Avaloth Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 przychodzimy z życzonkami :) [IMG]http://i46.tinypic.com/2lijtq0.jpg[/IMG] Quote
Wyjątek Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Hej hej, za życzenia dziękujemy i tak - meldujemy, że żyjemy :) Niestety od jakiegoś czasu poza granicami... Quote
Izabela124. Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Witaj wrócona :) Opowiadaj co tam u wa słychać oprócz tego, że zmieniliście miejsce zamieszkania Quote
Wyjątek Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Nie, nie - tak szybko to się nas nie pozbędziecie ;) W czerwcu wracam do Polski :D Pozdrawiam z...... Portugalii :D Quote
Izabela124. Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Oooo aż do Portugalii Cię zawiało, daleko Quote
Wyjątek Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='aganela']Witamy ''krewniaczkę'' też onkę :)[/QUOTE] Witamy aganela! I zapraszamy ponownie oczywiście:) [quote name='Izabela124.']Oooo aż do Portugalii Cię zawiało, daleko[/QUOTE] Daleko, ale ciepło - 17stopni w ciągu dnia, a mamy początego lutego :D Quote
łamAga Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dzien dobry :multi: Przeczytałam wiekszość Twojej galerii i musze przyznac ze wciagnęłam sie jak przy czytaniu książki :cool3: bardzo dużo rzeczty wydarzyło się w twoim życiu od rozpoczęcia tego wątku i nie raz się wzruszyłam , bardzo mi przykro z powodu Otiska [*] nie wiem jak ludzie moga być tak nieodpowiedzialni i po takim czyms jeszcze stwierdzic ze odkupia wam psa :-( powinien isc siedziec jak za morderstwo :angryy: Na szczeście masz Game która na pewno wypełnia ta pustke jak tylko może najlepiej :lol: jest przesliczna , jako szczeniak bardzo mi przypomina mojego Nerusia jak był takim małym brzdącem :lol: a teraz wyrosła na bardzo piękną sunie :loveu::loveu::loveu::loveu: bedziemy was odwiedzac codziennie :multi: Quote
Izabela124. Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Wyjątek'] Daleko, ale ciepło - 17stopni w ciągu dnia, a mamy początego lutego :D[/QUOTE]Tylko pozazdrościć takiej pogody Quote
Wyjątek Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='dOgLoV']Dzien dobry :multi: Przeczytałam wiekszość Twojej galerii i musze przyznac ze wciagnęłam sie jak przy czytaniu książki :cool3: bardzo dużo rzeczty wydarzyło się w twoim życiu od rozpoczęcia tego wątku i nie raz się wzruszyłam , bardzo mi przykro z powodu Otiska [*] nie wiem jak ludzie moga być tak nieodpowiedzialni i po takim czyms jeszcze stwierdzic ze odkupia wam psa :-( powinien isc siedziec jak za morderstwo :angryy: Na szczeście masz Game która na pewno wypełnia ta pustke jak tylko może najlepiej :lol: jest przesliczna , jako szczeniak bardzo mi przypomina mojego Nerusia jak był takim małym brzdącem :lol: a teraz wyrosła na bardzo piękną sunie :loveu::loveu::loveu::loveu: bedziemy was odwiedzac codziennie :multi:[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przekopałaś się przez tyle stron w tak krótkim czasie? Jestem pełna podziwu!! I baaardzo mi miło z tego powodu :) Rzeczywiście wiele się wydarzyło jednak mam nadzieję, że obecna stabilizacja potrwa jak najdłużej :) Komplementy przekażę Gamie, a teraz wracam do Twojej galerii, bo też zaczęłam od początku ale przyswajam małymi porcjami ;) [quote name='Izabela124.']Tylko pozazdrościć takiej pogody[/QUOTE] Pogoda pogodą, ale daleko od domu :( - nie można mieć wszystkiego na raz... Quote
