Cerber Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Haska - przeróbka jest fajna, ale ja nie miałam czasu, żeby ją skomentoać... fajna jest naprawdę, tylko szkoda, ze psiaki takie spikslowane są, że tak powiem...:eviltong: :eviltong: :eviltong: nie można było mniejszych pikseli zrobić??? Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 [B]Cerber[/B] - no to szykują się dla Ciebie nowe obowiązki w związku z Kają, co? I to już niedługo... U mnie podobnie; moja Felka ok. 4-5 stycznia 2007 będzie rodziła. Ale z tą różnicą, że ta ciążą była planowana i baaaardzo chciana. :lol: Już nie mogę doczekać się małych basków-bobasków!!! Pzdr. Quote
wiq Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 w takim razie 3mam kciuki za pomyslny rozwoj sytuacji dobrze, ze ojciec sie wogole przejął.. spróbuj namówić go na sterylkę (choć już chyba próbbowałaś, prawda?) Quote
Cerber Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 tak próbowałam i chyba mi sie udaje... ehhh widzę, ze Cer to mało znany jest na forum... hmmm na innych galeriach kojarza Kore i Aresa a Cerbera nie... hmmmm cos chyba jest nie tak ze mna... nie wazne, zawieszam na razie dawanie fotek i pisanie czegokolwiek odnosnie Cerbera... bo nikogo to nie interere... na razie bede pisala o Kaji, ale na fotki nie liczcie... a mam ich sporo i Cerbera i Kaji i Puszka... są i w czapce mikołaja i w mojej bluzie i z choinka i wiele innych nawet nad wodą z Puszkiem, ale ich nie pokażę... Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 A czemuż to obrażasz się na nas? Przecież Ciebie też nie było kilka dni... Daj ludkom spokojnie powrócić do domów, uspokoić żołądki i wrócić do starego rytmu dnia... I wstawiaj zdjęcia, póki masz jeszcze trochę wolnego czasu, OK? A tak a propos: do mnie to np. wpadasz, aby powiedzieć "Dzień dobry" i to wszystko... Ale ja wcale nie obrażam się na Ciebie, bo wiem, że szkoła, spacery z Cerbusiem itp. zajmują trochę czasu. A więc wyluzuj trochę, OK? Pzdr. Quote
Cerber Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 emmm a czemu miałabym wyluzować???? przeciez ja sie na nikogo nie obraziłam...;) ;) ;) no tak przy tym co napisałam mogłam dołozyć kilka wesołych minek i już by nie było, że się obrażam... ale to nic... nie wydaje mi się, ze nie potrzeba wstawiać tych fotek... poźniej to tym bardziej, bo też czasu nie będzie... nudzi mnie już czasami siedzenie na tym forum... jest tyle galerii do odwiedzenia, nie zawsze mam czas żeby wszystkie przelecieć, a obawiem się, ze jeśli wszystkich nie przelecę to komuś przykro się może zrobić itd. i tak jakoś... no ale nic :D:D:D Quote
Cerber Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 hahahahahahaha nie zla jestes :D:D:D:D:D:D:D:D:D emmmmmmmmmmmmmmmmmmm to mówisz, że też niedługo będziesz nianczyła maluchy? to fajnie.... moze będzie tak, ze nasze sunie urodzą w tym samym czasie... kto wie :D:D:D:D:D w każdym razie szczeniaki będą z tego samego miesiąca :D:D:D: i będzie giciorek :D:D:D:D:D Quote
Cerber Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 dobra koniec paplania, ja spadam bo za 10 minut zaczyna sie prosiaczek i przyjaciele, a ja uwielbiam takie kubusiowe bajki :D:D:D::DD:D:D:D... po bajce jeszcze wleze może na dogo se pogadac i poprzegladac wasze galerie... Quote
leemonca Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 a prosiaczek był dzisiaj przed południem :cool3: też:cool3: Quote
barbara.h Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 a ja tam chcę fotki! i będę tu zaglądała!!! :mad: ;) Quote
