Jump to content
Dogomania

Grina pojechała do domu... Trzymamy mocno kciuki! I za nią i za jej Ludzi!

Recommended Posts

Posted

[CENTER][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/Tb_Q2LBf13I/AAAAAAAAHd4/L4k3BH7pTxc/s640/IMG_3611.JPG[/IMG]

[CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/Tb_RGsWybaI/AAAAAAAAHeE/uVQutZrCQDU/s720/IMG_3617.JPG[/IMG]

[CENTER][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/Tb_RBCQD8QI/AAAAAAAAHeA/P7CQw_HTxfw/s720/IMG_3616.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/Tb_RoGWXszI/AAAAAAAAHec/gD8zESBUd1w/s720/IMG_3624.JPG[/IMG]
[/CENTER]

[/CENTER]

[/CENTER]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ostatnie zdjecie.

ten Mały Taki "REKsio" to ja odbieram że taki mały zadziora, cwaniaczek. Grinka wtulona jakby mówiła jestem grzeczna dziewczynka, i ten brązowy piesek. śpi spokojnie nić go nie rusza:p - spoko, jakby miał zachwilę zachrapać.

A tak na serio ta miły widok - Grinka na foteliku, w ciepełku mięciutko, taka spokojniejsza. - Cudowna niespodziank.:loveu:

Ciekawa jestem czy ona wiedziała do czego służy folet czy któryś koles piesek jej pokazał. :eviltong:

Posted

[quote name='agata51']Fotelik? To iście królewskie łoże! A to mały szorściak to kto? Cudny![/QUOTE]

No tak, pewnie że królewskie łoże.:p

Posted

Jakie śliczne foty!!!! Wróciłam do Polski dzień wcześniej, po 12 godzinach jazdy. (Z Kataru myknęłam do Francji, tam mnie mój TZ z przyjaciółmi odebrali). Padam na pysk, ale przybiegłam zobaczyć, co tam u Grinki słychać. Jutro postaram się uzupełnić info finansowe. Ale obietnic nie składam... Wydaje mi się, że mogłabym spać tydzień... a w pracy pewnie przycisną od razu...

Posted

[quote name='Bjuta']Jakie śliczne foty!!!! Wróciłam do Polski dzień wcześniej, po 12 godzinach jazdy. (Z Kataru myknęłam do Francji, tam mnie mój TZ z przyjaciółmi odebrali). Padam na pysk, ale przybiegłam zobaczyć, co tam u Grinki słychać. Jutro postaram się uzupełnić info finansowe. Ale obietnic nie składam... Wydaje mi się, że mogłabym spać tydzień... a w pracy pewnie przycisną od razu...[/QUOTE]

Ja jakoś myślałam, że wracasz po 10.V. Ale masza fajnego TZ aż do Francji pojechał po Ciebie,no,no, :siara: tylko pozazdrosić.:p

Posted

Fajny jest! :loveu: A Francja niebrzydka, więc źle nie miał :evil_lol: Co prawda, 4 dni siedział za kółkiem... :shake:

Moi drodzy, zostawiałam Grinkę jak miała 4 zł na koncie, teraz ma 211, żeby opłacić maj potrzeba 390 zł. Dorzucę Grinie 79 zł do skarbonki i wyślę 290, konto się wyzeruje. [B]Okrągłą stówę na maj musimy wyczarować z bazarków lub wyżebrać, no i 390 na czerwiec [/B]jakoś zdobyć :roll:

[B][U]KWIECIEŃ 2011[/U][/B]
10 - Alma2 (17.III)
5 - Madziak25 (31.III)
10 - obraczus87 (31.III)
32 Bjuta (2.IV)
10 - Bico (4.IV)
15 - Mari23 (4.IV)
25 - Marta0731 (11.IV)
20 - Eski (11.IV)

czyli [B]127[/B]

[COLOR=red]- 390[/COLOR] - hotelik kwietniowy u LILUtosi (1.IV)

[B][U]MAJ 2011[/U][/B]

5 - Madziak25 (28.IV)
10 - obraczus87 (29.IV) + 5 zł zaksięgowane do jednorazowych
18 - koziczka 85 (30.IV)
32 - Bjuta (2.V) + 79 zaksięgowane do jednorazowych (5.V)
10 - Bico (2.V)
10 - Justyna z Katowic (2.V)
15 - mari23 (4.V)

czyli [B]100[/B]
[COLOR=red]- 290 [/COLOR]- hotelik majowy (pierwsza rata) 5.V

Posted

[quote name='agata51']Bjutko, witamy majowo!!! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_3.gif[/IMG][/QUOTE]

No właśnie Agatko, czy to nie jest jakaś przesada z tym śniegiem?????!!!!!