Wyjątek Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Witam wszystkich w tym słonecznym dniu (tak, tak - w Lizbonie jest teraz 18 stopni i mam na nogach japonki!!! :D ) Nikt tu prawie nie zagląda od naszego powrotu, szkoda... Ale co tam! Pochwalić się i tak muszę :) Ponieważ ja musiałam wyjechać z Polski, Gama została w "hotelu" u moich Dziadków. Tęsknie ale wiem, że jest jej tam dobrze. I uśmiech pojawia mi się na twarzy po takich mejlach jak dziś od mojego Dziadka: "[I]Gamucha jest codziennie ściskana i pieszczona. Śpi z nami i uznała to za tak naturalne,że idzie do łóżka jeszcze przed nami. A jak łóżko nie jest przygotowane to kładzie się obok na dywaniku i czeka na możliwość skoku. Dostaje jeść tak jak powiedziałaś. Myślę, że jest szcześliwa. Ma coraz więcej znajomych piesków, z którymi się bawi. Ostatnio największy przyjaciel to Reksio. O połowę mniejszy od niej ale bardzo sprytny. Radocha wielka jak sie spotkają. Suk zupełnie nie toleruje poza jedną - szpicem, z która bawiła się jak była mała. Ta jest Gamie zupełnie obojętna byle tylko nie próbowała zabierać jej patyka. Tego nie wolno robić nikomu.[/I]" :evil_lol: Quote
taxelina Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ja tu sie witam po raz pierwszy :) No i jakby Ci brakowalo sasiada w cityville to pisz :) Quote
łamAga Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Takie radosne wiadomości ciesza i troszke wypełniaja pustkę chociaz nie do końca bo nie ma to jak sie wtulic we futro kochanego włochacza , obys jak najszybciej mogła to zrobić :loveu: Kurde jak ja Ci zazdroszcze tych 18 stopni i mimo iż nie lubie nosic japonek to ich też Ci zazdroszcze bo ja to na spacery musze w glanach chodzic a to lekka różnica kilogramów ktore trzeba dzwigac na nogach :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='deer_1987']Ja tu sie witam po raz pierwszy :) No i jakby Ci brakowalo sasiada w cityville to pisz :)[/QUOTE] Haha to chyba uzależnia :P Ale nie powiem brakuje mi nawet dwóch ;) Poza tym cieszymy się z odwiedzin i zapraszamy ponownie :) [quote name='dOgLoV']Takie radosne wiadomości ciesza i troszke wypełniaja pustkę chociaz nie do końca bo nie ma to jak sie wtulic we futro kochanego włochacza , obys jak najszybciej mogła to zrobić :loveu: Kurde jak ja Ci zazdroszcze tych 18 stopni i mimo iż nie lubie nosic japonek to ich też Ci zazdroszcze bo ja to na spacery musze w glanach chodzic a to lekka różnica kilogramów ktore trzeba dzwigac na nogach :evil_lol:[/QUOTE] No właśnie niestety tylko troszkę... TY zamiast lekkich butków i słonka masz futrzaka, więc nie narzekaj - coś za coś ;) Quote
taxelina Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 No to na pw dam linka :) tak ja mam roznych sasiadow z forum cityville i ponas godzine zajmuje zeby ich odwiedzic.. zagladac bedziemy do Was, jak juz mam w subskrypcjach to nie problem :) Quote
Wyjątek Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Że zakupiłam Gamie taksowe obroże i smycze, to posłałam Dziadkowi mejla z info, że przyjdzie paczka dla Gamy. Nie mówiłam z czym, tylko poprosiłam co by odebrali i jej przekazali od mamy Moniki ;) Oto co dostałam w odpowiedzi, hahaha: "[I]Z góry dziękuję za zapowiadaną paczkę! Ham! Ham! Niepotrzebnie jednak wydajesz pieniążki na moje zabawki! Ham! Jeszcze nie zniszczyłam do końca supełka! Ham! Ham! Strasznie mocny! Codziennie wieczorem bawię się nim z dziadkiem! Jak wrócisz to sie będziemy razam bawić bez końca! Ham! Ham!![/I] To tyle od Gamy. Przy najbliższej bytności Mamy lub Taty u nas poproszę ich aby zrobili kilka zdjęć Gamie i przesłali je Tobie." Quote
Guptasek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Wiatmy się ! :) Śliczna psina ! Mizianko dla niej :) Quote
