Wyjątek Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 aha, nię będę tu tak czesto jak kiedyś niestety ale nie martwcie się- nie znikne na całego! :) Quote
ferraribox Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Wyjątek']aha, nię będę tu tak czesto jak kiedyś niestety ale nie martwcie się- nie znikne na całego! :)[/quote] No nie uciekajcie bo znów o Was zapomnę:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wyjątek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 [quote name='ferraribox']No nie uciekajcie bo znów o Was zapomnę:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Nigdzie nie uciekniemy już! :) Teraz nawet jestem w pracy wcześniej, żeby poodwiedzać Wasze galerie ") [quote name='evaxon']witaneczko :multi::multi::multi::multi:[/quote] Cześć Ewcia! Buziaki i mizianie dla Tigerki!!! Quote
Wyjątek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 A jeszcze mam takie pytanie techniczne: co to się działo jak mnie nie było, że mam tylko 144posty? Tzn. , że wszyscy maja tak mało?? :razz: :razz: Quote
Kitka20 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Hej Gerusie nareszcie jesteście:multi:multi::multi::multi: Co do postów to nasi admini zadecydowali, że posty na fotoblogach i off topicu nie będą naliczane i tak powstała redukcja i gdzie jest moje pięć łapek:placz::placz: Quote
e.v.a Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Kitka20']Hej Gerusie nareszcie jesteście:multi:multi::multi::multi: Co do postów to nasi admini zadecydowali, że posty na fotoblogach i off topicu nie będą naliczane i tak powstała redukcja i gdzie jest moje pięć łapek:placz::placz:[/quote] ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo:cool3: w "nagrode":evil_lol: mozemy wklejac foty 640 X 640 :multi: ale tylko po 5 w poscie:cool3: osobiscie wole nie miec naliczania postow a miec wieksze foty :cool3: a co do fot:evil_lol: no dooobra czekam az Gerusia do was wroci:loveu: i sie nie martw ze bedzie cos nie tak :razz: napewno dziewczyna bedzie sie cieszyc na całego:multi: aaa własnie.. witanko z rana zapracowane:evil_lol::multi: Quote
Wyjątek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 [quote name='Kitka20']Hej Gerusie nareszcie jesteście:multi:multi::multi::multi: Co do postów to nasi admini zadecydowali, że posty na fotoblogach i off topicu nie będą naliczane i tak powstała redukcja i gdzie jest moje pięć łapek:placz::placz:[/quote] aaaaaa ha :p bo tak myśle i myśle i domyślic sie nie mogłam:cool3: jakieś czary mary i tyle ;) ale może to i dobrze:) i oczywiście witanko :D [quote name='evaxon']ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo:cool3: w "nagrode":evil_lol: mozemy wklejac foty 640 X 640 :multi: ale tylko po 5 w poscie:cool3: osobiscie wole nie miec naliczania postow a miec wieksze foty :cool3: a co do fot:evil_lol: no dooobra czekam az Gerusia do was wroci:loveu: i sie nie martw ze bedzie cos nie tak :razz: napewno dziewczyna bedzie sie cieszyc na całego:multi: aaa własnie.. witanko z rana zapracowane:evil_lol::multi:[/quote] ale ty przynajmniej masz ogieńki na fotce Tigry ;) Bedzie się cieszyć, ale czy nie będzie psocić??:razz::razz: [quote name='madzia i medor']Witam :p :p[/quote] Dobrywieczorek :) Quote
ferraribox Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 :lol: Dobry wieczorek:multi: :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 witajcie po dłuuuuuugiej przerwie:multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Wyjątek'] ale ty przynajmniej masz ogieńki na fotce Tigry ;) Bedzie się cieszyć, ale czy nie będzie psocić??:razz::razz: [/quote] bo se dorobilam:evil_lol: oj tam psocic:loveu: takim pieseczka sie wybacza:loveu::evil_lol: Quote