wiq Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Luiza, nie strzelaj fochów! myślisz, że czarno-rude kojarzą?:lol: Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Witam... Wig to Ci sie udało naprawdę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie no dobra już nie strzelam fochów... miałam wczoraj zły humor wieczorem... kurcze jak ja takiego czegoś nienawidzę. Raz jest wszystko ok. chce mi się śiać, cieszyć, życć itd. a raz to bym wszystkim docinała, czasem chciałabym kogoś uderzyć, nie raz to życie wydaje mi sie bez sensu... wiecie co ja chyba w ciąży jestem, bo mam takie nastroje, ze pożal się Boże... szczerze to zła jestem sama na siebie, że taki mam harakter... gdybym tylko mogła to bym go zmieniła... zaraz do kilku galerii zajrzę, żebyście nie czuli się opuszczeni perzeze mnie... oczywiście nie wszystkie galerie obskocze na raz... połowę teraz, a drugą połowę po południu jak dam radę :) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Samokrytyka - OK. Ale z tym biciem to uważaj... są tacy, co oddają.;) A poza tym na nasze humory wpływają też: cisnienie, pogoda, brak słońca, stopien najedzenia, zmęczenie... Co wybierasz?:evil_lol: Pzdr. Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 oooo a ja chyba się z moim niofalkiem przejde do weta, bo od wigilii, wtedy co tak wymiotował to jest troszeczke taki nie swój... wczoraj nic jeść nie chciał... co jest nie do pomyślenia teraz... troszke taki sospały jest i za bardzo na nić chęci nie ma... hmmmm zobaczymy, może dziś coś zje... kurcze a może czegoś mu brakuje... tylko nie wiem czego... Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 [quote name='Asiaczek']Samokrytyka - OK. Ale z tym biciem to uważaj... są tacy, co oddają.;) A poza tym na nasze humory wpływają też: cisnienie, pogoda, brak słońca, stopien najedzenia, zmęczenie... Co wybierasz?:evil_lol: Pzdr.[/quote] Asiaczek jeszcze ic nie wybrałam, ale do wyboru rzeczywiście mam sporo... wydaje mi się, ze to sprawka kogoś kto jest na górze... muszę z nią chyba wieczorem porządnie porozmawieć... coby pomogła mi zmienić swoje nastawienie do innych i swój charakter... ja staram sie osobiście to zmienić, ale samej to cos mi nie idzie... może ktoś mi w tym pomoże... Quote
olekg89 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Luiza-rozmawialismy juz o tym na gg pamiętasz? Nie ma pieprzenia jak ci ,źle w domu ryczysz walisz talerzami i głową o ścianę,ale w szkole i na dgm masz dobry humor! A jak nie to pojade do Włocławka natłuc Ci!OOOO! Quote
Asiaczek Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 No to porozmawiaj... a my ocenimy efekty.:lol: Pzdr. Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 [quote name='olekg18']Luiza-rozmawialismy juz o tym na gg pamiętasz? Nie ma pieprzenia jak ci ,źle w domu ryczysz walisz talerzami i głową o ścianę,ale w szkole i na dgm masz dobry humor! A jak nie to pojade do Włocławka natłuc Ci!OOOO![/quote] Oleg daję radę... nie denerwuj się... staram sie, zeby było dobrze... tak pamietam naszą rozmowę na gg, doskonale ja pamiętam... Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dzieńdoberek :) widze ze tu poważne rozmowy... no tak wcinając sie to hmmm... ja tam lubie Cerberkowe zdjęcia i pewnie nie tylko ja :) Kazdy je uwielbia :):):):) Quote
Kamila Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Lui-dzieki za odwoedzinki u mnie :p Nie mam czasu odpisac bo lece wlasnie do pracy :angryy: U mnie swieta sie juz skonczyly :placz: Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 a ja teraz wam pokażę...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: oczywiście fotki pokażę...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: a co wy myślicie... że co, że ja to tak na poważnie gadałam...:eviltong: :eviltong: :eviltong: jeśli tak to myliliście sie...:eviltong: :eviltong: :eviltong: zaraz pozmniejszam cosik i wstawie, żeby nie byłoo... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
leemonca Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 o, widzę, że humorek coś jakby lepszy dzisiaj :lol: i foteczki będą :multi:, wpadnę je później pooglądać :cool3: Quote
Recommended Posts