LILUtosi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Jak się znienacka wejdzie do pokoju n ją wybudzi to szczeka na tą osobę. Nie kłapie zębami. Podbiega do połowy salonu i szczeka. Tak jakby pilnowała. Jak przychodzę do domu i wchodzę na górę to się cieszy ale nie podchodzi. Choć dzisiaj się zbliżyła na wyciągnięcie ręki, więc mogłam ją pogłaskać. Ona siedzi pod fotelem przy wersalce lub za wersalką. Jak kopie np działkę to ona jest ze mną na ogrodzie, gdzieś tam sobie leży pod krzaczkiem. Quote
Bjuta Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Naprawdę się martwię, czy kiedykolwiek znajdziemy dom, który ją pokocha. Eh... Lilu - popłynęło dzisiaj 300 zł (I rata). 90 jeszcze trzeba wyczarować. Quote
ALMA2 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Poprosimy Cioteczki pięknie o wpłaty za czerwiec:p Quote
obraczus87 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Moja poszla wczoraj :) PS. Czy ktoras Ciotka z tego watku jest z Warszawy??:) Quote
obraczus87 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='ALMA2']ja jestem z Warszawy.[/QUOTE] Juz Ci pisze PW :) Quote
LILUtosi Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Za Grinę było 13 zł za dobę co przy 31 dniach daje 403zł. Zejdę z tej stawki na 12 zł za dobę. Quote
ALMA2 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='LILUtosi']Za Grinę było 13 zł za dobę co przy 31 dniach daje 403zł. Zejdę z tej stawki na 12 zł za dobę.[/QUOTE] Oj, Bardzo, Bardzo dziekujemy:multi::multi::loveu::loveu: Quote
mari23 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='LILUtosi']Jak się znienacka wejdzie do pokoju n ją wybudzi to szczeka na tą osobę. Nie kłapie zębami. Podbiega do połowy salonu i szczeka. Tak jakby pilnowała. Jak przychodzę do domu i wchodzę na górę to się cieszy ale nie podchodzi. Choć dzisiaj się zbliżyła na wyciągnięcie ręki, więc mogłam ją pogłaskać. Ona siedzi pod fotelem przy wersalce lub za wersalką. Jak kopie np działkę to ona jest ze mną na ogrodzie, gdzieś tam sobie leży pod krzaczkiem.[/QUOTE] takie przerażone "dzikuski" potrzebują czasu - wiem coś o tym [URL]http://www.dogomania.pl/threads/185530-Tiara-problemy-zdrowotne-nerki-jelita-w-kiepskim-stanie.Może-jesteś-w-stanie-pomóc/page30[/URL] Tiara trafiła do mnie w sierpniu - na widok człowieka sikała pod siebie ze strachu.... dopiero niedawno zaczęła się zachowywać jak "normalny" pies, np. cieszyć i podskakiwać na mój widok....ale wciąż się boi....a już jej zdrowie :( :( :( edytuję, bo: sprawdziłam wpłaty ("stare" i aktualne konto), jakby jednej mojej brakowało, a nie powinno, bo przecież miałam i mam zlecenie stałe, edytowane tylko po zmianie konta - czy brakuje , czy ja źle sprawdziłam? Quote
obraczus87 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='LILUtosi']Za Grinę było 13 zł za dobę co przy 31 dniach daje 403zł. Zejdę z tej stawki na 12 zł za dobę.[/QUOTE] LILU bardzo dziękujemy! Powiedz Kochana czy uwazasz, ze Grine mozna oglaszac?? Czy raczej nie?? Quote
Bjuta Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='mari23'] sprawdziłam wpłaty ("stare" i aktualne konto), jakby jednej mojej brakowało, a nie powinno, bo przecież miałam i mam zlecenie stałe, edytowane tylko po zmianie konta - czy brakuje , czy ja źle sprawdziłam?[/QUOTE] Jeszcze przejżę dzisiaj, ale generalnie, to u Asiowego Kubota jeszcze zalegają jakieś wplaty. LiluTOSI - bardzo dziękujemy za propozycję rabatu!!! To może będziemy co miesiąc wysylać 270 zl, nie zastanawiając się który ma 30 a który 31 dni? Quote
LILUtosi Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Myślę że ogłaszać nie zawadzi. Może trafi na wyrozumiałych ludzi którzy poczekają na jej przywiązanie. A Grincia dzisiaj przywitała mnie radośnie przy bramie jak wjeżdżałam autem ;-) Quote
LILUtosi Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Bjuta']Jeszcze przejżę dzisiaj, ale generalnie, to u Asiowego Kubota jeszcze zalegają jakieś wplaty. LiluTOSI - bardzo dziękujemy za propozycję rabatu!!! To może będziemy co miesiąc wysylać 270 zl, nie zastanawiając się który ma 30 a który 31 dni?[/QUOTE] Niech będzie te 370 na stałe. ;-) Quote
Ingrid44 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [INDENT][B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3]lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT] Quote
Bjuta Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Gina dostała okrągłą stówę wsparcia od P.B. :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy bardzo! To nam pozwoli zapomnieć o długu w tym miesiącu! :lol::lol::lol::lol: Quote
marta0731 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='Bjuta']Gina dostała okrągłą stówę wsparcia od P.B. :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy bardzo! To nam pozwoli zapomnieć o długu w tym miesiącu! :lol::lol::lol::lol:[/QUOTE] Ktokolwiek to jest P.B. bardzo dziękujemy!!! :):):) Już lecę wpłacić za czerwiec Quote
eski Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='marta0731']Ktokolwiek to jest P.B. bardzo dziękujemy!!! :):):) [/QUOTE] to prawdziwy anioł :angel: niejedną psinkę w potrzebie już sowicie wsparła :) ukłony dla P.B Quote
obraczus87 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='Bjuta']Gina dostała okrągłą stówę wsparcia od P.B. :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy bardzo! To nam pozwoli zapomnieć o długu w tym miesiącu! :lol::lol::lol::lol:[/QUOTE] Ta osoba spada nam zawsze z nieba :) !!!! Quote
LILUtosi Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ginusia pozdrawia [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-Px9KQVA__sg/Teqju94WPHI/AAAAAAAAICc/8UWZTPnBq_4/s512/IMG_4704.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-TKNHrAg-09g/Teqkqx3jzmI/AAAAAAAAICs/iUuDvonLbfQ/s720/IMG_4691.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-nZ9ECJN8V3M/Teqk2Sb2F8I/AAAAAAAAICw/fKfgUvKaepQ/s720/IMG_4692.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-tkwEa6AEwkQ/TeqlVdNcRPI/AAAAAAAAIC8/r_K5HII8t_c/s720/IMG_4695.JPG[/IMG] Więcej zdjęć w galerii Griny. Quote
Bjuta Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Matko, jaka ona jest cudna!!!!! Przypominam adres albumiku Griny (jest też w pierwszym poście) [URL]https://picasaweb.google.com/Ingolec/GRINA#[/URL] Na niektórych fotkach wygląda jak przestraszona, ale na innych na bardzo zadowoloną z życia! O tu np. Nie ma to jak własne M1 :lol: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-aiFGt4kEVHs/TcmYC6QheXI/AAAAAAAAHts/Mah7HSA5pFU/s720/IMG_4034.JPG[/IMG] Quote
ALMA2 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 na ostatnim to jet zdziwiona , że jej ktoś przeszkadza wypoczywać- widać daje sobie radę dziewczynka w upalne dni.:loveu: Quote
eski Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Bjuta']Matko, jaka ona jest cudna!!!!![/QUOTE] oj tak, przepiękna sunia :) Quote
Recommended Posts