Selenga Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 ja dostałam jednego maila z allegro, ale nie będę go wam cytować bo szkoda nerwów Quote
IVV Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ehhh...taki ladny pies ,a jakos nikt normalny nie dzwoni... Quote
Ewanka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Trzymam kciuki i za Hunterka i za naszą Dosię, a tu ....... ciszaaaa aż dudni, a wakacje sie zbliżją, co chyba nie wróży dobrze :( Quote
IVV Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Ewanka']Trzymam kciuki i za Hunterka i za naszą Dosię, a tu ....... ciszaaaa aż dudni, a wakacje sie zbliżją, co chyba nie wróży dobrze :([/QUOTE] tak ,czytam watek Dosi i jest taksamo jak u Hunterka :( ....ludzie potrzebuja jakiegos dramatu ,cierpienia psa itp by mu pomoc ,a jak jest bezpieczny to ida dalej szukac ...sama nie wiem czego ...latwo jest cos zaczac ,ale najtrudniej odpowiedzialnie doprowadzic do konca ... Quote
anita_happy Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 a ja przypomne Wam babeczki, ze 50 zł jest na Hunterka u mnie na koncie Fund... mozna jakoś kupic te enzymy za 50 zł i zapłacic przelewem aby faktura była?? Quote
Joodith Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 O Hunterku pamiętamy, lecz pomysłów już nie mamy aby domek znaleźć jemu, młodzieńcowi przystojnemu. Quote
IVV Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 z CzK [INDENT]Zgłaszam pana z Halinowa,okolice Warszawy,nr tel.504214*** szuka jagdteriera,do kojca,ojciec pana poluje.Chciał adoptować naszego Nodiego a kiedy odmówiłam,nie takiego domku chcemy dla psiaka,posypały się wulgaryzmy i grozby.Pan miał przez 16 lat sukę jagdteriera,będzie szukał psa w tym typie lub jak sądzę innego psa ras myśliwskich. Zgłaszam także pana z okolic Góry Kalwarii,zadzwonił w sprawie tego samego psa(Nodi,w typie jagdteriera),ma dwie posesje,psiak mieszkałby na jednej z nich,na moje zapytanie jaki miałby kontakt z właścicielem,pan odpowiedział,ze na drugiej posesji jest cały czas pracownik,więc pies nie byłby sam...zadaniem Nodiego miało być pilnowanie stawów. [/INDENT] Quote
funia Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 jutro walę po enzymy .Na jego koncie pozostna grosze ..........Na następne enzymy nie bedzie juz kasy .... Hunter wyglada i jest we wspaniałej formie . Czy on ma allegro ? Quote
IVV Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 tak,mialam problemy juz od kilku dni na FB ze znalezieniem jego wydarzenia ...:( ale juz dziala ,zagladajcie i podnoscie prosze [URL]http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=186358808042408[/URL] Quote
MaDi Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='IVV']tak,mialam problemy juz od kilku dni na FB ze znalezieniem jego wydarzenia ...:( ale juz dziala ,zagladajcie i podnoscie prosze [URL]http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=186358808042408[/URL][/QUOTE] Mi mówi jak klikam,że niedostępne. Quote
Recommended Posts