Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='wapiszon']Dom parterowy, ogrzewanie podłogowe. Ogród 3000m2. Pies oczywiście w domu. Na tarasie psia kanapa, jest też buda na zewnątrz( niezamieszkana).Żywienie karmą odpowiednią dla psa( Kajka chyba choruje). Trzy spacery dziennie, praca z psem.W domu ktoś zawsze jest.[/QUOTE]
Poproszę opeikunkę prawną o opinię.
edit
dostałam wiadomośc, że
brak rekomendacji= dyskwalifikacja,
niestety za duzy ogród,
podłogowe ogrzewanie za ciepłe,
psia kanapa za miękka,
buda za twarda,
a w ogóle za drogo jak na taki lichy standard.
Odpadłas w przedbiegu. sory
Poszukam czegoś tańszego i sprawdzonego.

Edited by malizna78
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malizna78']Poproszę opeikunkę prawną o opinię.
edit
dostałam wiadomośc, że
brak rekomendacji= dyskwalifikacja,
niestety za duzy ogród,
podłogowe ogrzewanie za ciepłe,
psia kanapa za miękka,
buda za twarda,
a w ogóle za drogo jak na taki lichy standard.
Odpadłas w przedbiegu. sory
Poszukam czegoś tańszego i sprawdzonego.[/QUOTE]

Widzisz malizna, jak można wpuścić Cię w maliny. Wystarczy napisać cokolwiek a Ty zaczynasz w to wierzysz. Zrewiduj swoje poglądy na te sprawy.
Mimo wagi i wieku jesteś mentalnym dzieckiem.

PRZEPRASZAM OSOBY. KTÓRYM FAKTYCZNIE ZALEŻY NA KAJCE ZA PROWOKACJE :(
Gdybym mogła, Kajkę wzięłabym do siebie za darmo. Niestety, nie ma nas w domu ok,11 godzin i nie jesteśmy wstanie zapewnić odpowiedniej opieki:(

Posted

Mam ogromną prośbe do założycielki wątku lub osoby odpowiedzialnej.
Są osoby chętne zrobić wydarzenie na FB.
Czy moge prosić o skrótowy opis Kajki?
Na pierwszej stronie praktycznie nic nie ma.
gdyby była możliwość jakiejś charakterystyki ogólnej stanu obecnego, byłoby to znaczne ułatwienie sprawy.
Fajnie byłoby też aktualne zdjęcia, ale póki ich nie będzie wkleimy najświeższe, jakie są na wątku.

Posted

[quote name='wapiszon']Widzisz malizna, jak można wpuścić Cię w maliny. Wystarczy napisać cokolwiek a Ty zaczynasz w to wierzysz. Zrewiduj swoje poglądy na te sprawy.
Mimo wagi i wieku jesteś mentalnym dzieckiem.

PRZEPRASZAM OSOBY. KTÓRYM FAKTYCZNIE ZALEŻY NA KAJCE ZA PROWOKACJE :(
Gdybym mogła, Kajkę wzięłabym do siebie za darmo. Niestety, nie ma nas w domu ok,11 godzin i nie jesteśmy wstanie zapewnić odpowiedniej opieki:([/QUOTE]Naprawdę myślisz, że dostałam informację i naparwdę myślisz, że uwierzyłam w te brednie?
Wieku mojego nie znasz. Tylko wzrost i wagę;)
A jeśli chodzi o mentalnośc, to tylko dzieci lubia sie bawić kosztem zwierząt.
Ja nie lubię, miałam nadzieję, że zbastujesz szybciej.
Niestety. Dlatego zakonczyłam tą głupią zabawe edycją.
I mam nadzieję, że to koniec.
Wolę bawić się ze swoimi psami.

Posted

[quote name='malizna78']Naprawdę myślisz, że dostałam informację i naparwdę myślisz, że uwierzyłam w te brednie?
Wieku mojego nie znasz. Tylko wzrost i wagę;)
A jeśli chodzi o mentalnośc, to tylko dzieci lubia sie bawić kosztem zwierząt.
Ja nie lubię, miałam nadzieję, że zbastujesz szybciej.
Niestety. Dlatego zakonczyłam tą głupią zabawe edycją.
I mam nadzieję, że to koniec.
Wolę bawić się ze swoimi psami.[/QUOTE]
Wiem, że uwierzyłaś w podpuchę.
Nie bawię się kosztem zwierząt tylko pokazuję,że bijesz pianę. Nie ma efektów twojej działalności. Jesteś na ,, medialnych " wątkach psów od Czarodziejki, na te niemedialne nie zaglądasz?
Wieku twojego biologicznego faktycznie nie znam ale mentalny tak ;)
Miłych snów życzę:)

