Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]Hey hey a u nas zimno paskudnie:razz:[/I][/B][/QUOTE]
Unas tez zimno i wietrznie. Musze z Kanalią właśnie na siq wyjśc, buuu a jutro do pracy- ja nie chcę:(((((

Posted

A no własnie Luizko kochana gdzie jesteś??? Przyuwazyłam że u mnie byłaś, nawet cos tam naskrobałaś i z tego powodu niezmiernie mi miło :) Ale gdzie Ty w swojej galeryjce i gdzie nowe fotki Cerberka??

Posted

Witam!

ehhh przepraszam was... ja wogóle już ochoty nie mam na siedzenie na dogo, odzywczajam się... dziękuję, że o mnie pamiętacie i zaglądacie do mnie, ale ja po pierwsze ochorty nie mam, a po drugie czasu. Wczoraj poszłam o 20 spać, zeby dziś obudzić się o 3 i zrobić referat na biologie... jutro mam klasówkę z chemi, która zadecyduje, czy będę miała 4 czy 3 na półrocze... rzeczywiście, do Moniki zajrzałam, ponieważ jej dawno nie było na dogo i byłam zaskoczona kiedy napisała mi na mojej galerii, też jestem z tego powodu zadowolona... przepraszam was kochane... wstyd mi... :oops: :oops: :oops: :oops: własnie... w piątek to wogóle czasy ni e będę miała i dzis też, ponieważ jadę w sobotę do Gosi i nie będę miała wtedy czasy zrobić świątecznch pożaków, a powiem wam, że jest ich fuuuuuul, nie wiem jak sie wyrobie dziś i jutro z tym wszystkim :( ehhhh :( no nic spadam do tej biologii, może jeszcze po południu dziś zajrzę na dogo, ale wątpię...

Nie ma to jak kur... oparcie w rodzinie :(:(:(:( kiedy spotkałam sie z ciotką (rodzoną siostrą mojej mamy) i zaczęłąm mówić o memie i się popłakałam to ona mi gada, ze ja sie zachowuje tk jak siostra mojej babci (mojej mamy, mama), która straciła całkiem niedawno dwóch synów - ciotka powiedziała, ze też cały czas tylko użalałabym się nad sobą i non stop płakała tak jak ta siostra mojej babci... *****, czy ciotk też nie potrafi zrozuumieć, że straciłam najbliższą mi oobę... :(:(:(:(:( nie rozumiem juz nic. Najlepiej to zamknąć sie w 4 ścianach i płakać i nie zwracać na nikogo uwagi, ani nie pokazywać swoich łez nikomu... :(:(:(:(:(:(

PS. Ola Pizze przywieźli wielką i jeszcze zostało 5 kawałków z 8 bo nie dałam rady tyle zjesc.

Posted

Luizko niemasz za co przepraszac, wkoncu dogo to nie jest realne zycie i niemasz zadnego obowiazku zagladac tu codziennie. pozatym to powinna byc dla ciebie przyjemnosc a nie przymus. my o tobie niezapomnimy nawet jak przez tydzien niebedziesz zagladac. wiec sie niemartw, teraz prosze sie szeroko usmiechnac, zadbac o cerberka i zajac sie swoimi realnymi obowiazkami;)

Posted

hej wszystkim... ja w tej chwili wróciłam do domu ze szkoły i wlazłam na sekunde, zeby sprawdzić co się dzieje. Już spadam, bo dziś zaczynam porządki świąteczne :( nie bede miała czasy kiedy indziej, bo w sobote jade do Gosi... dobra ja spadam zrobić psom jedzenie, a potem zabieram się za sprzątanie kuchni, uczenie chemi i sprzątanie pokoju... a wieczorkiem na spacerek z psorami i ziu ziu... więc żegnam was kochani, trzymcie się ciepło...;)

Posted

Cześć Lui :*:*:*
Nie martw się, kochana. Już niedługo bedzie wolne i odpoczniesz sobie, ale na razie trzeba przeżyć ten ostatni tydzień ;)
Trzymaj się :*:* :calus: :calus: :calus: