zuzolandia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [COLOR=SlateGray][I][B]Hello GWIAZDECZKO ;-)...... NO od niepamietnych czasow nie musze AZ tak nadrabiac hehehe....ucz sie ucz dziewczyno to kapital na przyszlosc ;-)...mizianko dla Cerberka ;-)[/B][/I][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [I]Cześć :multi: Jutro i pojutrze to chyba po nocy wpadnę bo będę długo w pracy:placz: [/I] Quote
Czoko Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Oj! Luiza co prawda to prawda już niedługo koniec semestru. Odwiedziłaś wszystkich na sekundkę i niestety koniec przerwy... Ale porównanie Puszka dawniej i obecnie wyszło Ci rewelacyjnie... Quote
tygra Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [IMG]http://images1.fotosik.pl/263/62aaa18c87bba1b3.jpg[/IMG] [IMG]http://images3.fotosik.pl/253/ddaf6b7c7813e739.jpg[/IMG] jak ładnie rośnie - coraz fajniej sie prezentuje pieszczoszek Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Czesc kochana :* co tam słychać... co u Cerberka... ? prosze go wycałować odemnie :):evil_lol: Quote
Vogue Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Luizka!!! Oby tylko udalo ci sie wytrwac w tym postanowieniu:lol: Trzymam kciuki! Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ooo...to ostro widzę, się teraz przystawiasz do nauki :) I dobrze :) Miejmy nadzieję, ze ci się uda.Pzdr ;) Quote
leemonca Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ucz się ucz a garb ci sam wyrośnie :razz:, a tak na poważnie - wiedza to twoje wrota do przyszłości :lol: Wymiziać proszę ode mnie Cerberka, a Puszek jest śliczny :lol: Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 To Luiza będzie miała zaraz do nadrabiania :diabloti: Quote
Cerber Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Jetsem kochani, ale tylko na chwilkę właściwie po to, żeby się pożegnać, idę się właśnie kąpiu kąpiu, a potem ziuziu, dziś sie na szczęście wyrobiłam i jestem przygotowana na jutro do szkoły.... :multi: :multi: :multi: [SIZE=5][COLOR=palegreen]DOBRANOC WSZYSTKOIM I DZIĘKUJĘ ZA KOMENTARZE :*:*:*:*:*[/COLOR][/SIZE] Quote
Marta_Ares Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Cerber'] Moi chrześni opiekują się też bespańskim psem, który mieszka obok domu ich rodziców, wabi się czarna i jest w ciąży... :-( :-( :-( :-( podobno wygląda tak strasznie, że chyba niedługo zdechnie, a co ze szczeniętami...:-( :-( :-( nie mam pojęcia... wiem, ze Czarna codziennie dostaje jedzenie od cioci i wujka, którzy jeżdżą tam do rodziców cioci, by się nimi pielęgnować...[/quote] Hehe tak sie skladaze znam bardzo dobrze ta suczke, tez czesto jej cos podrzucam ma okropnego wlasciciela:-( ktory specialnie przyprowadza jakies psy i zamyka je razem z nia (ostatnio widzialam pieknego owczarka niemieckiego) suczka ma kilka razy w roku szczeniaki ktore wlasciciel albo zakopuje albo sprzedaje:-( :-(Ona jest juz strasznie wykonczona, teraz znowu chodzi z ogromnym bruczhem szczeniaki nie przetrwaja na dworzu ona nie ma budy tylko koszyk ktory kupili wlasnie chrzesni Luizy. Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 dobranoc Luziko a cio do tej suczki to strasznie mi smutno sie zrobilo jak to przeczytalam:-( naprawde okropne jest to jacy ludzie moga byc :-( Quote
tygra Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 to może trzeba powiadomić Towarz.Opieki nad Zwierzetami Quote
