Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Boluś pojechał do domu! Czekamy na wieści oby wszystko było ok. Trzymajcie kciuki.
Koleżanka mówiła, że Boluś zaprezentował się z najlepszej strony.:lol:
Pani myślała, że on jest mniejszy i zastanawiała się ale w końcu go wzięła. Zobaczymy co będzie dalej. Dziś koleżanka ma tam dzwonić.

Posted

Mam mieszane uczucia. Koleżanka w tygodniu pojedzie sprawdzić co i jak. Kobieta miła ale jakoś nieogarnięta. Pies się podoba, chociaż mąż go jeszcze nie widział:razz:.

• 2 weeks later...
Posted

Niedobrze! Boluś musi znaleźć nowy dom! Ludzie mieszkają przy bardzo ruchliwej ulicy a Boluś ucieka! Pani bardzo się martwi ,że pies wpadnie pod samochód. Lub pogonią go sąsiedzi. Wszystko jest w porządku, Boluś jest łagodny, wszystkich zaakceptował i tylko te ucieczki. Musiałby być przywiązany do budy a tego ludzie nie chcą robić. Nie mogą też zrobić podmurówki pod całym ogrodzeniem. Dziur nie ma a Boluś wybiega na ulicę. Pani zadzwoniła z prośbą o szukanie nowego domu. Do tego czasu może zostać u nich.
Proszę o pomoc w ogłoszeniach!

Posted

Dzięki mysza. Martwię się,żeby nie wpadł pod samochód. Jeśli mieszkają przy trasie Warszawa - Mińsk Maz. To tam jedzie samochód za samochodem.

Posted

ciotki ja pomogę poogłaszać Bolusia :) do końca weekendu będzie chłopak ogłoszony na 40 stronach. Tekst i zdjęcia wezmę z zakończonej już aukcji allegro ok?

Posted

[quote name='Polla']ciotki ja pomogę poogłaszać Bolusia :) do końca weekendu będzie chłopak ogłoszony na 40 stronach. Tekst i zdjęcia wezmę z zakończonej już aukcji allegro ok?[/QUOTE]

Polla jesteś wielka !.
No pewnie , bierz z allegro wszystko. ;)