samograj Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Ola&Kora']Ojejku serio? :crazyeye: Przecież wcześniej można mieć było jakieś podpisy, a teraz czemu się to zmieniło?[/quote] [quote name='Cerber']Mamuś to ja też musze usunąć spod benerka mój opis?????????? nie chce być zbanowana, a widzę, ze dużo osób opisy mają??? więc nie rozumiem o co chodzi?????[/quote] NA DOGO JEST POLOWANKO NA OSOBY ŁAMIĄCE REGULAMIN, ANI O PIKSELKA NIE MOŻE NIC WYCHODZIĆ POZA PROSTOKĄT: [I][COLOR=green]11. Podpisy – niewątpliwie urokliwe – nie mogą być większe niż 500x100 pikseli (użytkowniku - przyrównaj podpis do grafiki o takich wymiarach) oraz objętości 60KB.[/COLOR][/I] TAK WIĘC KAŻDY TEKST MUSI BYĆ USUNIĘTY SPOD BANNERKA, CHYBA, ŻE BANNER JEST MNIEJSZY NIŻ 100 PIXELI. Ja miałam przecież taki malutli cytacik, napiasany 1 i [B][COLOR=green]Coztego[/COLOR][/B] zwrócił(a)? mi uwagę ,że mam nieregulaminowy podpis. WIELE OSÓB DOSTAŁO PW OSTRZEGAWCZE!!! Quote
Cerber Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Cześć kochane moje dziewuszki... Czoko - jeśli chodzi o tą akcję to ja już chyba z 10 razy to dostałam, a z tego co wiem to nie można kilka razy tam głosować... samograj - no to nie zle sie porobilo rzeczywiści, ja od kad ejstm na dogo to nikt mi zadnej uwagi nie zwrocil odnosnie benera i wogóle niczego, a bener zawsze miałam z podpisem... w sumie szkoda, że nie moge miec w podpisie swojej str internetowej... mniej osob bedzie tam zagladalo, ale dobra to nic. Dzięki mamuś, ze powiedziałaś o tym Oli, bo tak to ja sama mogłam usunąć pospois....:* Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Hejka jak tam chemia??/ Leemonca sliczny baner:loveu: Quote
furciaczek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 czesc luziko :) ja wpadlam tylko na chwilke bo stoje przy garach i gotuje pysznosci dla mojej psio kociej ferajny:loveu: zajze poniej i nadrobie zaleglosci Quote
Cerber Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 aaa jesli chodzi o chemie to jest luz 3 bede miala bankowo, kto wiem moze dostane nawet 4... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: no 3 to mam juz pewna na 100% :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 to gratuluje super ze poprawilas:multi: :multi: :multi: Quote
samograj Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Cerber']aaa jesli chodzi o chemie to jest luz 3 bede miala bankowo, kto wiem moze dostane nawet 4... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: no 3 to mam juz pewna na 100% :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] No to superowo!!!:multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
Czoko Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Bardzo się cieszę ze poprawiłaś chemię. Pozdrawiam Ewa Quote
Cerber Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Cześć dziewczynki. Wiecie co, normalnie dziea fala emocji przeszywa moje ciało w tej chwili, targają mną pytania i dziwne mysli ponieważ... Była dziś u mnie Ola posiedziałyśmy trochę pogadałyśmy i poszłam ją trochę odprowadzic... kiedy stanęłyśmy, zeby się juz pożegnać patrzę a jakiś facet stoi i się na mnie i Cerbera gapi... w penym momencie mnie zamurowało i pomyślałam, ze jakiś zoboczuch, ale zanim zdąrzyłam cokolwiek zrobic on sie odzywa z tekstem: Ile masz blogów? a ja mu na to, że nie mam, a on : a Ile stron internetowych, a ja, ze nie mam a on do mnie coś takiego: Ale masz psa... no zamurował mnie no, szczerze mówiąc to zimny dreszcz mnie oblał i trochę zaczęłam się bać, ale zaraz po tym zaczęłam zadawać sobie pytania co oznaczała ta jego gatka, jaki to zbieg okoliczności i jeśli cos to czmy się mnie akurat o to wypytywał... kurcze no... dzienie tak jakoś... APSA - puszek to pekin mojego chrzesnego, żadko się z nimi widuje i dlatego też żadko daje jakieś fotki... w sumie to powinna być galeria Cerbera i jego przyciacioł czyli Puszka (pekinczyka chrzesnego), Kamy (cerberkowej matki) i Kaji (wyżła niemieckiego mojego ojca). Wiesz jak znajdę tą stronę to skopijuje z niej fotki puszka i Ci pokażę ok? Quote
Tina.Sara Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Cześć kochanie :loveu: Jesteś 3 którą odwiedzam. Reszty dzisiaj nie zdąże. Ciesze sie że poprawiłaś chemię, brawo! :cool3: Boskie cyk cyki (foty). Dobranoc :* Już spadam :/ Quote
