mari23 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='obraczus87']Super wieści :)!!![/QUOTE] i ja się bardzo cieszę ! za to Twój podpis.... :( :( :( Quote
obraczus87 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='mari23']i ja się bardzo cieszę ! za to Twój podpis.... :( :( :([/QUOTE] Niestety.... od urodzenia Brutek miał już 4 domy..... Quote
mari23 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='obraczus87']Niestety.... od urodzenia Brutek miał już 4 domy.....[/QUOTE] "moja" Misia 3 razy wracała z adopcji - za to czwarty dom ma naprawdę super..... może i jemu się poszczęści.... Grina też długo czekała o warto było! Quote
ALMA2 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='LILUtosi']W prezencie Swiątecznym wieści od Grinusi: "Grineczka ma się dobrze , jest najsłodszym psem jakiego znam. Kocha ją cała rodzinka , ale ona wybrała sobie syna i jest w niego wpatrzona jak w obraz. Ja jestem na drugim miejscu , ale to nie ma znaczenia. Na pewno jest inna niż wszystkie pieski. Po przejściach zostało jej bardzo dużo fobii, nad którymi pracujemy. Nadal boi się gwałtownych reakcji, podniesionego głosu, nie lubi towarzystwa innych psów( zaledwie je toleruje). Wyjątkiem jest piesek mojej córki. Nam to nie przeszkadza że jest inna. Potrzebuje czasu i może kiedyś zapomni zło które uczynił jej człowiek Codziennie chodzimy do lasu, który jest opodal i tam jest znowu cudownym małym szczeniaczkiem, uwielbiającym się bawić.Jej oczy nabierają wówczas cudownego blasku i mają takie wesołe iskierki. W domu już też często dokazuje. Największym jej hobby teraz jest jedzenie.Na prawdę trzeba mieć dużo samozaparcia , aby nie dać jej kolejnej porcji jedzenia, gdy patrzy tymi cudnymi oczkami i jeszcze cichutko popiskuje. Skutek jest taki ,że Grinusia ma trzy kilo nadwagi i Pan weterynarz krzyczy, że musi schudnąć , ale jak to uczynić , skoro tak kocha jeść.Muszę zrobić jej parę zdjęć ,aby mogła Pani zobaczyć naszą Grinusię, jak teraz wygląda."[/QUOTE] Zacytowałam, żeby cioteczki nie szukały na wstecznej stronie. Suuper :multi::multi::multi::multi:. Chciałabym jeszcze zdjęcia. ups:oops: Quote
Bjuta Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Tak bardzo się cieszę, że się jej udało! :) Quote
Recommended Posts