Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale wiesz Kaja, On powinien mieć najpierw choć krótki tymczas...
Raz - fajne zdjęcia
Dwa (PODSTAWA) - musi zobaczyć jak życie wygląda... Wszystkie te psiaki strasznie zestresowane były jak je wyadoptowywałam. Pixi i Pszczółka wcisnęły się tam pod siedzenie samochodu,że trzeba je było wymontować...
Człowiek Ich przerażał.
A Małysz w najgorszej sytuacji jest,bo podczas łapania psów, jak Jego Pani w szpitalu była - On uciekł.
I już ze dwa miesiące, jak nie lepiej mieszka pod chmurką...

Posted

chciałam uprosić koleżankę aby zabrać go do niej za karmę i opiekę weta ale dałamjej sunię , którą mi ktoś podrzucił na działkę.
Sunia jest prawdopodobnie w ciąży no i..................Ludzie to nie mają sumienia

Posted

Niestety tak, ona była taka przerażona tym co się tam działo dookoła niej :( Jak tam byłyśmy to nawet z budy nie wyszła, wciśnięta w najdalszy kąt patrzyła ze strachem :( Biedna sunia, cały czas widzę jej przerażone oczka...

Posted

miałam zapytanie o Małysza z allegro, może facet zadzwoni

pytał czy do adopcji są psy razem, odpisałam że suczka w Mysłowicach, a piesek pod kamienicą i że nie ma go gdzie zabrać

Posted

kaja555 napisał(a):
miałam zapytanie o Małysza z allegro, może facet zadzwoni

pytał czy do adopcji są psy razem, odpisałam że suczka w Mysłowicach, a piesek pod kamienicą i że nie ma go gdzie zabrać

Trzymam mocno kciuki, oby to był ten domek...tak bardzo mi żal Małysza, że już nie wspomnę o Małyszowej :(

Posted

Matko takie maleństwa wtatara nie zastanawiaj sie zabierj tego maluszka do Uli chetnie ste dokładam do hoteliku macie u mnie 20 zeta stałej deklaracji dzialajcie dziewczyny idzie zima....

Co z tą sunią jak ona znosi Myslowice ???