Cerber Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 [B]Marta[/B] - heh te szczeniaki na 1000% nie przetrwają jeśli będą miały takie warunki życia. Wydaje mi się, jednak, ze ze str. właściciela nic im nie grozi, bo wyjchał on do Francji czy Holandii, tak mi powiedziała ciocia i wujek... [B]Tygra [/B]- Moi chrześni już wszędzie dzwonili i zgłaszali o Czarnej, ale nikt się nią nie interesuje... :-( :-( :-( cieszę się, ze moi wujkowie się nią opiekują, bo gdyby nie to to juz dawno byłaaby za TM :-( :-( :-( :-( ja jeszzce na chwilę weszłam, zeby wam pokazać taka fajna fotkę, którą zrobiłam, ale gdy zobaczyłam o czym piszecie to odpisałam. Fotkę mimo wszystko pokażę. Oto i ona: [IMG]http://img294.imageshack.us/img294/1958/ssa43197le1.jpg[/IMG] teraz to już na 1000% mówię dobranoc. Do juteka kochani :*:*:*:* Quote
tygra Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 w jakim programie wszyscy robicie te cuda, ramki itp? też tak chce ale nie umiem :( [IMG]http://img294.imageshack.us/img294/1958/ssa43197le1.jpg[/IMG] Quote
Marta_Ares Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Cerber'][B]Marta[/B] - heh te szczeniaki na 1000% nie przetrwają jeśli będą miały takie warunki życia. Wydaje mi się, jednak, ze ze str. właściciela nic im nie grozi, bo wyjchał on do Francji czy Holandii, tak mi powiedziała ciocia i wujek...[/quote] szczeniaki do tej pory zawsze jakos przetrwaly matka potrafi je ogrzac, a zgadza sie wlasciciel uciekl do holandii jest poszukiwany listem gonczym bo jakas starsza osobe przypalal zelazkiem:-() ale nie o tym teraz psami zajmuje sie ojciec czy ktos z rodziny tego wlasciciela. Napisalam psami bo jeszcze 2 lata temu byl tam drugi pies piekny bialy owczarek, niestety zdechl pamietam ile wtedy bylo broblemow bo nikt go nie chcial pochowac kazdy sei tylko spieral ze to nie ich pies:-( :-( Schronisko we wloclawku twierdzi zawsze ze nie maja samochodu:angryy: co jest oczywiscie bzdura Quote
Cerber Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [B]Tygra [/B]- tą fotkę to wogóle zrobiłam przypadkowo jak zmeniałam opcje w aaracie, jedna opcja jest taka fajna, ze takie nitki wychodzą co mi się strasznie podoba, a ramka była banalnie prosta, jeśli masz photofiltre to Cię nauczę... [B]Marta[/B] - o matko, ale jaja z tym właścicielem, a o tym owczarku to nic nie wiedziałam... dopiero się dod Ciebie dowiaduje. Nasze chrosnisko jest niezawodne... :/ nie chcę tam byc wolontariuszką bo wiem jakie osob tam pracują. Jakiś rok temu na moim osiedlu przed moja dawną podstatwówką, leżał na trawie owczarek podhalański. Z daleka wyglądał jakby go samochód potrącił, bo wogóle się nie ruszał tylko leżał, i tak przz cały dziń. Zadzwoniłam do naszego schrosniska, a oni nic, zadzwoniła drugi rzaz moja mama, żeby ich opierdzielić (ja sobie pomyślałam, ze kiedy starsza osoba zadzwoni, to może wtedy zareagują), a oni i tak nie posłuchali :/ cały dzień znosiłam temu biedakowi jedzenie, mimo tego iż bałam się, że może mne ugryść, lub napaść. Odziwo, był zastraszony, ale bardzo łagodny, że az jadł mi z ręki... na drugi dzień go nie było... Druga sprawa to: w zezłym roku zbieraliśmy pieniądze i stare koce i kołdry na biedne zwierzaki, bo w necie na stronie naszego schroniska widniała informacja : ,,oprócz ciągle brakujących pieniędzy, brakuje nam też starych kocy i śpiworów'' więc zainteresowałam sie tym i zorganizowałam zbiórkę, aby pomóc trochę tym biedakom... co się okazało, po zbórce zainteresowała się tym prasa, a raczej moi nauczyciele chcieli koniecznie to do prasy dać... co mi się nie spodobało, bo stiwerdziłam, ze ja pomagam zwierzakom i nie potrzebuje rozgłosu... po całej zbiórce pracowncy schroniska ostro skrytykowali naszą próbę pomocy. Powiedzieli, ze daliśmy im używane jedzenie, jakieś szmaty, podarte i niepotrzebne ciuchy... uderzyło to wemnie jak piorun i się poryczałam. Postanowiłam, że w tym roku nie będzie żadnej zbiórki, tylko szkoda mi tych zwioerzaczków... ehhhhhhh dobra teraz to ja spaam, bo musze mjeszcze głowę umyć, a potem do szkoły.... Miłego dnia wszystkim życze.... :):):) Quote
