Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć wam kochani...:multi: :multi: :multi: :multi: kupiłam se dziś klawiaturkę nową i właśnie ją testuję. Jednym słowem jest suuuuuuper...:multi: :multi: :multi: jest niesamowicie płaska, a ja uwielbiam płaskie klawiatury, takie jak przy laptopach... świetnie się nią pisze naprawdę...
a co u mnie... hmmmm u mnie w zasadzie nic ciekawego, byłam dziś w szkole i ponieważ od ponad 4,5 miesiąca nie byłam na żadnych zakupach (znaczy nic z ubrań nie kupowałam) to dziś zerwałam się ze swoich fakultetyów (po raz pierwszy) i kupiłam sobie bieliznę i bluzkę (czarną) a poza tym segregator do domowych dokumentów z koszulkami, kartę do telefonu i właśnie klawiaturę, miałam jeszcze kupić spodnie, ale takie jakie ja chce będą dopiero w czwartek więc dopiero wtedy się wybiore po nie. W szkole jak w szkole, wszystko układa jest ok... Ci którzy mają zagrożenia to na łep na szyję poprawiają, żeby się jakoś wyciągnąć, a niektórzy jak ja zbijają bąki i się nudzą, bo pół lekcji inny są poprawiani... mi zostało do poprawienia właścieie tylko wos na 5 a tak to jakoś tam jest. Aaaaaaa no i będę miała tylko jedną 3 mówiłam juz?????? hjak nie to mówię, a jak tak to się powtarzam... teraz kilka galerii przelecę i pójdę pouczyć sie histy przez to, że opuściłam dzisiejsze fakultety...

Posted

już ja się postaram i zrobię wszystko, żeby te szczenięta trafiły do dobrych domów, a jak nie to tyle ile trzeba to będą ze mną... ja skoro już mają się urodzić nie pozwolę im zrobić krzywdy, a jeśli nawet ktoś miałby je zabić to ja nie mogłabym ich zobbaczyć bo gdybym je zobaczyła to już nie pozoliłabym, po prostu nie pozowliłabym im krzywdy zrobić. Kur... jaki ten mój ojciec jest z******... :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Cześć Lui! :*:*:*

Ciesze się, że bedziesz miała taką dobrą średnią :multi: :multi: :multi: I jednak kupiłaś sobie klawiaturkę :p Czy którąś z tych co je w Realu oglądałyśmy? ;)

Posted

Luiza, cieszę się, że Ci się zakupy udały, bo ja dzisiaj też się wybrałam z koleżankami do centrum handlowego znanego wszystkim jako [SIZE=1]przeklęta [/SIZE]Galeria Łódzka i mam dość, po tej wyprawie mam ochotę po prostu zniknąć:shake:

Posted

[quote name='Cerber']kupiłam se dziś klawiaturkę nową i właśnie ją testuję. Jednym słowem jest suuuuuuper...:multi: :multi: :multi: jest niesamowicie płaska, a ja uwielbiam płaskie klawiatury, takie jak przy laptopach...[/quote]
Też mam taką :loveu: Twoja też pewnie czarna, nie ? :diabloti:

Posted

ehhh dziewczynki nudzi mi się wiecie... wziuęłam dziś popakowałam prezenty dla sióstr, obejrzałam bajkę o wielkiem czerwonym psie Kloffordzie i stwierdziłam, ze to świetne imie dla psa, pobawiłam sie z Cerberem a teraz spadam spać chyba... nie mam co robić... aaa bo a wcześniej zanim zrobiłam to wszystko, pouczyłam sie chwilkę histy... zjrzę jeszcze na kilka galerii i spadam spać. Kurczę chciałabym, żeby już był piątek, bo wtedy wykąpię mojego buraska, założę mu nową obrożę przeciwpchelną i będzie piękny - znaczy on jest cały czas piekny, ale będzie piękniejszy... jego sierść będzie pięknie błyszczała, bo doataje witaminki, jogurciki i jajeczka na surowo (to ostatnie to najrzadziej, zeby nie miał sammonelli czy czegoś tam) no i ma szamponik z prowitaminą b5 czyli na błyszczącą i zdrową sierść oraz na pazurki :D:D:D:D:D uwielbiam dbać o higienę Cerbera... no i ząbki myju myju :D:D:D:D:D uwielbiam mieć czystego i pachnącego psa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dobra już kończę to narcyzowanie, lecę go kilku galerii i idę spać :D

[SIZE=3][COLOR=plum][B]DOBRANOC WAM KOCHANI[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

Witam kochani :)

[B]Kamila[/B] - ja czas znalazłam tylko dlatego, że na dziś nie miałam nic zadane a poza tym mam wszystkie oceny na czysto, a jeśli chodzi o kase to teraz mam jej w nadmiarze... szczerze to trochę za duyżo, bo już gubię się za co i skąd dostałam kase, Ola i Gosia widzą o czym mówię...

