furciaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 czesc Luizko:) jak tam dzionek ci mija Quote
Kamila Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Dzien doberek :multi: Co tam slychac? :cool3: Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [B][I]Hey hey a u nas zimno paskudnie:razz:[/I][/B] Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Witaj Luizko :) Co słychac u Ciebie i Cerberka??:roll: Quote
mar....ka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]Hey hey a u nas zimno paskudnie:razz:[/I][/B][/QUOTE] Unas tez zimno i wietrznie. Musze z Kanalią właśnie na siq wyjśc, buuu a jutro do pracy- ja nie chcę:((((( Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 u nas też brzydko, szaro zimniasto i śnieżnie-deszczowo:angryy: Quote
Ola&Kora Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Hej Lui! :p Jak tam pizza? :eviltong: :eviltong: Przysłali ci dużą czy małą? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Oooo, a czemuż to Nasza Gospodyni nie odzywa się do swoich gości, co? Zaprasza, zaprasza i sadza przy pustym stole a sama wychodzi... Oj, Cerberku - popraw się!;) Pzdr. Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A no własnie Luizko kochana gdzie jesteś??? Przyuwazyłam że u mnie byłaś, nawet cos tam naskrobałaś i z tego powodu niezmiernie mi miło :) Ale gdzie Ty w swojej galeryjce i gdzie nowe fotki Cerberka?? Quote
Asiaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Chyba już poszła spać. Ciii, niech sobie słodko śpi! Pzdr. i dobranocka. Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 To ja tez zaraz chyba pójdę bo jakos wszystkie mi uciekacie... Dobranoc i słodkich snów :) Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Podejrzewam, że Luiza chciała sobie odpocząć od dogo więc... miłego odpoczynku :lol::lol: Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Agushka']Podejrzewam, że Luiza chciała sobie odpocząć od dogo więc... miłego odpoczynku :lol::lol:[/quote] Ode mnie to Oan juz sobie miesiąc odpoczywała:razz: Quote
furciaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Luizka to laduje akumulatory przed sobota:evil_lol: biedactwo nawet nie wie jaki wycisk jej dam:cool3: nio i innym dziewczynom tez:eviltong: Quote
Cerber Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Witam! ehhh przepraszam was... ja wogóle już ochoty nie mam na siedzenie na dogo, odzywczajam się... dziękuję, że o mnie pamiętacie i zaglądacie do mnie, ale ja po pierwsze ochorty nie mam, a po drugie czasu. Wczoraj poszłam o 20 spać, zeby dziś obudzić się o 3 i zrobić referat na biologie... jutro mam klasówkę z chemi, która zadecyduje, czy będę miała 4 czy 3 na półrocze... rzeczywiście, do Moniki zajrzałam, ponieważ jej dawno nie było na dogo i byłam zaskoczona kiedy napisała mi na mojej galerii, też jestem z tego powodu zadowolona... przepraszam was kochane... wstyd mi... :oops: :oops: :oops: :oops: własnie... w piątek to wogóle czasy ni e będę miała i dzis też, ponieważ jadę w sobotę do Gosi i nie będę miała wtedy czasy zrobić świątecznch pożaków, a powiem wam, że jest ich fuuuuuul, nie wiem jak sie wyrobie dziś i jutro z tym wszystkim :( ehhhh :( no nic spadam do tej biologii, może jeszcze po południu dziś zajrzę na dogo, ale wątpię... Nie ma to jak kur... oparcie w rodzinie :(:(:(:( kiedy spotkałam sie z ciotką (rodzoną siostrą mojej mamy) i zaczęłąm mówić o memie i się popłakałam to ona mi gada, ze ja sie zachowuje tk jak siostra mojej babci (mojej mamy, mama), która straciła całkiem niedawno dwóch synów - ciotka powiedziała, ze też cały czas tylko użalałabym się nad sobą i non stop płakała tak jak ta siostra mojej babci... *****, czy ciotk też nie potrafi zrozuumieć, że straciłam najbliższą mi oobę... :(:(:(:(:( nie rozumiem juz nic. Najlepiej to zamknąć sie w 4 ścianach i płakać i nie zwracać na nikogo uwagi, ani nie pokazywać swoich łez nikomu... :(:(:(:(:(:( PS. Ola Pizze przywieźli wielką i jeszcze zostało 5 kawałków z 8 bo nie dałam rady tyle zjesc. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [B]Cerberku [/B]- masz nas! I my Ciebie potrzebujemy tutaj, na DGM! A niektórzy to nawet w [I]realu[/I]!:lol: Miłego dnia! Pzdr. Quote
furciaczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Luizko niemasz za co przepraszac, wkoncu dogo to nie jest realne zycie i niemasz zadnego obowiazku zagladac tu codziennie. pozatym to powinna byc dla ciebie przyjemnosc a nie przymus. my o tobie niezapomnimy nawet jak przez tydzien niebedziesz zagladac. wiec sie niemartw, teraz prosze sie szeroko usmiechnac, zadbac o cerberka i zajac sie swoimi realnymi obowiazkami;) Quote
Kamila Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Dzien dobry :multi: To Luzka jedzie do Gosi w sobote? :cool3: A z Cerberkiem jedziesz? :cool3: Mam nadzieje ze bedzie duuuuuuuzo foteczek :cool3: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ja też mam nadzieje już sie doczekac nie moge:cool3: a po za tym cio ciekawego ?:> Quote
Cerber Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 hej wszystkim... ja w tej chwili wróciłam do domu ze szkoły i wlazłam na sekunde, zeby sprawdzić co się dzieje. Już spadam, bo dziś zaczynam porządki świąteczne :( nie bede miała czasy kiedy indziej, bo w sobote jade do Gosi... dobra ja spadam zrobić psom jedzenie, a potem zabieram się za sprzątanie kuchni, uczenie chemi i sprzątanie pokoju... a wieczorkiem na spacerek z psorami i ziu ziu... więc żegnam was kochani, trzymcie się ciepło...;) Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Cześć kochana :calus: Oj zalatana jesteś, zalatana :shake: ja jeszcze porządków nie zaczełam :P i chyba w sobote zaczne bo mi sie nie chce :evil_lol: trzymaj się :* Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Cześć Lui :*:*:* Nie martw się, kochana. Już niedługo bedzie wolne i odpoczniesz sobie, ale na razie trzeba przeżyć ten ostatni tydzień ;) Trzymaj się :*:* :calus: :calus: :calus: Quote
haska_12 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Dobry wieczór kochanienka :multi: Jak minął dzionek? :cool3: Quote
Recommended Posts