Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suczka w typie Cane Corso, wyrzucona z autobusu- kolejna ofiara wakacji. Sunia ma na oko 10-12 miesięcy. Akceptuje inne psy, w pierwszych kontaktach z ludźmi jest lękliwa, ale nie przejawia oznak agresji. Nauczona jest czystości. Potrafi pozostać sama w domu nie demolując przy tym mieszkania. Może być żywiona suchą karmą jak i Barfem. Na spacerach szczeka na mężczyzn. Spuszczona ze smyczy ładnie się pilnuje. Waży około 20-25 kg. Aktualnie przebywa w domu tymczasowym w Będzinie, ale pilnie poszukuje domu stałego, bądź innego tymczasu ze względu na częste wyjazdy opiekunki.
Suczka jest bardzo podobna do tego pieska
http://www.morusek.pl/ogloszenie/3195/16-miesieczny-Ares---pies-cane-corso-w-typie-SZUKA-DOMU/

wieczorem wkleję jej zdjęcia

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o losie... ciągle ofiary nieodpowiedzialnych (i tu same niecenzuralne określenia na usta mi się cisną bo przecież nie nazwę takich @@@@@@ ludźmi)
skontaktuj się z furciaczkiem bo ona takie psy kocha :)

Posted

Ile wazy?? 20 kg roczna suka CC....toc to masakrycznie chude musi byc :(
Niespelna 8 mies ccty juz osiagaja ok 40 kg wagi...a 20kg to taki szczyl 3,5 - 4 miesieczny...moze ona mlodsza niz rok co?
Czekam na zdiecia....z autobusu wywalic...udusilabym chyba takiego czlowieka:angryy:

O matko ogloszenie Bastera vel Aresa jeszcze wisi?? On od roku w nowym domu doope grzeje:loveu:

Posted

Daria_13 napisał(a):
Ona jest taka mniejsza niż rasowy CC, więc też dlatego tyle waży. Ma troszkę zapadnięte boczki, wieczorem dodam zdjęcia to zobaczycie.

Moze mlodsza dziewczyna...kiedys mialam 6 mies ktorego oceniono na roczniaka :)

Posted

Może... trudno określić, bo ona bała się nas i aparatu no i chowała się pod stół. Ale jest zdecydowanie jaśniejsza od Aresa i ma łatkę, no sami zobaczycie później. Muszę jej coś znaleźć, bo w innym przypadku pozostanie schronisko

Posted

Daria_13 napisał(a):
ona waży gdzieś tyle co Ares, tak sądzę i jest bardzo, ale to bardzo do niego podobna

Ten z ogloszenia?
On wazyl ok 40-45kg jakos jesli mnie pamiec nie myli...

Do kiedy moze zostac w obecnym DT i jak ma na imie??

Posted

podobno radosna, w podskokach wyleciała z autobusu, a facet odjechał. Ludzie są bezduszni, 5 dni suczka leżała przed blokiem, ale pani w końcu się zlitowała i ją przygarnęła. Ma taką traumę, że chomikuje np. smakołyki i ucieka z nimi pod stół, patrzy tymi ślepkami, gdyby nie mój pies to już by u mnie grzała doopke