Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wyjątek']aha, nię będę tu tak czesto jak kiedyś niestety ale nie martwcie się- nie znikne na całego! :)[/quote]
No nie uciekajcie bo znów o Was zapomnę:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='ferraribox']No nie uciekajcie bo znów o Was zapomnę:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Nigdzie nie uciekniemy już! :) Teraz nawet jestem w pracy wcześniej, żeby poodwiedzać Wasze galerie ")

[quote name='evaxon']witaneczko
:multi::multi::multi::multi:[/quote]

Cześć Ewcia! Buziaki i mizianie dla Tigerki!!!

Posted

Hej Gerusie nareszcie jesteście:multi:multi::multi::multi:
Co do postów to nasi admini zadecydowali, że posty na fotoblogach i off topicu nie będą naliczane i tak powstała redukcja i gdzie jest moje pięć łapek:placz::placz:

Posted

[quote name='Kitka20']Hej Gerusie nareszcie jesteście:multi:multi::multi::multi:
Co do postów to nasi admini zadecydowali, że posty na fotoblogach i off topicu nie będą naliczane i tak powstała redukcja i gdzie jest moje pięć łapek:placz::placz:[/quote]
ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo:cool3:
w "nagrode":evil_lol: mozemy wklejac foty 640 X 640 :multi: ale tylko po 5 w poscie:cool3:

osobiscie wole nie miec naliczania postow a miec wieksze foty :cool3:

a co do fot:evil_lol: no dooobra czekam az Gerusia do was wroci:loveu: i sie nie martw ze bedzie cos nie tak :razz: napewno dziewczyna bedzie sie cieszyc na całego:multi:

aaa własnie.. witanko z rana zapracowane:evil_lol::multi:

Posted

[quote name='Kitka20']Hej Gerusie nareszcie jesteście:multi:multi::multi::multi:
Co do postów to nasi admini zadecydowali, że posty na fotoblogach i off topicu nie będą naliczane i tak powstała redukcja i gdzie jest moje pięć łapek:placz::placz:[/quote]

aaaaaa ha :p bo tak myśle i myśle i domyślic sie nie mogłam:cool3: jakieś czary mary i tyle ;)
ale może to i dobrze:)

i oczywiście witanko :D

[quote name='evaxon']ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo:cool3:
w "nagrode":evil_lol: mozemy wklejac foty 640 X 640 :multi: ale tylko po 5 w poscie:cool3:

osobiscie wole nie miec naliczania postow a miec wieksze foty :cool3:

a co do fot:evil_lol: no dooobra czekam az Gerusia do was wroci:loveu: i sie nie martw ze bedzie cos nie tak :razz: napewno dziewczyna bedzie sie cieszyc na całego:multi:

aaa własnie.. witanko z rana zapracowane:evil_lol::multi:[/quote]

ale ty przynajmniej masz ogieńki na fotce Tigry ;)
Bedzie się cieszyć, ale czy nie będzie psocić??:razz::razz:

[quote name='madzia i medor']Witam :p :p[/quote]

Dobrywieczorek :)

Posted

[quote name='Wyjątek']
ale ty przynajmniej masz ogieńki na fotce Tigry ;)
Bedzie się cieszyć, ale czy nie będzie psocić??:razz::razz:
[/quote]
bo se dorobilam:evil_lol:

oj tam psocic:loveu: takim pieseczka sie wybacza:loveu::evil_lol:

Posted

Cześć dziewczyny! wstawać wstawać, pobudka! ;)

a wiecie tak się zastanawiam... bo chcemy w przyszłości, jak juz zupełnie wyjdziemy na prostą jeśli chodzi o finanse zrobić mały remont. tzn wymienic podłoge w pokoju dziennym. mam klepkę która styrasznie zarysowana jest juz przez Gerę i miejscami do tego "wstaje"...
Mam pytanie co bedzie najlepszego czego ta Paskuda tak nie będzie rysowała? Granit jest drogi.... a coś tańszego? Wiecie gdzie można dostac ładna terakotę?

Posted

[quote name='Wyjątek']Cześć dziewczyny! wstawać wstawać, pobudka! ;)

a wiecie tak się zastanawiam... bo chcemy w przyszłości, jak juz zupełnie wyjdziemy na prostą jeśli chodzi o finanse zrobić mały remont. tzn wymienic podłoge w pokoju dziennym. mam klepkę która styrasznie zarysowana jest juz przez Gerę i miejscami do tego "wstaje"...
Mam pytanie co bedzie najlepszego czego ta Paskuda tak nie będzie rysowała? Granit jest drogi.... a coś tańszego? Wiecie gdzie można dostac ładna terakotę?[/quote]
odradzam panele:evil_lol: i parkiety
moze watro jakas wykładzine?? lub dywan wiekszy ?

witanko z rana:evil_lol:

Posted

cześć Dziewczyny!! :D :D :multi:

Ewcia no własnie ywan to juz jest ale nie na cały pokój... a wykładzina to tak jakjos mało mi sie podoba. Chciałam cos takiego bardziej "salonowego" a jednocześnie wytrzymałego i niedrogiego... hehe czy ja nie chcę za dużo?
na razie jestem na etapie terakoty ale TZ mówi że to be i feee i woli dłużej pozbierac i położyć marmur:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: oszalał!!!!!!!!!:roll::roll:a na dodatek ten marmur to jakieś 250zł/m2:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ........................... ale mój TZ zawsze miał bujna wyobraźnię... ciekawa jestem za ile na ten swój marmur uzbiera... chyba za 5 lat :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

ja to chyba sobie znowu na jakis czas zniknę:cool3: :cool3:
bo jak mnie nie ma to wiecej Was tu zaglada i częściej:cool3:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Wyjątek']ja to chyba sobie znowu na jakis czas zniknę:cool3: :cool3:
bo jak mnie nie ma to wiecej Was tu zaglada i częściej:cool3:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Nie próbuj:mad::mad::mad::diabloti:

Posted

nie no żartowałam :) jestem cały czas :)
zdjęć nowych nie mam bo nie było Gery. Jutro zrobię i postaram się w niedzielę wieczorem coś wstawić :)
na razie to moge Wam wrzucić parę zdjęć rybek- moich nowych towarzyszy niedoli od tych 4 miesięcy:evil_lol: :loveu:
Rozbiłam świnke skarbonkę i kupiłam akwarium i te małe stworzonka bo jak Gery nie było to tak jakos smutno w domu... to takie małe i niedrogie w utrzymaniu stworzonka do mnie zawitały :)\
i wiecie co? zakochałam sie w nich!! :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Wyjątek']nie no żartowałam :) jestem cały czas :)
zdjęć nowych nie mam bo nie było Gery. Jutro zrobię i postaram się w niedzielę wieczorem coś wstawić :)
na razie to moge Wam wrzucić parę zdjęć rybek- moich nowych towarzyszy niedoli od tych 4 miesięcy:evil_lol: :loveu:
Rozbiłam świnke skarbonkę i kupiłam akwarium i te małe stworzonka bo jak Gery nie było to tak jakos smutno w domu... to takie małe i niedrogie w utrzymaniu stworzonka do mnie zawitały :)\
i wiecie co? zakochałam sie w nich!! :loveu: :loveu:[/quote]
:lol:a aportuja piłeczke?:evil_lol: