Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja jest ok. Również nie wykazuje żadnych objawów zdiagnozowanej choroby. Ma świeny apetyt, jest rozbiegana, aktywna i radosna. Miśka w ogóle jest w świetnym stanie i kondycji. Muszę je na zmianę puszczać na długie spacery, albo wybiegi, żeby spaliły nadmiar rozpierającej je energii. Kajka wczoraj dopadła moją kociczkę. Wrzasnęłam rozpaczliwie tak, że zamarła i dziś już nie śmiała nawet podejść do kociczki. Takie własnie obie z Miśką są - jest dobrze i błogo i nagle haps i trzeba interweniować.

Posted

Oferuję Misię, jako zdrowszą i mniej kłopotliwą, do adopcji w moich okolicach. Pytam, czy ktoś nie chce suni do stróżowania i zachwalam jej urodę. Na razie wszyscy zapsieni, ale nie tracę nadziei, może jednak ktoś Misiorka przygarnie. Nie jest to sunia salonowa, ale będzie świetnie pilnować dobytku, bo lubi szczekać.

Posted

Magenko, problem w tym, że nie mogę im zapewnić takiej swobody, jaką mają inne moje psy. Misia z Kają stanowią agresywo - zaczepny duecik, który może wyrządzić wiele krzywdy. Atakują nagle i wzajemnie się nakręcają, a osobno są kochane i łagodne. Może Kajka jest marszcząca i podgryzająca, ale ustawiam ją wciąż i na noc do kojca. One osobno są bardzo fajnymi suniami. Byłabym za tym, żeby je odseparować, ale póki co obie są u mnie i muszę sobie radzić. Pytam ludzi, idzie wiosna, Wersal Miśki raczej nie czeka, ale podwórko wiejskie i pełna miska w zupełności jej wystarczą.

Posted

Czarodziejko rozumiem ja kiedyś proponowałam inny hotelik u fur ale przeszło nikt nie zwrócił na to uwagi teraz furciaszek nie ma miejsca i TERAZ to i głowy na to tyle się dzieje wokół nas złego, że człowiek opada z sił

Posted
Posted

To dopiero początek , rozkręcam się :)

Czarodziejko poczekasz troch na opłatę za dziewczyny ?? Mamy tylko 27 zł :(

I zastanawiam się czy jeśli nasz schron przejmie TOZ to nie przenieść dziewczyn z powrotem , wiem to okrutne , ale nie widzę innego wyjścia , deklarujący się bardzo wykruszają ...