Posted

[quote name='malizna78']Mam ogromną prośbe do założycielki wątku lub osoby odpowiedzialnej.
Są osoby chętne zrobić wydarzenie na FB.
Czy moge prosić o skrótowy opis Kajki?
Na pierwszej stronie praktycznie nic nie ma.
gdyby była możliwość jakiejś charakterystyki ogólnej stanu obecnego, byłoby to znaczne ułatwienie sprawy.
Fajnie byłoby też aktualne zdjęcia, ale póki ich nie będzie wkleimy najświeższe, jakie są na wątku.[/QUOTE]
To musze zacytować siebie, bo podczas zabaw wapiszonka moja prośba może sie zgubić.
Klep, klep wapiszonku, skoro sprawia ci to przyjemnośc.
Ja w nic się nie bawię i nie wiem, które to są "medialne" wątki.
Wszystkie mam w subskrybcjach.
Mam nadzieje, że też te wszystkie (albo prawie wszystkie) powoli da się ogarnąc, ale po kolei.
Tu nie ma gwałtu, więc zgodnie z tym, co napisała Anja, szukamy spokojniej niż u Szarika.

Posted

malizna czekam na efekty twojego siania fermentu na tym wątku. Na konkretne efekty.
prosiłyśmy kilka razy o nie sianie zamętu na tym wątku, więc pomagaj a nie siej.

Powtórzę jeszcze raz, same się wybierzemy z Anką do Czarodziejki, na razie się opieram na zdaniu Fundacji, które jest dla mnie wiążące.
Nie byłaś u czarodziejki - nie kłap dziobem.

[B]Nie przeinaczaj faktów. My nie szukamy jej innego miejsca. Ty jej szukasz. Znajdziesz - sprawdzimy - zdecydujemy.[/B]

[COLOR=red][B]Co do wydarzenia na fb. Nie jestem przeciwna, natomiast nie życzę sobie i pewnie Anja2201 też takiego wydarzenie jak o hospicjum Czarodziejki. Gdzie upubliczniliście zdjęcie dziecka, nie zważając na to jakie to może mieć konsekwencje dla niego. Nikt nie pomyślał, ze może zniszczyć życie dziecku!
I tego sobie nie życzę. Nie chodzi tu bowiem o Czarodziejkę, idziecie jak taran po życiu osób z jej kręgu.[/B][/COLOR]

Acha Kajka nawet do najcudowniejszego DT nie pójdzie, jak nie będzie deklaracji pełnych, miej tego świadomość. Za dużo z Anka mamy psów pod opieką by sobie na to po raz kolejny pozwolić.

Posted

[quote name='ocelot']malizna czekam na efekty twojego siania fermentu na tym wątku. Na konkretne efekty.
prosiłyśmy kilka razy o nie sianie zamętu na tym wątku, więc pomagaj a nie siej.

Powtórzę jeszcze raz, same się wybierzemy z Anką do Czarodziejki, na razie się opieram na zdaniu Fundacji, które jest dla mnie wiążące.
Nie byłaś u czarodziejki - nie kłap dziobem.

[B]Nie przeinaczaj faktów. My nie szukamy jej innego miejsca. Ty jej szukasz. Znajdziesz - sprawdzimy - zdecydujemy.[/B]

[COLOR=red][B]Co do wydarzenia na fb. Nie jestem przeciwna, natomiast nie życzę sobie i pewnie Anja2201 też takiego wydarzenie jak o hospicjum Czarodziejki. Gdzie upubliczniliście zdjęcie dziecka, nie zważając na to jakie to może mieć konsekwencje dla niego. Nikt nie pomyślał, ze może zniszczyć życie dziecku!
I tego sobie nie życzę. Nie chodzi tu bowiem o Czarodziejkę, idziecie jak taran po życiu osób z jej kręgu.[/B][/COLOR]