samograj Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 WITAJ CÓRCIU!!!Piękna ta fotka: [IMG]http://img294.imageshack.us/img294/1958/ssa43197le1.jpg[/IMG] DZIĘKI ZA POZDROWIENIA DLA MNIE!!! OSTATNIO MAM ZŁE DNI I NIE MAM ZA BARDZO CZASU NA POGADUCHY. CAŁUJĘ CIĘ MOCNO I ŚCISKAM. TWOJA MAMCIA!!! ps jesteś bardzo uzdolniona, piękne są te twoje oprawy zdjęć:loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [B][COLOR=red]czesc:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]o kurcze to co ty czytam to noramalnie chyba jakies zarty.....jak schronisko nie chce nic przyjac??szook u nas <jeszcze jak mieszkalam w elblagu> byly organizowane zbiorki i schronisko wszystko wszystko przyjmowalo i bylo wdzieczne..bo wiadoma dla nas trochce podarty koc a dla psow juz jakies cieplejsze miejsce w zime...kurcze czemu ludzie sa coraz bardziej nie czuli ???ehhhhhh......[/COLOR][/B] Quote
tygra Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Cerber'][B]Tygra [/B]- tą fotkę to wogóle zrobiłam przypadkowo jak zmeniałam opcje w aaracie, jedna opcja jest taka fajna, ze takie nitki wychodzą co mi się strasznie podoba, a ramka była banalnie prosta, jeśli masz photofiltre to Cię nauczę... [/quote] a co to jest i skąd to ściagnąć to będę miała i się z chęcią naucze:cool3: Quote
Alynkaaa Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [B][COLOR=red]Tigra- mozesz sobie z tad sciagnac[/COLOR][/B] [URL]http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1013&t=12[/URL] [B][COLOR=red]polecam rowniez photo brush'a[/COLOR][/B] [URL]http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=869&t=12[/URL] [B][COLOR=red]oraz Gimpa<on moze siw wydac skomplikowany ale jak sie troszke na nim posiedzi t o pozniej nie ma sie wiekszych problemow>[/COLOR][/B] [URL]http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=12&id=655[/URL] [B][COLOR=red]zycze milej zabawy :)[/COLOR][/B] Quote
furciaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 dziendobry luizko :multi: jak tam mija dzionek? Quote
Cerber Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [B]Mama[/B] - cześć mamuniu... nie ma za co z tymi pozdrowieniami... :) złe dni masz, co to znaczy???? ojej PS. JA NIE JESTEM UTALENTOWANIA, PO PROSTU CZASAMI MAM SZCZĘŚCIE I JUŻ... [B]Alynkaaa[/B] - wiesz przyjąc, to oni przyjeli to co daliśmy, bo tego jedzenia i tcyh kocy, a nawet zabawek był cały samochód towarowy, ale skrytykowali ,,mnie'' ostro i to zabolało... straciłam wiarę w siebie, po prostu poczułam się zmieszana z błotem i dlatego przycichło z tą zbiórką... w sumie to się jeszcze zastanowie, ale nie sądzę, żeby z mojej inicjatywy coś w tym roku wyszło, a jeśli aj nie przyłożę do tego ręki to wiem, że nikt inny tym bardziej... [B]Tygruś[/B] - alynkaa już podała Ci strony z której możesz ściągnąć photofiltre, więc ja już tego robić nie muszę... ;) ;) ;) [B]Furciaczek[/B] - witam cię moja kochana, u mnie nic szczególnego, tylko jutro mam klasówkę z histy i z maty, a poza tym stara bida jak to mówią... Heh mam jeszcze jeden mały dylemat, nie mam granatowego pojęcia co mogłabym dać Cerberowi do jedzenia. Mam wrażenie, ze jemu moze już sie nudzić to co mu daję, bo ilez można to samo jeść. Ja na pewno bym wolała, żeby ktoś dawał mi zróżniowane pożywienie niż ciągle, puszki z ryżem, lub kurczaki z ryżem, lub kaszą i warzywami... macie jakiś pomysł na coś innego???? tylko błagam nie za drogiego, bo ja nie ejstem bogata, a w tym mieciacu mam naprawde duuuuużo opłat... Quote
furciaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Luzko droga a moze przestaw Cerbera na Barf?? moje czarnuch jest na tym i jestem zadowolona:) a cenowo naprawde tanio wychodzi jak cos to moge ci podac kilka przepisow:cool3: czy ty niemieszkasz przypadkiem na osiedlu poludnie?? Quote
Recommended Posts