Wyjątek Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Cześć dziewczyny! wstawać wstawać, pobudka! ;) a wiecie tak się zastanawiam... bo chcemy w przyszłości, jak juz zupełnie wyjdziemy na prostą jeśli chodzi o finanse zrobić mały remont. tzn wymienic podłoge w pokoju dziennym. mam klepkę która styrasznie zarysowana jest juz przez Gerę i miejscami do tego "wstaje"... Mam pytanie co bedzie najlepszego czego ta Paskuda tak nie będzie rysowała? Granit jest drogi.... a coś tańszego? Wiecie gdzie można dostac ładna terakotę? Quote
e.v.a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Wyjątek']Cześć dziewczyny! wstawać wstawać, pobudka! ;) a wiecie tak się zastanawiam... bo chcemy w przyszłości, jak juz zupełnie wyjdziemy na prostą jeśli chodzi o finanse zrobić mały remont. tzn wymienic podłoge w pokoju dziennym. mam klepkę która styrasznie zarysowana jest juz przez Gerę i miejscami do tego "wstaje"... Mam pytanie co bedzie najlepszego czego ta Paskuda tak nie będzie rysowała? Granit jest drogi.... a coś tańszego? Wiecie gdzie można dostac ładna terakotę?[/quote] odradzam panele:evil_lol: i parkiety moze watro jakas wykładzine?? lub dywan wiekszy ? witanko z rana:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 cześć Dziewczyny!! :D :D :multi: Ewcia no własnie ywan to juz jest ale nie na cały pokój... a wykładzina to tak jakjos mało mi sie podoba. Chciałam cos takiego bardziej "salonowego" a jednocześnie wytrzymałego i niedrogiego... hehe czy ja nie chcę za dużo? na razie jestem na etapie terakoty ale TZ mówi że to be i feee i woli dłużej pozbierac i położyć marmur:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: oszalał!!!!!!!!!:roll::roll:a na dodatek ten marmur to jakieś 250zł/m2:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ........................... ale mój TZ zawsze miał bujna wyobraźnię... ciekawa jestem za ile na ten swój marmur uzbiera... chyba za 5 lat :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Jagoda1 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witajcie, plany o urządzaniu, modernizacji będą Wam towarzyszyły cały czas...:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 ja to chyba sobie znowu na jakis czas zniknę:cool3: :cool3: bo jak mnie nie ma to wiecej Was tu zaglada i częściej:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Nie znikajcie ja cały czas śledzę Twój wątek ale nie zawsze piszę Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='Wyjątek']ja to chyba sobie znowu na jakis czas zniknę:cool3: :cool3: bo jak mnie nie ma to wiecej Was tu zaglada i częściej:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Nie próbuj:mad::mad::mad::diabloti: Quote
Wyjątek Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 nie no żartowałam :) jestem cały czas :) zdjęć nowych nie mam bo nie było Gery. Jutro zrobię i postaram się w niedzielę wieczorem coś wstawić :) na razie to moge Wam wrzucić parę zdjęć rybek- moich nowych towarzyszy niedoli od tych 4 miesięcy:evil_lol: :loveu: Rozbiłam świnke skarbonkę i kupiłam akwarium i te małe stworzonka bo jak Gery nie było to tak jakos smutno w domu... to takie małe i niedrogie w utrzymaniu stworzonka do mnie zawitały :)\ i wiecie co? zakochałam sie w nich!! :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [quote name='Wyjątek']nie no żartowałam :) jestem cały czas :) zdjęć nowych nie mam bo nie było Gery. Jutro zrobię i postaram się w niedzielę wieczorem coś wstawić :) na razie to moge Wam wrzucić parę zdjęć rybek- moich nowych towarzyszy niedoli od tych 4 miesięcy:evil_lol: :loveu: Rozbiłam świnke skarbonkę i kupiłam akwarium i te małe stworzonka bo jak Gery nie było to tak jakos smutno w domu... to takie małe i niedrogie w utrzymaniu stworzonka do mnie zawitały :)\ i wiecie co? zakochałam sie w nich!! :loveu: :loveu:[/quote] :lol:a aportuja piłeczke?:evil_lol: Quote
Recommended Posts