Acha Kajka nawet do najcudowniejszego DT nie pójdzie, jak nie będzie deklaracji pełnych, miej tego świadomość. Za dużo z Anka mamy psów pod opieką by sobie na to po raz kolejny pozwolić.[/QUOTE]ocelot a ja sobie nie zycze pisania do mnie WY.
Nie sieję żdanego fermentu i prosze mi pokazać, gdzie to robię.
Gdybys raczyła czytać ze zrozumieniem, czepiłabyś się kogoś innego.
Gdybys raczyła czytać ze zrozumieniem , zobaczyłabyś, że kilka razy juz był spokój.
Ale wolisz tu wpadać i wydawać dziwne rozkazy.
W którym miejscu ja na tym wątku sieję ferment?
Mnie wydaje się, że jest odwrotnie.
Anja uświadomiła mi, kto może tu,na tym wątku wydawać opinie i polecenia ,za co Jej podziękowałam grzecznie.
Racz więc wiedzieć, ze to co piszesz, mi po prostu "lata".
Weszłam tu w konkretnym celu.
I od początku o tym tu pisałam.
Anja napisała mi grzecznie konkret, ja się tego trzymam.
Spasuj i skoro jak piszesz zależy Ci na Kajce, rusz się i napisz może kilka zdan o niej.
Może tez byś czegoś poszukała na trudny czas, ktory może nadejsc dla psiny.
Gdyby nie Twoj między innymi durny opór i pisanie raz tego, raz innego zdania, Kajka miałaby już wydarzenie.
Widziałaś wydarzenie Szarika?
Ciś Ci się nie podoba?
Czerwone litery to sobie na czole wypisz, bo masz dziwną tendencję rozkazywania, wydawania poleceń.
Tu obowiązujje jakas kultura.
Przekopuję wątek i oczom nie wierze co czytam.
Proszę jeszcze raz o pomoc w charakterystyce Kajki.
Ale jeśli nie, poradzę sobie.

Posted

Jak do kogos nie dociera wpis w kolorze czarnym, to moze dotrze na czerwono.
Dziewczyny wielokrotnie pisały o swoim stanowisku w sprawie Kajki. A Ty jestes jak wańka-wstańka.

Posted (edited)

[quote name='malizna78']ocelot a ja sobie nie zycze pisania do mnie WY.
Nie sieję żdanego fermentu i prosze mi pokazać, gdzie to robię.
Gdybys raczyła czytać ze zrozumieniem, czepiłabyś się kogoś innego.
Gdybys raczyła czytać ze zrozumieniem , zobaczyłabyś, że kilka razy juz był spokój.
Ale wolisz tu wpadać i wydawać dziwne rozkazy.
W którym miejscu ja na tym wątku sieję ferment?
Mnie wydaje się, że jest odwrotnie.
Anja uświadomiła mi, kto może tu,na tym wątku wydawać opinie i polecenia ,za co Jej podziękowałam grzecznie.
Racz więc wiedzieć, ze to co piszesz, mi po prostu "lata".
Weszłam tu w konkretnym celu.
I od początku o tym tu pisałam.
Anja napisała mi grzecznie konkret, ja się tego trzymam.
Spasuj i skoro jak piszesz zależy Ci na Kajce, rusz się i napisz może kilka zdan o niej.
Może tez byś czegoś poszukała na trudny czas, ktory może nadejsc dla psiny.
Gdyby nie Twoj między innymi durny opór i pisanie raz tego, raz innego zdania, Kajka miałaby już wydarzenie.
Widziałaś wydarzenie Szarika?
Ciś Ci się nie podoba?
Czerwone litery to sobie na czole wypisz, bo masz dziwną tendencję rozkazywania, wydawania poleceń.
Tu obowiązujje jakas kultura.
Przekopuję wątek i oczom nie wierze co czytam.
Proszę jeszcze raz o pomoc w charakterystyce Kajki.
Ale jeśli nie, poradzę sobie.[/QUOTE]
Moja droga ja nie spasuję, bo tak się składa, że ja znam Kajkę a Ty nie. To po pierwsze, a po drugie gwarantuję Ci, że Anja bardziej się będzie liczyć z moim zdaniem niż z Twoim.
I nie wpadam tu i nie wydaję kochana rozkazów. Wątek jakoby jest moim wątkiem, bo to ja, a nie Ty chodziłam do Kajki w schronisku, to ja nie Ty prosiłam Ankę o założenie jej wątku.
Bo to ja a nie Ty błagałam na kolanach kierownika o kilka dni dla psów. Bo kochana mozna powiedzieć, że na moją prośbę i na moją gwarancję, że je zabiorę, psy nie zostały uśpione.
Dlatego też jeśli ktoś ma spasować to TY.
I Anja Ci zaświadczy, że to ja błagałam o życie dla nich.
A nie masz pojęcia jaką mordownią było to schronisko i nie masz pojęcia ile trzeba było się uchodzić, by wychodzić im kilka dni życia.
Dlatego też możesz pomóc, ale na naszych zasadach.

