Cerber Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 No tak Alu, masz rację i dlatego też Cerbiasty śpi przez kilka dni ze mną...:loveu: :loveu: :loveu: w łóżeczku...:loveu: :loveu: :loveu: Haska - Krecik jest jeszcze u Gosi... Quote
furciaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 tak krecik jest u mnie, zesral mi sie pod lozkiem a teraz go ganiam po pokoju bo mi zwial:oops: czolgam sie po podlodze a on i tak mi ucieka cholerny gryzon:evil_lol: ale slodki jak malo ktory:loveu: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='furciaczek']tak krecik jest u mnie, zesral mi sie pod lozkiem a teraz go ganiam po pokoju bo mi zwial:oops: czolgam sie po podlodze a on i tak mi ucieka cholerny gryzon:evil_lol: ale slodki jak malo ktory:loveu:[/quote] Hihi to go gon!!!:eviltong: A jak psiaki na niego reaguja? :cool3: Albo jeszcze lepiej-jak koty na niego reaguja? :razz: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 No teraz Gosiaczek to ma zwierzyniec w domu... jak poies z kotem i chomikiem za pan brat :D Choomik juz złapany z moją maleńką pomocą :) Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Haskuś, a czemu dobranoc??? ja sie dopiero rozkręcam.... Quote
barbara.h Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 hm,może i nie pytajao Cerberka,ale ja właśnie przeleciałam prawie 10 stron żeby się dowiedzieć co z przystojniakiem :loveu: dobrze że,byłaś u weta :lol: oooo,o tym przystojniakiem.... [IMG]http://images1.fotosik.pl/318/f778c9ee724cd299.jpg[/IMG] Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Cerber']Haskuś, a czemu dobranoc??? ja sie dopiero rozkręcam....[/quote] Ja tyz :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Barbara.h - bo ten przystojniak to Cerber:cool1: ja tez tak myślę, ze dobrze zrobiłam zabierając go do psiego lekarza... Kamila - właśnie zauważyłam :) Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [B]życzę wszystkim słodkich snów...[/B] trzmajcie kciuki moooocne za jutrzejsze spotkanie z Gosią... musi się juz jutro udać, bo jak nie to sie zapłaczę... Quote
Asiaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No to nie pozostaje nam nic innego, jak trzymać kciuki!:lol: Pzdr. Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No to trzymam kciuki :p No i czemu ty juz spisz? :mad: Quote
furciaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Luizka przygotuj sniadanko dla krecika zaraz wychodze z domu:cool3: aaa i o kawie dla mnie nie zapomnij bo zasne tam u ciebie bez tej uzywki:evil_lol: Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Witam kochani, ja podobnie jak Gosia, już na nogach jestem, a to dlatego, ze Gosia przyjeżdża i tym samym odpowiadam na Twoje pytanie Koamilkio... poszłam spać,, ponieważ chciałam się wysapać na dzisiejsze spotkanie... Kawa juz jest uszykowana, ja już też sie szykujetylko oczy mi sie jeszcze kleja... ale warto się poświęcać, aby zobaczyć Gosiaczka i chomiczka :loveu: już doczekać się nie mogę i trzymam moooooocno kciuki, żeby dotarli do mnie, cali i zdroi... i żeby wogóle dotarli... Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Będzie dobrze! Czekamy na relację słowną i zdjęciową... Pzdr. Quote
haska_12 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja też trzymam kciuczki :) Gosia przyjeżdża tylko z Krecikiem czy też z Furcią? :oops:? Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Cześć wam, Gosia już pojechała sobie ode mnie :( ale przyjechała, posiedziała... pośmiałyśmy się też no i dostałam Krecika... Fotki będą poźniej. Teraz tochę będę musiała zabrać sie za jego oswajanie, bo to nie Robaczek, który był łagodny i oswojony od samego początku... to jest taki terminator mały :D:D:D:D:D:D ale zakochałam się od pierwszego spojrzemnia, jest naprawde niesamowity... ja sama osobiście nigdy nie widziałam na oczy czarnego jak smoła chomika syryjskiego... a już nie mówię, ze takiego nigdy nie posiadałam... Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witam Śliczny psiaczek!!! Zwłaszcza te foteczki w wodzie na początku wątQ:loveu: :loveu: :loveu: Moja psinka tez lubi wode :cool3: :cool3: Zapraszam do nas Quote
Mi. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [B][I]juz nie doczekam się zdjęć krecika:loveu: :loveu: :loveu:[/I][/B] Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Krecik już w domu, a fotek nie ma... To jak to jest? Cerberku? Pzdr. Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hey Lui :) ale sie ciesze ze masz już Krecika :) no oswajaj go oswajaj :) a Cerber jak zareagował na niego.. :) Quote
Carolcia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 witam :) jak tam Krecik i Cerberek???:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 No wlasnie Lui-pisz co tam u krecika,jak tam zcerberkiem i wogole foteczki dawaj :mad: Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hej ja tez czekam na fotki!! I jak tam idzie oswajanie?:p Quote
Recommended Posts