mikoada Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Biedny Małyszek teraz już tak zimno jest :( Ostatnio widziałyśmy go z Klaudus_ jak biegał po Pszczynie :( Quote
kaja555 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 nie, no nie mogę tego czytać a to przecież mały piesek w typie Pinczerka, ludzie się powinni o niego zabijać.... a on lata bezdomny i głodny na mrozie Quote
Klaudus__ Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Ale wiesz Kaja, On powinien mieć najpierw choć krótki tymczas... Raz - fajne zdjęcia Dwa (PODSTAWA) - musi zobaczyć jak życie wygląda... Wszystkie te psiaki strasznie zestresowane były jak je wyadoptowywałam. Pixi i Pszczółka wcisnęły się tam pod siedzenie samochodu,że trzeba je było wymontować... Człowiek Ich przerażał. A Małysz w najgorszej sytuacji jest,bo podczas łapania psów, jak Jego Pani w szpitalu była - On uciekł. I już ze dwa miesiące, jak nie lepiej mieszka pod chmurką... Quote
kaja555 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 to może DT do tytułu dodać, taka malizna, to może się znajdzie przecież idzie zima :( Quote
mikoada Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Biedny Małysz obawiam się, że on tych mrozów może nie przeżyc :( ma taką krótką sierśc... Quote
Klaudus__ Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 :( Ojjj biedaku... Gdzie Cię dać... :( Quote
wtatara Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 chciałam uprosić koleżankę aby zabrać go do niej za karmę i opiekę weta ale dałamjej sunię , którą mi ktoś podrzucił na działkę. Sunia jest prawdopodobnie w ciąży no i..................Ludzie to nie mają sumienia Quote
Klaudus__ Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Dobrze,że Ją wzięła. Dla Małysza też coś znaleźć musimy! Wystarczy,że Jego siostra tak marny los dostała w prezencie od życia... :( Quote
mikoada Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Niestety tak, ona była taka przerażona tym co się tam działo dookoła niej :( Jak tam byłyśmy to nawet z budy nie wyszła, wciśnięta w najdalszy kąt patrzyła ze strachem :( Biedna sunia, cały czas widzę jej przerażone oczka... Quote
Klaudus__ Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 O Niej to wolę ani nie myśleć,bo aż serce mnie autentycznie boli :( Quote
Klaudus__ Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Oj psiaki... Jesteście jednymi z tych, co nie zaznając ciepła domowego ogniska... :bigcry: Quote
mikoada Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 To prawda płakac się chce :( Najgorsza jest ta bezsilnośc... Quote
wtatara Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 a może zacząć zbierac deklaracje- spróbujmy PROSZĘ Quote
mikoada Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Małysze pokazujemy się...Co do deklaracji zawsze można spróbowac... Quote
wtatara Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 więc może warto zmienić tytuł i spróbować Quote
kaja555 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 miałam zapytanie o Małysza z allegro, może facet zadzwoni pytał czy do adopcji są psy razem, odpisałam że suczka w Mysłowicach, a piesek pod kamienicą i że nie ma go gdzie zabrać Quote
mikoada Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 kaja555 napisał(a):miałam zapytanie o Małysza z allegro, może facet zadzwoni pytał czy do adopcji są psy razem, odpisałam że suczka w Mysłowicach, a piesek pod kamienicą i że nie ma go gdzie zabrać Trzymam mocno kciuki, oby to był ten domek...tak bardzo mi żal Małysza, że już nie wspomnę o Małyszowej :( Quote
mikoada Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dzień dobry psinki, tak bardzo się o was boję- jak tu pomóc...Może spróbujmy ściąnąc do psiaków więcej osób, proszę pomóżcie porozsyłac wątek... Quote
izabela1234 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Matko takie maleństwa wtatara nie zastanawiaj sie zabierj tego maluszka do Uli chetnie ste dokładam do hoteliku macie u mnie 20 zeta stałej deklaracji dzialajcie dziewczyny idzie zima.... Co z tą sunią jak ona znosi Myslowice ??? Quote
Recommended Posts