Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karina R napisał(a):
Ta cisza tu jest od dłuższego czasu :shake:
nawet słowa jak Rudy się ma :shake:
Kto sie nim opiekował?

No właśnie, to jakaś tragedia!!! hejjj napiszcie co tam u Rudka, jak się ma, co się z nim dziej??? Żyje jeszcze, no przecież tak nie można!!! Zapraszacie na wątek, a tu cisza!!! Czy tam ktoś działa????

Posted

Dziewczyny dajcie spokój. Przyjmijcie zasadę, że jeżeli brak jest wiadomości, tzn. że wszystko jest bez zmian. Gdyby coś się działo niepokojącego, to bubu na pewno od razu da znać. Ona naprawdę nie ma na głowie tylko dogo!!!! Przecież ta dziewczyna robi co może, ale ma też swoje życie poza dogo, że o rodzinie nie wspomnę!!!
Na pewno w dalszym ciągu potrzebne jest wsparcie finansowe, bazarki.

Posted

Kado, dziękuję za wiadomość.

Rudy jest pod opieką naszej Fundacji. Dogląda go na bieżąco _bubu_, wozi mu jedzenie. Niestety mamy tez inne psy pod opieką, ponad 40 kotów, _bubu_ ma też pracę i swoje życie. Ostatnia informacja o Rudym pojawiła się 22 września, czyli tydzień temu - to jeszcze nie tak dawno.

Jego stan jest stabilny. Jest wszystko w porządku, przeżywa spokojną starość, niestety samotnie i bez ukochanego człowieka. Z dnia na dzień rośnie dług związany z pobytem w hoteliku lecznicowym oraz z jedzeniem. Nie ma kompletnie bazarków, wątek można hopać, można pisać codzień, że u Rudego wszystko ok, ale trzeba działać, bo Rudasek jest potwornie zadłużony... :( Ani jednego telefonu z ogłoszeń - przydałoby się też wykupić jakis pakiet bo z tego, co wiem, na bieżąco jest ogłaszany tylko na Allegro. Póki co grozi mu samotność do końca życia... :( Wiem, że ma mnóstwo kibicujących mu cioteczek i za to bardzo dziękujemy, przynajmniej na wątku coś się dzieje - ale Rudy wciąż czeka i doczekać się nie może...

Posted

świetne wieści - pieniążki z pewnością się baaaaaaaaaaaardzo przydadza na spłatę długu.
czy ktoś mógłby mu zrobić nowe ogłoszenia, albo na inne rejony? co wy na to. nie można go tak w nieskończonośc chyba w tej klinice trzymać.
ja nie widzę innego wyjścia jak ogloszenia a najlepiej to już DT.

Rudy ma piękne zdjęcia, ale nie widzę jakiegoś tekstu do ogłoszeń, który pomógłby chętnym na ich zrobienie

Posted

[quote name='Wiedźma']Alter Ego, która gdzieś się nam zapodziała, zaproponowała (jako jedna z osób wspierających naszego Brunusia

• ), żeby przekazać część spadku po nim na Rudaska.
    Zatem ze spadku po psince przelewam 100 zł na Rudusia.
    Tu jest informacja (post 2313):
    http://www.dogomania.pl/threads/198505-Do-zobaczenia-kiedy%C5%9B-Bruno-piesku-kochany.../page93
    W tytule przelewu napisałam "Dla Rudego od Brunona".

• ...a zastanawiałam się czy podać Rudaska czy Ritkę:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Oczywiście, każda opcja ogłoszeń jest dowolna - można wymyślić nowy tekst i użyć jakichkolwiek zdjęć. Tylko ktos musiałby się zająć ogłoszeniami, bo to jednak kupa roboty, tyle portali... Albo może jakaś cioteczka wykupi pakiet ogłoszeń dla Rudzielca?

Posted

Cioteczki, ja trochę w innej sprawie, ale proszę Was o pomoc dla naszej Fundacji, której Rudy jest podopiecznym. Tym razem chodzi o innych naszych podopiecznych-kociaki.

UWAGA! UWAGA!

Bardzo prosimy o pomoc! Jest szansa (choć nikła...) na zdobycie dla kociaków z Fundacji karmy z Krak-vetu. To byłby dla nas dar z nieba! Przypominam, że mamy pod opieką ponad 40 miauczących nieszczęść :( Jeśli, któraś z cioteczek (albo któryś z wujków ;-) ) ma założone konto na MIAU, prosimy o głos na
    Fundację Zmieńmy Los z Bielska-Białej!

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f...33887&start=15

Każdy głos jest na wagę złota!!!