haska_12 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Luiza- nie pisz, ze jestes niedobra, bo tak wcale nie jest :) i wogóle wstawiaj fotki i nie marudź :p Quote
Cerber Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Bbeta - nie chodziło mi o to, ze to wymuszenie jest, bo ja wogole chciałabym być lepszym człowiekiem, z reszta niktórzy już wiedza o co chodzi... chciałabym być spokojniejsza, nie wybuchać, chciałabym panioować nad własnymi emocjami i nawet jeśli to potrzebne to dawać rady innym... chciałabym strasznie i walcze z tym, ale coś narazie przegrywam... Haska - oj jestem i to bardzo... Nie wazne... nie chce się już użalać nad sobą i chcę spokojnie ze wszystkimi rozmawiać i nikomu nie docinać, od dziś postaram sie panioować nad sobą i jak cos mnie ędzie bulwersowało to zacisnę zęby, wezmę kilka głębszych oddechów i będzie dobrze... no zobaczymy... a oteczki dodam, ale pozwolicie, ze nie dzis, bo mnie juz głowa boli... [B][SIZE=5][COLOR=yellowgreen]PRZEPRASZAM...[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
bellatriks Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Cerber']Czesc Kamilko... co tam u Ciebie :)? nie no dobrze, macie jak zawsze racje... jak zwykle palnęłam głupotę i jak zwykle potem wszystkiego żałuję... ehhhh pisałam tak, ponieważ nikt nigdy nie wyprasza w mojej galerii o fotki... a potem jak są to 3 osoby skomentują... zrobiło mi się przykro, a poniewaz ja jestem narwanym człowiekiem to napisałam tak jak napisałam. Przepraszam, chociaż chyba już zbyt dużo złego narobiłam i naprzepraszałam... nie wiem czy jeszcze wogóle chcecie słuchać tych moich przeprosin, bo przecież ile można... No ale ja staram się nad sobą pracować, naprawde... kurcze albo ja jestem jakaś naprawdę nienormalna, albo nie wiem, bo dla mnie ta praca nad sobą jest strasznie trudna i jak na razie to wszysztko mi jakos nie idzie... dlatego też taka jestem niedobra :(:(:(:( ehhh chciałabym, żeby było inaczej... wtedy byłabym ,,grzeczniejsza''[/quote] Kochana, praca nad sobą nie jest i nigdy nie była łatwa. Ja też nad sobą pracuję, generalnie staram się zmienić swoje nastawienie do świata, w ogóle mi nie wychodzi, bo bardzo łatwo się wkurzam, czasem tak po prostu - bez powodu. Albo powodem jest zbyt duża ilośc zbędnej energii. Nie wiem. Wkurzam się a potem się zaczyna "co ja zrobiłam? Nie powinnam tak reagować" etc. Alw zobaczysz, 100 razy Ci nie wyjdzie, a za 101 się uda;) I właśnie dlatego warto próbować Quote
Agushka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Luiza, dotarło już do wszystkich że Ci przykro :) naprawdę... po prostu troszkę przesadziłaś ostatnio, ważne, że zdałas sobie z tego sprawę.. a jutro daj fotki, bo jak widzisz, wszyscy na nie czekamy mimo, że Tobie się wydawało że nie. To w końcu jest galeria Cerberka prawda? więc daj nam na niego popatrzyć :) Quote
Kamila Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Cerber']Czesc Kamilko... co tam u Ciebie :)? [/quote] W porzadku.I mam nadzieje ze u ciebie juz tez jest wszystko ok ;) I czekam na foooooooootki :diabloti: Quote
milena182 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [B]kamila zdjecie kotka w avku zrobione przez ciebie czy sciagniete?[/B] Quote
Cerber Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Witam was... do[piero sie obudzilam i mi szumi w glowie... kurcze chyba sobie jakiś proszek wezmę od głowy, bo od wczoraj nie idzie wytrzymać... nic mi się generalnie nie chce robić... chociaz mujze troche sie ogarnąć na korki z angola... ehhhhhh obiecałam wczoraj fotki tak? może jakieś 2-3 skubne zaraz... a poki co teraz cosik podwiedzam wasze galerie... Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [B][I]:multi:witanko ....oj czyli nie jestem sama z bolącą głową :cool3: Obiecałaś fotki :p Aha i dopisze ...ja też mam Samsunga / komóreczkę /SGH-X200...ale bez aparatu , jestem zadowolona;) [/I][/B] Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 czesc kochana:) widze ze powolutku wraca dawna luiza:p mam nadzieje ze tak juz zostanie:) nio i czekam na te foteczki Quote
Cerber Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 dawnoa Luiza już nie powróci... bo za dużo złego zrobiła... już ja się postaram, żeby nie było tak jak kiedyś... zostało mi jeszcze kilka galerii i zaraz wstawie coś może.... Quote