I nie pisz o durnych wpisach, bo ja Ciebie nie obrażam i nie życzę sobie, by ktokolwiek kto mnie nie zna to robił.

I nie mów mi o ruszeniu tyłka moja droga, bo ja pomagam 130 psom w schronisku, łącząc to z dogomanią, pracą zawodową i wychowywaniem dzieci.
Może znajdź w końcu ten super DT, a wtedy Cię przeproszę. Bo ja tego słowa się nie boję.

[COLOR=red][B]Załóż jej wydarzenie, ale z klasą i z uwzględnieniem moich próśb.[/B][/COLOR]

Edited by ocelot
Posted

W czym mam spasowąc?
Bo nie rozumiem.
Nie interesują mnie zasługi, kto komu i ile.
Szkoda Twojego czasu na rozpisywanie sie o nich.
Nie dochodzę, bo i sama się nie chwalę co komu i ile.
Zapytałam kto jest odpowiedzialny, otrzymałam odpowiedź od Anji i tej wersji się trzymam.
Zamiast pisac takie długie posty z wyliczaniem swoich zasług, może trzeba było się pofatygowac o opis Kajki do ogłoszeń, bo znasz ją przecież doskonale.
Byłoby szybciej.
Widze jednak, ze wolisz krzyczeć, panoszyć się i pokazywać, jaka to jesteś ważna.
Dla mnie ważna jest tu jednak Kajka.
Dlatego poradzę sobie sama, bez Twojej pomocy.
Domu jej nie wyczaruję. Domu trzeba szukać.
Wydarzenie jej zrobia osoby, które to potrafią i nie na Twoich warunkach.
Piszesz coś o swoich prośbach?
Ja ich nie widzę.
Widze rozkazy i polecenia, nie mam zamiaru się do nich stosować.
Napisałam już, że na tym wątku słucham anji, która napisała prosto, krótko i na temat, za co jej pięknie podziekowałam.
Anju.
O wydarzenie postaram się dzis jeszcze.
Wkleję je na wątek, jak tylko będzie.
W ogłoszeniu oczywiście bedzie podany Twój numer telefonu.
Bedą też uwzględnione te warunki o jakich pisałaś.
Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Malizna!
Czy Ty nie widzisz, że zaczynasz być śmieszna?:evil_lol:
Zachowujesz się jak ratlerek,szczekający, doskakujacy do nóg:diabloti:
TERAZ NAGLE tak się Kają zainteresowałaś?:crazyeye:
A gdzie byłaś wcześniej?:cool3:
Czytasz ze zrozumieniem? Kaja nie ma wystarczającej ilości deklaracji!!!!
Normalnie myślący człowiek najpierw szuka źródeł finansowania, a potem myśli o innym DT!
I to takim, który w razie braku finansów poczeka na zapłatę!!!:cool3:

Posted

[quote name='epe']Malizna!
Czy Ty nie widzisz, że zaczynasz być śmieszna?:evil_lol:
Zachowujesz się jak ratlerek,szczekający, doskakujacy do nóg:diabloti:
TERAZ NAGLE tak się Kają zainteresowałaś?:crazyeye:
A gdzie byłaś wcześniej?:cool3:
Czytasz ze zrozumieniem? Kaja nie ma wystarczającej ilości deklaracji!!!!
Normalnie myślący człowiek najpierw szuka źródeł finansowania, a potem myśli o innym DT!
I to takim, który w razie braku finansów poczeka na zapłatę!!!:cool3:[/QUOTE]
Dla materialisty może taka jest kolejność.
Ale proszę,Ty zrób po swojemu, nie przeszkadzam.
Chętnie zobaczę Twoją pomoc i pracę.
Moze bedziesz pierwsza z nowym miejscem.
Ogłoszeń nigdy za dużo i darczyńców tez.
Ja mam inne sposoby i pozwól łaskawie, że zrobie to po swojemu.
Nie ja jestem śmieszna a Ty kobieto(??)
To Ty nie czytasz ze zrozumieniem, bo o kolejności podjętych działań już pisałam wczesniej.
Tak, teraz się zainteresowałam Kajką, ponieważ jej nie znałam dotychczas.
Tak to bywa na forum. Jedni są wcześniej drudzy poźniej.
Ale podobno lepiej późno, niż wcale.
ps.
wiecej na twoje zaczepki nie zamierzam odpowiadać. Pa!

