc tak kruche, że...tylko go niepotrzebnie skłuli. i to ***** na moje życzenie, nigdy sobie tego nie daruje:(

a potem środek uspokajający i ...

przepraszam Cie Bali

Danus mowilam ci ze to nie twoja wina. zadzwonie do ciebie bo chcialabym sie spotkac-mam ci cos do powiedzenia ale nie w zadnym smsku czy tutaj. i podtrzymuje co juz mowilam- dalas mu tyle milosci w ostatnim czasie ile prawdopodobnie nie zaznal przez cale swoje zycie i on to doskonale czul