Kamila Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='milena182'][B]kamila zdjecie kotka w avku zrobione przez ciebie czy sciagniete?[/B][/quote] No oczywiscie ze sciagniete :eviltong: Po pierwsze nie mam tak dobrego sprzetu a po drugie nie mam kota (jeszcze :eviltong: ) Quote
Cerber Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 macie fotki... taki byłem chory w wigilie... :( [IMG]http://images13.fotosik.pl/7/07f5cb77a6316840.jpg[/IMG] [IMG]http://images12.fotosik.pl/7/7f1697791222b803.jpg[/IMG] [IMG]http://images12.fotosik.pl/7/0edd592dbb4a535c.jpg[/IMG] [IMG]http://images12.fotosik.pl/7/2d0b136f63f2467e.jpg[/IMG] [IMG]http://images12.fotosik.pl/7/c21289f1980a2dc3.jpg[/IMG] mam swietna wiadomosc dla was kochani... Kaja sie oszczeniła i ma tylko 2 szczeniaczki,:multi: :multi: :multi: :multi: bo jeden zdechł...:-( Jeny jak sie ciesze, ze ma tylko 2 naprawde... ale była taka gruba, ze mogłabym przysiąć, że bedzie ok 6 szczeniaczkow, czy nawet 7, a ty prosze tylko 2... jutro jade do Ojcam i porobie malenstwom zdjęcia... są podobno czarnulki dwa... ciekawa jestem co z nich wyrośnie... już się doczekać nie mogę...:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [IMG]http://images12.fotosik.pl/7/c21289f1980a2dc3.jpg[/IMG] jak ja lubie te cerberkowe skrzydelka:loveu: dobrze ze ma tylko 2 szczeniorki, mam nadzieje ze beda sie zdrowo chowaly. i ze ojciec wkoncu zdecyduje sie na sterylke kaji Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [IMG]http://images12.fotosik.pl/7/2d0b136f63f2467e.jpg[/IMG] Fajną ma mine :) Jak zawsze :loveu: Ojej, jak to dobrze że 2 szczeniaczki... Nie moge sie doczekać fotek :cool3: Quote
Cerber Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 nooo ja sie ciesze, na razie nie wiem jaki jest stan szczeniakow, bo Kaja nie daje do siebie dojsc, a potrafi ugryzc, wiec jak jutro pojade to ojciec jakos ja na chwilke przytrzyma, a ja zobacze w jakim stanie sa maluszki i zrobie kilka fotek... teraz mozemu podwojnie swietowac, dzieci Kaji i moja 400 stronice... wy sie bawcie, a ja spamdam sie wykapac, i czekam na pania Ewę... :smilecol: :smilecol: :smilecol: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :drink1: :drink1: Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 nio to oblewamy :beerchug: :drink1: :laola: :drinking: :drinking: :drinka: :facelick: :drink1: :knajpa: :cunao: Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 no dobra:lol: :Cool!: :laola: :laola: :BIG: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Agushka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dzień dobry Luizko :) Oj jak dobrze, że są tylko dwa szczeniaczki :) zrób im koniecznie fotki, nie ma to jak szczeniaczki :) Chyba się załapałam na impresę to sobie też chlupnę [CENTER]:laola::drink1::drink1::laola::beerchug::knajpa::cunao::cunao: [LEFT]aa i świetne jest to zdjęcie cerberkowe gdzie on taki biedny, niby sznureczek trzyma ale minka smutaskowata. Dobrze, że już wyzdrował :) [/LEFT] [/CENTER] Quote
milena182 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 :smilecol::BIG::laola::beerchug::drink1::drinking::drinka::knajpa: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 :BIG::laola::beerchug::drink1::drinking::drinka: Ale ja to mam szzczęscie zawsze trafiam na imprezki :cool3::cool3::cool3: Super że Kaja ma tylko 2 szczeiorki :) niebedzie takiego duzego problemu z nimi :) Quote
Cerber Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 jestem już :F:D:D:D:D troche długo coś nic nie pisałam :D na korkach dziś było fajnie, prawie wszystkie zadania, które robiłam, miłam dobrze, wiec jestem zadowolona... zaraz dodam jeszcze kilka fotek... Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 nio super ze korki minely w przyjaznej atmosfeze:p zdolna dziewucha jestes to i zadania mialas dobrze zrobione:) a teraz czekamy na foteczki:p Quote
Dobcia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Cerber'] [IMG]http://images13.fotosik.pl/7/07f5cb77a6316840.jpg[/IMG] [/quote] Jakie śliczne spojrzenie:loveu: To bardzo dobrze, że są tylko dwa szczeniaki, czekam na fotki;) I za 400 stronke :knajpa::laola::knajpa: Quote
Recommended Posts