Posted

[quote name='malizna78']Na to wygląda.
Widać zdjecia Sako bardzo raza. I to prawda.
Raża. Powalają. Tyle, ze dotyczą tak samo Kajki jak innych psów u czarodziejki.
Dopóty dzban wodę nosi,
dopóki...
Masz rację. Sako już przecież nie cierpi.
A że cierpiał, trudno.[/QUOTE]

idz kobieto robic gnoj na wątek hospicjum , do którego ONka bym nie zajrzała juz byłaś i plujesz jadem na WĄTKI tych psów wchodzą ludzie zainteresowani losem psów a nie twoją opinią na temat Czarodziejki i jej DT

Posted

[quote name='minia913']idz kobieto robic gnoj na wątek hospicjum , do którego ONka bym nie zajrzała juz byłaś i plujesz jadem na WĄTKI tych psów wchodzą ludzie zainteresowani losem psów a nie twoją opinią na temat Czarodziejki i jej DT[/QUOTE]
Widzę, że malizna działa tak nie tylko a mnie;)
Ale cóż wymagać od malizny ? Na pewno nic wielkiego ;)
Pa, pa malizna :)

Posted

[quote name='fona']Ponawiam pytanie - kto zrobi bazarek dla Kajki? Wyślę zdjęcia fantów i zajmę się przesyłką, o całą resztę jestem zmuszona prosić.[/QUOTE]
Fono, ja zrobie. Przyslij mi zdjęcia.

Posted (edited)

Droga malizno To jest ostatni mój post skierowany do Ciebie. Tam gdzie mnie nie chcą ja nie bywam. mam poczucie honoru. Ja przynajmniej.
Ale ok znajdź jej dom, inne dt ale wcześniej deklaracje.
A ja ze swojej strony Ci podziękuję, ale zrób coś konstruktywnego. A nie tylko burzysz krew.
I jest to straszne, że zniżyłam się do Twojego poziomu. Kajko przepraszam.

Edited by ocelot
Posted

Malizno bardzo dziękuję za chęć pomocy Kajce , ale wstrzymaj się proszę z wydarzeniem , nie chcę żeby wyglądało ono tak jak ten i parę innych wątków , a mam pewność ,że w tej chwili tak właśnie by wyglądało . Jeśli chodzi o podejmowanie jakichkolwiek decyzji to owszem bardzo liczę się ze zdaniem Ocelot którą znam wiele lat i bez której by mnie tu nie było , bardzo istotne jest też dla mnie zdanie Beli51 i Fony bez których wsparcia Kaja była by dawno w schronie .Dziewczyny wypowiedzcie się proszę czy uważacie ,że Kaji należy na już szukać nowego DT ?

Posted

Aniu moje zdanie znają wszyscy. Lepszy DT tak ale lepszy. Tańszy - tak.
Ale zmiana dt wiąże się z deklaracjami.
Nie możemy sobie pozwolić na większe długi. I doskonale o tym wiesz. i zapożyczanie się.

Posted

Aniu, bądźmy realistkami. Jesli Kajka [B]nie musi[/B] opuszczac hospicjum to powinna tam zostac.
Dzieki maliznie i jej podobnym na watku Misia jest panika. Pies musi byz zabrany w ciagu tygodnia, albo zostanie uspiony.
Tak mu sie przysłuzyli miłosnicy psów jak malizna, kasiek i inni. Co o nich mysle, wle nie pisac, bo ban murowany.
Najtanszy dobry hotel Terier 15 zł dziennie + karma. Miska nie stac, czy stac Kaje ?
Ale czy tych hipokrytów obchodzą psy? Wazne było, aby sie zemscic na Czarodziejce.

