Xiara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Witam. Masz ślicznego pieska :) [quote name='_marcel_lo_']No bo są żeczy które są w życiu ważniejsze, najważniejsze że zabawa się udała :eviltong:[/quote] Dokładnie ;) Pozdrawiam. Quote
Alynkaaa Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [COLOR=Red][B]helooołł o sa focie swietnie:D ahhhh jak ci zazdroszcze takiej impressski....fajowa musialbyc:D focie rewelkacja..a ten przystojanik to twoj?????:> czy pozyczony???:eviltong:[/B][/COLOR] Quote
Cerber Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Alynkaaa a to zależy z której str. patrzeć:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Xiara - witam w cerberkowej galerii :) Quote
Alynkaaa Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='Cerber']Alynkaaa a to zależy z której str. patrzeć:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] [COLOR=Red][B]oonieee, ty mnie siem tutaj tak nie wykrecaj:eviltong:tylko opowiadaj:D <jakos nigdy o neim tutaj nic nie czytalamm....:>>> ahhhh lubienilosne historiie:p:p:p:p[/B][/COLOR] Quote
Cerber Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 hehehe milosne historyje :D nie no Paweł to chyba nie bardzo mój chlopok, ale rozny z niego gość :p Quote
Kamila Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='Cerber']hehehe milosne historyje :D nie no Paweł to chyba nie bardzo mój chlopok, ale rozny z niego gość :p[/quote] Rozny czy rowny? :cool3: Mnie sie fotki bardzo podobaja :p Slicznie wyszlas,fakt-brakuje mi usmiechu ale i tak sie podobaja :p Quote
Cerber Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Kamilko miało być równy:eviltong: ja wlazłam właściwie , żeby powiedzieć [B]DOBRANOOC[/B] Quote
Cerber Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Witam was kochani :):) co tam u was, bo u mnie nic ciekawego, czekam wlasnie na przyjaz Gosi. zaprosilam Ole i Gosie na tosty z czekolada i na lody z bananami i bitą śmietaną :D no i na kawe tak... tą słynną kawę Gosi :D A wiecie o czym bbym malo zpomnila... wczorak ok 23 godziny minęło równe 4,5 roku od kąd urodziłła się moja kruszyna :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i jak można przeliczyć, a równiutkie 6 miesięcy będziemy kupować prezeny, piec torty i zapraszac na urodziny wszystkich przyjaciol cerbera ;D;D HEHEHEEHHEHEHE ale byloby, juz to sobie wyobrażam... :) niestety Cerber dostanie tylko prezencik, bo wtedy kiedy on konczy 5 lat jest tez puerwsza rocznica smierci mojej mamy :(:(:( nie bardzo będę miała chyba ochote i nastroj, zeby balwac... al to nic, niuniek i tak dostanie prezent prosto od serca i wielkiego buziaka i najwieksze mizianie po brzuszku na swiecie :) Quote
furciaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ja to glownie na ta kawe przyjezdzam a nie na lody:eviltong: Quote
Anecioreczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Cudownie wywszłaś!! ja za rok studniówka:roll: Quote
Tina.Sara Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 cześć Luiza :* Cerber jest w wieku Tiny, nie? ja zawsze myślałam że w Sary :evil_lol: Jezu, już 5 lat. Jak ten czas szybko leci :placz: Mógłby troszke wolniej :cool3: Quote
Kamila Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No i jak tam?Przyjechala Gosia? :cool3: Bo pisala ze jest gorzej z Prezesem...:-( Quote
Asiaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Cerber']Witam was kochani :):) co tam u was, bo u mnie nic ciekawego, czekam wlasnie na przyjaz Gosi. zaprosilam Ole i Gosie na tosty z czekolada i na lody z bananami i bitą śmietaną :D no i na kawe tak... tą słynną kawę Gosi :D [/quote] Ja to bym się zapisała na wirtualne tosty z czekoladą... Mniam, mniam, mniam... Pzdr. Quote
tygra Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ojej czuje że nowe foteczki powizytowe będą :) Quote
furciaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ehhhh niedojechalam dzisiaj:angryy: ale jutro powinnam juz sie zalapac na kawke:lol: Quote
Ola&Kora Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Cześć Lui :*:*:*:*:* Ja wam powiem w tajemnicy że Luizka robi pyszne tosty z czekoladą.... :p :p :p :p :p Śliczne zdjęcia ze studniówki :loveu: Wyglądałaś prześlicznie :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 czesc wam kochani, co tam u was kochani? mi sie generalnie wczoraj strasznie nudzilo przez caly dzien, a dzis zaczne robic tematy z histy, bo jutro mam fakultety... no i dzis po poludniu ma przyjechać Gosia, ale czy wypali to nie wiem :D no nic ja spadam sie ogarnac i ide z cerberem na spacer... Quote
milena182 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [B]juz ferie,farciara ja mam dopiero po tobie:p[/B] Quote
Tina.Sara Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 cześć Luiza :buzi: ja mam ferie od 29 :cool3: Quote
Cerber Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='kamila-dog']No i jak-przyjezdza Gosia? :cool3:[/quote] Nie Kamilko Gosi dziś też nie było :(:(:(:(:( Oli też nie było :(:(:(:(:( zrobiłam dziś troszku fotek cerberkowych... obiecałam wam wstawić kilka portrecikwó... znaczy wy prosiłyście, a ja nie wstawiłlam do tej pory... mam chyba ze 3 lub 4 takie portreciki, a reszta to jak cerb ugania sie niewiadomo za czym... zaraz wstawie troche na forum :) Quote
Recommended Posts