[B]Milena[/B] - zadajesz mi zawsze takie pytania, na które prawie nigdy nie potrafię odpowiedzieć. Skąd ja mam wiedzieć ile czasu Kaja jest w ciąży... tego to nawet mój stary nie wie, bo taki jest tępy, a ja nawet nie wiem kiedy Kaja miała cieczkę cobym mogła to obliczyć. Skąd też mam wiedzieć kto jest ojcem jak ja mieszkam we włocłakwu w bloku, a móhj stary na wsi w domku... ja u ojca byłam jeszcze jak Kaja nawet cieczki nie miała, więc nie widziałam kto ją pokrył...

Dziś dzionek minął dobrze z tym małym wyjątkiem, że na wosie keidy odpowiadałam palnęłam jedno głupstwo i sorka nie chciała mi 5 wstawić. Jako jedyna w całej klasie jeszcze z wosu nie mam oceny wpisanej... jutro na 6 laekcji muszę iść do niej odpowiadać i wtedy się okaże co mi wystawi...

Wczoraj zadzwoniła do mnie kierowniczka z pracy mojej mamy i powiedziała, że mam przyjść po bony na zakupy no i dziś poszłam, dostałam 50 zeta i prezent od kierownictwa żłobka (moja mama kiedyś pracowała w żłobku) kiedy otworzyłam w domu okazała się to przepiękna pościel taka satynowa jakie od niedawna uwielbiam. Zrobię fotkę i wam pokażę... jestem zadowolona bardzo z tego prezentu ale i zaskoczona, ponieważ nie spodziewałam się niczego takiego, a kierownictwo tak się wykazało... w żłobku było dużo koleżanek mamy (moich starych cioć), które jak byłam malutkla to ziuziały mnie do snu i opiekowały się mną... powróciły wspomnienia, pokazywały mi panie zdjęcia i wogóle... hmmm co to były za czasy, jak ja chciałabym cofnąć czas...

trzecia sprawa to fakt, że w czwartek i w piątek mamy luzy... :multi: :multi: :multi: w czwaretek nie mam lekcji, ponieważ występuję w akademii szkolnej, a w piątek moja klasa (nigdy nie zgrana) nie urządza wigilii klasowej więc nie idę do szkoły... :D luzy jak nei wiem, Gosia w takim razie będzie mogła przyjechać wcześniej jak będzie jej pasowało :) oooo a wiecie, ze Gosia kupiła mi już chomika...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: czeka na mnie i podobnoo jest podobny trochę do robaczka :multi: :multi: :multi: wiidział go wteterynarz i maluszek jest zdrowy...:multi: :multi: :multi: :multi: Gosia mi napisała ww smsie, ze moze juz jutro będzie miała neta :multi: :multi: :multi: :multi: to pokaże nam fotki Robaczka juniorka, znaczy robaczka 2 :multi: :multi: :multi: juz doczekać się nie mogę tego wszystkiego... mimo tego, ze poniosłam wielką startę w tym roku to te święta powinny być wspaniałe... wiem, ze nie powinnam tak mówić, bo święta bez mamy nigdy nie będę wspaniałe, ale jak tak popatrzę ile dobrego też mnie spotka to chce mi się żyć i uśmiechać...

Dobra ja teraz przelecę kilka galeryjek i spadam się pouczyć histy i wosu...

Posted

dobra przelaeciałam kilka galerii, zmieniłam też podpis galerii, a teraz spadam do lekcji. Później zrobię tą fotkę tej pościeli to wam pokaże :) póki co do usłyszenia... papapapapapapa :*

Posted

[quote name='Ola&Kora']Cześć Lui! :*:*:*

Ciesze się, że bedziesz miała taką dobrą średnią :multi: :multi: :multi: I jednak kupiłaś sobie klawiaturkę :p Czy którąś z tych co je w Realu oglądałyśmy? ;)[/quote]

Cześc Oluś, nie zauwazyłam Twojego postu jeszcze, przepraszam...:oops: :oops: :oops:

Nie nie, ja kupiłam klawiaturę w sklepie komputerowym w Kauflandzie...