Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewanka']Trzymam kciuki i za Hunterka i za naszą Dosię, a tu ....... ciszaaaa aż dudni, a wakacje sie zbliżją, co chyba nie wróży dobrze :([/QUOTE]
tak ,czytam watek Dosi i jest taksamo jak u Hunterka :( ....ludzie potrzebuja jakiegos dramatu ,cierpienia psa itp by mu pomoc ,a jak jest bezpieczny to ida dalej szukac ...sama nie wiem czego ...latwo jest cos zaczac ,ale najtrudniej odpowiedzialnie doprowadzic do konca ...

Posted

z CzK

[INDENT]Zgłaszam pana z Halinowa,okolice Warszawy,nr tel.504214*** szuka jagdteriera,do kojca,ojciec pana poluje.Chciał adoptować naszego Nodiego a kiedy odmówiłam,nie takiego domku chcemy dla psiaka,posypały się wulgaryzmy i grozby.Pan miał przez 16 lat sukę jagdteriera,będzie szukał psa w tym typie lub jak sądzę innego psa ras myśliwskich.
Zgłaszam także pana z okolic Góry Kalwarii,zadzwonił w sprawie tego samego psa(Nodi,w typie jagdteriera),ma dwie posesje,psiak mieszkałby na jednej z nich,na moje zapytanie jaki miałby kontakt z właścicielem,pan odpowiedział,ze na drugiej posesji jest cały czas pracownik,więc pies nie byłby sam...zadaniem Nodiego miało być pilnowanie stawów. [/INDENT]

Posted

jutro walę po enzymy .Na jego koncie pozostna grosze ..........Na następne enzymy nie bedzie juz kasy ....
Hunter wyglada i jest we wspaniałej formie .
Czy on ma allegro ?

Posted

tak,mialam problemy juz od kilku dni na FB ze znalezieniem jego wydarzenia ...:( ale juz dziala ,zagladajcie i podnoscie prosze [URL]http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=186358808042408[/URL]

Posted

[quote name='IVV']tak,mialam problemy juz od kilku dni na FB ze znalezieniem jego wydarzenia ...:( ale juz dziala ,zagladajcie i podnoscie prosze [URL]http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=186358808042408[/URL][/QUOTE]
Mi mówi jak klikam,że niedostępne.