Posted

[quote name='Anja2201']Malizno bardzo dziękuję za chęć pomocy Kajce , ale wstrzymaj się proszę z wydarzeniem , nie chcę żeby wyglądało ono tak jak ten i parę innych wątków , a mam pewność ,że w tej chwili tak właśnie by wyglądało . Jeśli chodzi o podejmowanie jakichkolwiek decyzji to owszem bardzo liczę się ze zdaniem Ocelot którą znam wiele lat i bez której by mnie tu nie było , bardzo istotne jest też dla mnie zdanie Beli51 i Fony bez których wsparcia Kaja była by dawno w schronie .Dziewczyny wypowiedzcie się proszę czy uważacie ,że Kaji należy na już szukać nowego DT ?[/QUOTE]
Oczywiście anju, wstrzymuję się z wydarzeniem.
Wg ostatniej wiadomości są u czarodziejki psy znacznie bardziej potrzebujące.
I sa ludzie więcej rozumiejacy /nie mam na myśli Ciebie/ i chcący współpracować.
Mam nadzieję, że i tu niebawem otworzycie oczy, chociaż..
Opinii na temat osób tu wypowiadających się nie wydam,
Będzie na to czas.
Teraz najwazniejsze są psy.
Szukajcie same.
Albo nie szukajcie.
U czarodziejki jest raj.
A Kajka niebawem zostanie tam sama, lub w otoczeniu kilku psów.
No i piejących z zachwytu nad cudowną opieką czarodziejki uczestków wątku.
Będzie miała mega raj.
A Wy piejcie dalej!
Tak, jak poniżej:
Czarodziejka:
Ja je obie uwielbiam, ale muszą być podziwiane osobno. [U][B]Ostatnio poszły razem w tango w pola za stadem saren i wróciły po godzinie. Zziajane, brudne, mokre i szczęśliwe.[/B][/U] Wtedy dopiero pięknie leżakowały na podwórzu - niczym dwa sfinksy. A ja przez godzinę umierałam ze strachu - jeździłyśmy z Julką po polach, ale nigdzie śladu po nich nie było. Zaczęłam knuć, co im zrobię, jak wrócą - karcer, lanie, darcie skóry, głodówka, uszy pourywam, obiję kijami i zagłodzę. Potem się martwiłam,a potem [B]nagle, kiedy zobaczyłam, jak pędzą łąkami do domu, to aż mnie wzruszyło.[/B] Lania nie było, ukochałam, [B]dałam parę klapsów, ale pro forma, bo wydały mi się takie piękne i wierne[/B]. Dwie siwe mordki. Latawice.

odp1
[B]hehehe to miałyście ubaw ale dziewczyny są cwaniary , wiosna tak na dziewczyny działa [/B]
odp2
[B]Latawice pieknie napisane, ale jakie napewno były szczęśliwe
[/B]
Czarodziejka:
[B]Kajka dzisiaj znów poszła w tango, tym razem z Rafim bez łapy i grubym Bejem. Bej wrócił szybko, a tamte dwa patałachy snuły się po lasach i wróciły po godzinie[/B]. [U][B]Miałam dać w doopę i głodzić, jak poprzednio, ale skończyło się na kręceniu uszu Kajki, bo Rafi [/B][/U]ledwo dokuśtykał i zaraz grzmotnął się w oczku wodnym i dochodził do siebie mocząc jedyną łapę. Kajka nawet nie dyszała. Misiorek natomiast pół dnia tarzał się w trawie i biegał za Julką wraz z Herą. Misior oczywiście jest bardziej zwinny i skoczny niż roczna Hercia

odp.
[B]Kochane dziewczynki.[/B]

Bawcie się dobrze i cieszcie szczęsciem Kajki!

Posted

[quote name='bela51']Aniu, bądźmy realistkami. Jesli Kajka [B]nie musi[/B] opuszczac hospicjum to powinna tam zostac.
Dzieki maliznie i jej podobnym na watku Misia jest panika. Pies musi byz zabrany w ciagu tygodnia, albo zostanie uspiony.
Tak mu sie przysłuzyli miłosnicy psów jak malizna, kasiek i inni. Co o nich mysle, wle nie pisac, bo ban murowany.
Najtanszy dobry hotel Terier 15 zł dziennie + karma. Miska nie stac, czy stac Kaje ?
Ale czy tych hipokrytów obchodzą psy? Wazne było, aby sie zemscic na Czarodziejce.[/QUOTE]
Sa tacy ludzie, którym naplujesz w twarz a oni powiedzą, że deszcz pada.
A co?
Lepiej żeby Misiek gnił u czarodziejki jak sako, jak ząbal?
Jak ?/wstrzymam się z wymienianiem do komunikatu/
Jak widać dla ciebie lepiej.
Gratuluje empatii
ja proponuje abys oddala jej swojego prywatnego psa.
ma tam raj, to dlaczego mu zalować.
A i czarodziejce byt poprawisz, pocieszysz w nieszczęściu.
Dzięki Bogu, że prawda wyszła na jaw.
Bo po tych, które już znamy i poznamy lada moment, przyszłyby następne.
I wszystkie by umarły. jak niemal umarł sako.
ps
O Miska się nie martw
to nie Twoj pies, tak jak sako
sako cie nie ruszył, to czemu Misiek rusza.
misiek bedzie miał darczyńców i deklaracje.
i spokojna i godną śmierc.
W swoim czasie.