Klaudus__ Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Początkowo myślałam,że Małysz jest jeden. Bo co tam byłam - zawsze jeden i ten sam psiak wybiegał. Potem dowiedziałam się,że to dwa różne pieski - tylko niemal identyczne... Jak wszystkie psy z tego miejsca są wystraszone, zagubione... W jedenej chwili straciły Rodzinę, którą miały od zawsze... Może warunki były straszne... Może nie było jedzenia, i picia... Ale zawsze miały siebie... Jeden Małysz podczas wyłapywania psów uciekł, drugi trafił do Punktu, a później do Mysłowic... Tego z mysłowic możemy wyciągnąć początkiem przyszłego tygodnia, nie mamy jednak gdzie... Ten drugi natomiast odnalazł swoją Panią, która jest bardzo chora i mieszka u syna, przesiaduje całymi dniami pod tą kamienicą z nadzieją,że będzie mógł zamieszakć ze swoją Panią... Jednak ta nadzieja jest złudna. Syn absolutnie nie gdzie się na Niego, sąsiedzi krzyczą,że pies przesiaduje pod kamienicą... Nie ma co jeść... Straszne... Wiem,że te psiaki są spokojne, pozytywnie nastawione do innych psów. W nowych warunkach wszystko je przeraża, dlatego chowają się w jakiś kącik, gdzie nikt ich nie widzi... Całe życie głodowały, były narażane na krzywdę z ludzkich rąk, zimno, brak wody. Małysz jest niewielki - poniżej kolana. Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach. Kontakt: tel: 785 549 189 mail: [email protected] [/FONT] Quote
Klaudus__ Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Na pierwszym zdjęciu widać Ich obu - jeden za drugim. Quote
karolciasz28 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 A później jak którego Małysza zdjęcia?:oops::oops::oops: Quote
Klaudus__ Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Nie wiem właśnie - może pisać,że to bliźniaki? :oops: Quote
Klaudus__ Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Tak - One są i tak rozdzielone - jeden pod kamienicą koczuje - drugi w Mysłowicach Quote
karolciasz28 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ogłoszenia: kupię psa, przygarnij zwierzaka, pet world, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, ojej, cafeanmial, e-zwierzak, e-oferty, petsy, kokosy, najpewniej, top- ogłoszenia Quote
Klaudus__ Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Karolciasz jesteś niesamowita... Dziękuję!! Quote
mikoada Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Jestem i ja u Małyszków...Karolciasz28 jak zwykle niezawodna :) Quote
wtatara Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 i ja tez jestem, nie spłynęło mi jeszcze nic z bazarków- dziewczyny zaspały albo sa na wakacjach Quote
mercy Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 co te biedne maluszki musza przeżywac? :(:(:( Quote
zerduszko Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Bliźniaki serio, cudne, ale życie mają nieciekawe :( Quote
Klaudus__ Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Ojj chłopcy cisza tu u Was straszna... Muszę Małyszowi spod kamienicy zawieźć znowu karmę - żeby biedak coś jadł... Strasznie to przykre... Wie,że tam jest Jego Pani i czuwa pod Jej domem z nadzieją,że może Ona Go zauważy i zabierze... Miałam jedno jedyne zapytanie - z ogłoszenia Małyszowego, ale Panu zależało na niewielkiej suni - coś ala Małysze, niekudłatej. Jak gdzieś coś podobnego macie cioteczki to chętnie podam maila do Pana. Mieszka On we Wrocku i kończy w tym roku weterynarię... Quote
Klaudus__ Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Ojj nie wróci... :( ale On tego nie wie... Quote
Avilia Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Klaudia,ja wiem,że Finka może do Małyszów nie podobna,ale może Pan by się nią zainteresował.Posłałabyś mu ją?;) Quote
mikoada Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Może akurat Finka się spodoba tylko ona raczej jest kudłata ;) Quote
wtatara Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 mam prosbę TERESA BORCZ has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. próbuje wysłac wiadomości o przesłanie pieniążków za bazarki i dostaje taki komunikat. Prosze przetłumaczcie Quote
kopciuszek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 krótko "mówiąc" TERESA BORCZ ma przepełnioną skrzynkę ;) Quote
Klaudus__ Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Pani Teresa to bardzo zapracowana kobita - miała ostatnio problem z netem - może teraz nie ma dostępu - zobacz rano,albo w nocy,bo Ona nocą na dogo bywa. Quote
Recommended Posts