Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podnosze Lorda, zal go strasznie, tyle czeka i nic; widzialam go w czwartek,jak zwykle podszedl do siatki aby sie przywitac; o lgnie do ludzi, ale jakos domu znalezc nie moze:shake:

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zis zglosil sie do mnie ktos z nextday.pets w sprawie Lorda z pytaniami czy duzo gubi siersci, ile wazy i czy bedzie dobrze zyl z kotami i fretkami

nie wiem gdzie ta osoba mieszka, ale na pewno za granica

to na razie jest taka watpliwa sprawa, ale dowiem sie wiecej, odpisalam mowiac zemoze warzyc ok.60kg, ze moze gubic troche siersci i ze jest lagodny do innych zwierzat i ze jest znany w schronie jako pacyfista

zobaczymy czy dostane odpowiedz

Posted

patch75 napisał(a):
zis zglosil sie do mnie ktos z nextday.pets w sprawie Lorda z pytaniami czy duzo gubi siersci, ile wazy i czy bedzie dobrze zyl z kotami i fretkami

nie wiem gdzie ta osoba mieszka, ale na pewno za granica

to na razie jest taka watpliwa sprawa, ale dowiem sie wiecej, odpisalam mowiac zemoze warzyc ok.60kg, ze moze gubic troche siersci i ze jest lagodny do innych zwierzat i ze jest znany w schronie jako pacyfista

zobaczymy czy dostane odpowiedz

:multi: Trzymam kciuki :) Wkońcu ktoś sie odezwał :)

Posted

Witam, ogłoszenie o tym psie wisi na naszym Forum Pomocy Goldenom Szansa. Zobowiązałam się ogłaszać psy, które są u nas, na allegro. W związku z tym mam pytanie- czy mogę zrobić mu allegro z namiarami na schronisko?
Pozdrawiam

Posted

ewa_z_zg napisał(a):
Nie ma za co, oby to się na coś zdało... Powiem Wam tylko, ze od wczoraj obejrzało go ponad 140 osób! Trzymam kciuki.

:crazyeye: To całkiem sporo. Ja też trzymam kciuki :thumbs: