Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zagłosujcie proszę
[URL="http://www.dogomania.207492-Krakvet-pom%C3%B3%C5%BC-wy%C5%82oni%C4%87-kanydata-na-maj"]http://www.dogomania.pl/threads/2074...anydata-na-maj[/URL]!

Posted

Kajka dzisiaj znów poszła w tango, tym razem z Rafim bez łapy i grubym Bejem. Bej wrócił szybko, a tamte dwa patałachy snuły się po lasach i wróciły po godzinie. Miałam dać w doopę i głodzić, jak poprzednio, ale skończyło się na kręceniu uszu Kajki, bo Rafi ledwo dokuśtykał i zaraz grzmotnął się w oczku wodnym i dochodził do siebie mocząc jedyną łapę. Kajka nawet nie dyszała. Misiorek natomiast pół dnia tarzał się w trawie i biegał za Julką wraz z Herą. Misior oczywiście jest bardziej zwinny i skoczny niż roczna Hercia 8)

Posted

Tak na nie patrzę...są w swojej brzydocie bardzo kochane i my je tu z Julką zawsze podziwiamy. Że Misia ładnie leży, Kaja ma pyszczek wierny itd. Oby trafił się domek. Ręczę, że właściciele będą zadowoleni. Misiorek w dodatku pełznie przy nodze, kiedy ma ochotę być przytulony ;)

Posted

[quote name='Anja2201']zdjęcia wysłane , a co to za domek ?[/QUOTE]
Mieszkanie w bloku z winda na slasku. Ludzie w srednim wieku bez psow i kotow. I bez małych dzieci. Sonie tez im wyslę.

Posted

[quote name='Anja2201']Czarodziejko , ja chciałam zapytać czy Ty jakoś zabezpieczysz dziewczyny przed kleszczami i jaki będzie koszt ??[/QUOTE]

Właśnie o tym pomyślałam, kiedy zobaczyłam wczoraj ubłoconą Kajkę po godzinnej nieobecności. Czy ten Kiltix jest na jednego psa, czy wystarczy na obie?

Posted

JA laski z wieczora podniosę :)
my kupowałyśmy w hotelu polecone przez Weta obroże, około 10 zł opakowanie, tylko nazwy nie pamiętam :( żaden pies w tamtym roku nie miał ani jednego kleszcza :)

Posted

[quote name='Anja2201']zdjęcia wysłane , a co to za domek ?[/QUOTE]
Zamieszkały przez nieodpowiedzialnych ludzi. Własnie dostałam telefon, ze wzieli podobno labradorke...:-(
Od kilku dni szukalam im ONki...