łamAga Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='Wyjątek']Że zakupiłam Gamie taksowe obroże i smycze, to posłałam Dziadkowi mejla z info, że przyjdzie paczka dla Gamy. Nie mówiłam z czym, tylko poprosiłam co by odebrali i jej przekazali od mamy Moniki ;) Oto co dostałam w odpowiedzi, hahaha: "[I]Z góry dziękuję za zapowiadaną paczkę! Ham! Ham! Niepotrzebnie jednak wydajesz pieniążki na moje zabawki! Ham! Jeszcze nie zniszczyłam do końca supełka! Ham! Ham! Strasznie mocny! Codziennie wieczorem bawię się nim z dziadkiem! Jak wrócisz to sie będziemy razam bawić bez końca! Ham! Ham!![/I] To tyle od Gamy. Przy najbliższej bytności Mamy lub Taty u nas poproszę ich aby zrobili kilka zdjęć Gamie i przesłali je Tobie."[/QUOTE] Uooo jak słodko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
runo Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 musisz mieć fantastycznego dziadka :) pozazdrościć!!! Quote
Avaloth Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 haha świetne te maile od dziadka :D zazdroszczę pogody, u mnie co prawda słońce i bez śniegu ale nadal zimno.. Quote
Izabela124. Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Maile od dziadka super, widać, że miłośnik psów. Pozdrawiam :) Quote
Onomato-Peja Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Pozdrów dziadka! Maile prześwietne! :D Quote
kiti7 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Witaski:multi: [URL="http://images49.fotosik.pl/147/1189d1a32c4a970fmed.jpg"][B][COLOR=#4444ff]http://images49.fotosik.pl/147/1189d1a32c4a970fmed.jpg[/COLOR][/B][/URL] no prosze jak prawdziwa dama:loveu: dostojna i dumna:loveu: nic dziwnego ze rozkochala w sobie dziadka, ktorego maile sa super:lol: Pozdrawiamy Quote
Wyjątek Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 [quote name='Guptasek']Wiatmy się ! :) Śliczna psina ! Mizianko dla niej :)[/QUOTE] Witamy serdecznie i dziękujemy :) [quote name='dOgLoV']Uooo jak słodko :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='runo']musisz mieć fantastycznego dziadka :) pozazdrościć!!![/QUOTE] [quote name='Avaloth']haha świetne te maile od dziadka :D zazdroszczę pogody, u mnie co prawda słońce i bez śniegu ale nadal zimno..[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Maile od dziadka super, widać, że miłośnik psów. Pozdrawiam :)[/QUOTE] [quote name='Onomato-Peja']Pozdrów dziadka! Maile prześwietne! :D[/QUOTE] [quote name='kiti7']Witaski:multi: [URL="http://images49.fotosik.pl/147/1189d1a32c4a970fmed.jpg"][B][COLOR=#4444ff]http://images49.fotosik.pl/147/1189d1a32c4a970fmed.jpg[/COLOR][/B][/URL] no prosze jak prawdziwa dama:loveu: dostojna i dumna:loveu: nic dziwnego ze rozkochala w sobie dziadka, ktorego maile sa super:lol: Pozdrawiamy[/QUOTE] Haha no to fakt, że Dziadek kochany a psy uwielbia. Tą jedną bestię szczególnie ;) I miło jest przeczytać takie śmieszne wiadomości na drugim krańcu Europy :) Żeby było jeszcze weselej, to dostałam dziś: [I]"Ham! Ham! (to po waszemu: cześć!). Dziękuję za upominek! Paczka przyszła wczoraj (piątek). Ubranka bardzo mi się podobają! Przymierzyłam obydwa. Pasują doskonale. Nawet nie trzeba regulować. W jednym chodziłam zaraz po rozpakowaniu paczki a potem na spacerze. Teraz mam już cztery ubrania, w tym trzy kolorowe a jedno metalowe. Ham! Na każde wyjście spacerowe, a wychodzę cztery razy dziennie, mogę zakładać inne ubranie! Chyba żadna z moich koleżanek nie ma tyle! Jeszcze raz dziękuję serdecznie!"[/I] :D :D :D Mam też obiecane zdjęcia małpy, więc jak tylko dostanę to oczywiście się podzielę tym wspaniałym widokiem ;) A teraz pozdrawiam i na dobranoc prezent dla tych, którym jest zimno ;) : [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_as8VAhzF0nQ/TVcSbt4r7hI/AAAAAAAAAD0/E78P1nSC1oI/s640/181055_197582343586944_100000055390722_776385_1316994_n.jpg[/IMG] Tak, tak to LUTY ;P Quote
Recommended Posts