Cerber Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Eh oezepraszam was kohcane moje, ze nie odwiedzę waszych galerii, ale właśnie idę się wykąpać i do łóżka, marzyłam o tym od tygodnia, żeby walnąć się porądnie i poleżeć w ukochanym łóżeczku, a już na pewno, żeby się wyspać za wszystkie czasy...:multi: :multi: :multi: nie mrnuje wiec minut lecę, jutro po korkach was odwiedzę... ehhh a nie wspomniałam jeszcze, ze mam gościa - na kilka dni zawitała u mnie Kama - matka Cerbera...:multi: :multi: :multi: Ola miała przyjemność ją poznać i zeby nie było, ze ja ją wychwalam to niech Ola powie kilka słów na Kamy temat... Kamciucha zostanie u mnie do poniedziałku, może wtroku, wzięłam ją aby poznać smak życia rzaem z dwoma psami... wszak nie długo będę posiadaczka Goldenka i Cerberka więc to będą dwa pieki i muszę być przygotowana, ze będę opiekowała się dwoma psiorami co nie... :) Dobra ja już lecę... [SIZE=3][COLOR=pink][B]DOBRANOC KOCHANI...:*:*:*:*[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Asiaczek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Cerber']no jak to przecież to nasz malamut Aresik kochany...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Mówisz, że malamucik...? Hm... Pzdr. Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ooo czyli jutro oczekujemy na duza dawke wspolnych fotek, al masz fajnie teraz w domu takie podwojne szczescia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Asiaczek']Mówisz, że malamucik...? Hm... Pzdr.[/quote] chodzi o jego kite:cool3: Quote
Kamila Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Marta_Ares']ooo czyli jutro oczekujemy na duza dawke wspolnych fotek, :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Dokladnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [SIZE=1]Ale dogo muli,zaraz mnie cos...[/SIZE]:angryy: Quote
wiq Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 gratuluje chemii:p ale koles smieszny:lol: a dogo dzis bardzo bizi:shake: Quote
:: FiGa :: Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [COLOR=RoyalBlue][B]Dzieńdobrywieczór :multi: Foteczki pooglądałam, pozachwycałam się i zaraz pójdę w Twoje ślady = nyny :evil_lol: A więc dobranoc, niech Ci się śni Cerberek :loveu: :multi: :calus: [/B][/COLOR] Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 a mi wyjatkowo dobrze dzisiaj chodzi......:roll: Quote
Agushka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Wpadłam powiedziec dobranoc :) Wyjeżdżam jutro na działkę więc życzę od razu miłego weekendu. Buziaki :buzi: Quote
furciaczek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 wpadlam powiedziec dobranoc:) a od posiadania jednogo psa lepsze jest tylko jedno... posiadanie dwoch:evil_lol: a w przyszlym roku powiem wam czy posiadanie 3 psow jest fajne:evil_lol: :p to dobrej nocki zycze luizko:* Quote
Alicja Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [B][I]Luizko byłam tu już i pisałam 2 razy:cool3:i za każdym razem wywaliło mi posta:placz: Cieszę sie ze z chemia dałaś rade , będziesz miala swietne oceny ;):loveu: [/I][/B] Quote
AśkaK Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 BRAWO LUIZKO za chemię!!!:klacz: Ja zawsze nieznosiłam tego przedmiotu:diabloti: , super że masz już poprawkę za sobą no i może jeszcze ta czwóreczka będzie!:cool3: Mój pekinio ['] też nazywał się Puszek, więc niecierpliwie czekam na foteczki Pusia!:loveu: Quote
leemonca Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote][IMG]http://images2.fotosik.pl/281/604eec6255f6f34a.jpg[/IMG][/quote] jaka to aria operowa :grin:??? trzymałam kciuki za chemię i widzę, że pomogło :cool3: Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Witam dziewusie... :) Eh ale fantastycznie sie spało, po prostu bomba :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: tak sobie wstalam usiadlam przy kompie i sprawdzam co sie dzieje na dogo i postanowilam sie przywitac :) oba pusiury czuja sie suuuuper, tylko Cerber chyba złapał pchły od Kamy i trzeba będzie go penetrowac :/ oba psy się drapią i gryzą, no można ostać furii. Kama co prawda była wczoraj kąpana i to porządnie i dostała tez ode mnie w prezencie obrożę przeciwpchelną, ale mimo wszystko sie drapie... ją też będę musiała jeszcze przeszukać i jak coś to od nowa do wanny. Olek powiedz mi czy Kora nie dostała pcheł? Teraz spadam posprzątać, ponieważ wczoraj podcinałam kłaki kamie bo miała na tyłku kudły i nie można było tego rozczesać, skończyło się to tym, że ma bardzo śmiesznie obcięte pióra na ogonie, ale to nie moja wina tylko mojej ciotki, bo nigdy jej nie czesze. Teraz bynajmniej kama ma piękną, lśniącą sierść i bez żadnych kudłów. Quote
Recommended Posts