Posted

[quote name='obraczus87']Uciułałam sobie jakieś pieniązki, więc wysłałam Grinie jednorazowo 60zł.

[CENTER][B][SIZE=3]DO OPŁACENIA HOTELU ZA MAJ - BRAKUJE 40zł.[/SIZE][/B][/CENTER][/QUOTE]

Obarczus - ogromne dzięki!!!! :) :) :)

[quote name='agata51']Lada szelest powinna dojść 60zł ode mnie za III, IV i V. Wysłałam 2.05.[/QUOTE]

Pięknie dziękujemy!!! :)

Posted

[quote name='obraczus87']Tak czy inaczej trzeba pomsylec o bazarkach - abysmy mogli opłacic czerwiec....[/QUOTE]

i chyba powysyłać PW z przypomnieniem o deklaracjach. Jutro sobie spiszę i powysyłam:p

Posted

[quote name='obraczus87']Tak czy inaczej trzeba pomsylec o bazarkach - abysmy mogli opłacic czerwiec....[/QUOTE]

Ja już kiedyś pisałam że coś poszukam nabazarek, ale w ten weekend się już z tym ruszę

Czyli Grina została psem fotelowym :D:D:D

Posted

Super - bazarek i przypominajki bardzo się przydadzą. :)
A kto ukrywa się pod pseudonimem Justyna z Katowic??? (wpisałam z przelewu imię, bo nie było nicka).

Posted

Agatko - wysłałam Tobie przypomnienie, ale teraz widzę, ze niepotrzebnie - sorki.

Alma2 - wpłaci w Poniedziałek.

Wysłałam przypomnienia do Certusowa, Marta0731, Sonikowa, Ubocze, Syla. - jeżeli niepotrzebnie to przepraszam.

Czy ma ktoś kontakt z AsiaKleo - pisała ze będzie wpłacać jak bedzie mogła - ponieważ wpłat nie ma, to mamy rozumieć, ze wycofała soją deklarację - Prosimy o informację.

Nie mogę wysłać przypomnienia do Gonia 66- czy ktoś ma z nią kontakt.

[B]I uwaga, pieniążki należy wpłacić na konto do Bjuty, bo inaczej pieniążki przepadną.[/B]

Posted

Witam u Grinusi!:lol: Przepraszam za opóźnienie we wpłatach.:oops: Przedwczoraj wieczorem wysłałem Grinie pieniążki za kwiecień, maj, czerwiec, lipiec. Jeśli jeszcze nie doszły, to kwestia dnia (no może dni, bo jutro już weekend)...;)

Grinusia piękna i wierzę, że z każdym dniem będzie strachulcem coraz mniejszym...:loveu:

Posted

[quote name='UBOCZE']Witam u Grinusi!:lol: Przepraszam za opóźnienie we wpłatach.:oops: Przedwczoraj wieczorem wysłałem Grinie pieniążki za kwiecień, maj, czerwiec, lipiec. Jeśli jeszcze nie doszły, to kwestia dnia (no może dni, bo jutro już weekend)...;)

Grinusia piękna i wierzę, że z każdym dniem będzie strachulcem coraz mniejszym...:loveu:[/QUOTE]

Pięknie dziękujemy za odpowiedź.

Posted

[quote name='Bjuta']Kiedyś mi się obiło o uszy, że Gonia ma bana dożywotniego. Ale nie wiem czy to prawda?[/QUOTE]

Szkoda, że nie ma z nią kontaktu - każda osoba przyjazna Grince jest na wagę złota.

Rozsyłam trochę watek Griny - ale jest tyle biednych psiaków, powinni opodatkować ludzi, którzy nie wyrażają zgody na sterylizację suczek i kastrację psów.
U nas w parku niby wykształceni , młodzi ludzie - a jacyś tacy - że szkoda mówić, nie wspominając już o starszych, którzy jak mówię o sterylce to głupio się pytają a po co.

Posted

Wybaczcie, pies mi się dziś rozchorował, nie jest to niestety zwykłe przeziębienie :(:(:(
Wpłacę jutro lub pojutrze za maj, ale o bazarku narazie nawet nie mam jak pomyśleć
Przepraszam za utrudnienia, ale nie mam głowy... :(