Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak Alu, masz rację i dlatego też Cerbiasty śpi przez kilka dni ze mną...:loveu: :loveu: :loveu: w łóżeczku...:loveu: :loveu: :loveu:

Haska - Krecik jest jeszcze u Gosi...

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']tak krecik jest u mnie, zesral mi sie pod lozkiem a teraz go ganiam po pokoju bo mi zwial:oops: czolgam sie po podlodze a on i tak mi ucieka cholerny gryzon:evil_lol: ale slodki jak malo ktory:loveu:[/quote]

Hihi to go gon!!!:eviltong: A jak psiaki na niego reaguja? :cool3: Albo jeszcze lepiej-jak koty na niego reaguja? :razz:

Posted

hm,może i nie pytajao Cerberka,ale ja właśnie przeleciałam prawie 10 stron żeby się dowiedzieć co z przystojniakiem :loveu: dobrze że,byłaś u weta :lol:

oooo,o tym przystojniakiem....

[IMG]http://images1.fotosik.pl/318/f778c9ee724cd299.jpg[/IMG]

Posted

Barbara.h - bo ten przystojniak to Cerber:cool1: ja tez tak myślę, ze dobrze zrobiłam zabierając go do psiego lekarza...

Kamila - właśnie zauważyłam :)

Posted

[B]życzę wszystkim słodkich snów...[/B] trzmajcie kciuki moooocne za jutrzejsze spotkanie z Gosią... musi się juz jutro udać, bo jak nie to sie zapłaczę...

Posted

Witam kochani, ja podobnie jak Gosia, już na nogach jestem, a to dlatego, ze Gosia przyjeżdża i tym samym odpowiadam na Twoje pytanie Koamilkio... poszłam spać,, ponieważ chciałam się wysapać na dzisiejsze spotkanie...

Kawa juz jest uszykowana, ja już też sie szykujetylko oczy mi sie jeszcze kleja... ale warto się poświęcać, aby zobaczyć Gosiaczka i chomiczka :loveu: już doczekać się nie mogę i trzymam moooooocno kciuki, żeby dotarli do mnie, cali i zdroi... i żeby wogóle dotarli...

Posted

Cześć wam, Gosia już pojechała sobie ode mnie :( ale przyjechała, posiedziała... pośmiałyśmy się też no i dostałam Krecika... Fotki będą poźniej. Teraz tochę będę musiała zabrać sie za jego oswajanie, bo to nie Robaczek, który był łagodny i oswojony od samego początku... to jest taki terminator mały :D:D:D:D:D:D ale zakochałam się od pierwszego spojrzemnia, jest naprawde niesamowity... ja sama osobiście nigdy nie widziałam na oczy czarnego jak smoła chomika syryjskiego... a już nie mówię, ze takiego nigdy nie posiadałam...