LILUtosi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [CENTER][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/Tb_Q2LBf13I/AAAAAAAAHd4/L4k3BH7pTxc/s640/IMG_3611.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/Tb_RGsWybaI/AAAAAAAAHeE/uVQutZrCQDU/s720/IMG_3617.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/Tb_RBCQD8QI/AAAAAAAAHeA/P7CQw_HTxfw/s720/IMG_3616.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/Tb_RoGWXszI/AAAAAAAAHec/gD8zESBUd1w/s720/IMG_3624.JPG[/IMG] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] Quote
ALMA2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ostatnie zdjecie. ten Mały Taki "REKsio" to ja odbieram że taki mały zadziora, cwaniaczek. Grinka wtulona jakby mówiła jestem grzeczna dziewczynka, i ten brązowy piesek. śpi spokojnie nić go nie rusza:p - spoko, jakby miał zachwilę zachrapać. A tak na serio ta miły widok - Grinka na foteliku, w ciepełku mięciutko, taka spokojniejsza. - Cudowna niespodziank.:loveu: Ciekawa jestem czy ona wiedziała do czego służy folet czy któryś koles piesek jej pokazał. :eviltong: Quote
agata51 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Fotelik? To iście królewskie łoże! A to mały szorściak to kto? Cudny! Quote
ALMA2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='agata51']Fotelik? To iście królewskie łoże! A to mały szorściak to kto? Cudny![/QUOTE] No tak, pewnie że królewskie łoże.:p Quote
Bjuta Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Jakie śliczne foty!!!! Wróciłam do Polski dzień wcześniej, po 12 godzinach jazdy. (Z Kataru myknęłam do Francji, tam mnie mój TZ z przyjaciółmi odebrali). Padam na pysk, ale przybiegłam zobaczyć, co tam u Grinki słychać. Jutro postaram się uzupełnić info finansowe. Ale obietnic nie składam... Wydaje mi się, że mogłabym spać tydzień... a w pracy pewnie przycisną od razu... Quote
agata51 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Bjutko, witamy majowo!!! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_3.gif[/IMG] Quote
ALMA2 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Bjuta']Jakie śliczne foty!!!! Wróciłam do Polski dzień wcześniej, po 12 godzinach jazdy. (Z Kataru myknęłam do Francji, tam mnie mój TZ z przyjaciółmi odebrali). Padam na pysk, ale przybiegłam zobaczyć, co tam u Grinki słychać. Jutro postaram się uzupełnić info finansowe. Ale obietnic nie składam... Wydaje mi się, że mogłabym spać tydzień... a w pracy pewnie przycisną od razu...[/QUOTE] Ja jakoś myślałam, że wracasz po 10.V. Ale masza fajnego TZ aż do Francji pojechał po Ciebie,no,no, :siara: tylko pozazdrosić.:p Quote
Bjuta Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Fajny jest! :loveu: A Francja niebrzydka, więc źle nie miał :evil_lol: Co prawda, 4 dni siedział za kółkiem... :shake: Moi drodzy, zostawiałam Grinkę jak miała 4 zł na koncie, teraz ma 211, żeby opłacić maj potrzeba 390 zł. Dorzucę Grinie 79 zł do skarbonki i wyślę 290, konto się wyzeruje. [B]Okrągłą stówę na maj musimy wyczarować z bazarków lub wyżebrać, no i 390 na czerwiec [/B]jakoś zdobyć :roll: [B][U]KWIECIEŃ 2011[/U][/B] 10 - Alma2 (17.III) 5 - Madziak25 (31.III) 10 - obraczus87 (31.III) 32 Bjuta (2.IV) 10 - Bico (4.IV) 15 - Mari23 (4.IV) 25 - Marta0731 (11.IV) 20 - Eski (11.IV) czyli [B]127[/B] [COLOR=red]- 390[/COLOR] - hotelik kwietniowy u LILUtosi (1.IV) [B][U]MAJ 2011[/U][/B] 5 - Madziak25 (28.IV) 10 - obraczus87 (29.IV) + 5 zł zaksięgowane do jednorazowych 18 - koziczka 85 (30.IV) 32 - Bjuta (2.V) + 79 zaksięgowane do jednorazowych (5.V) 10 - Bico (2.V) 10 - Justyna z Katowic (2.V) 15 - mari23 (4.V) czyli [B]100[/B] [COLOR=red]- 290 [/COLOR]- hotelik majowy (pierwsza rata) 5.V Quote
Bjuta Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='agata51']Bjutko, witamy majowo!!! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_3.gif[/IMG][/QUOTE] No właśnie Agatko, czy to nie jest jakaś przesada z tym śniegiem?????!!!!! Quote
obraczus87 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Uciułałam sobie jakieś pieniązki, więc wysłałam Grinie jednorazowo 60zł. [CENTER][B][SIZE=3]DO OPŁACENIA HOTELU ZA MAJ - BRAKUJE 40zł.[/SIZE][/B][/CENTER] Quote
agata51 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Lada szelest powinna dojść 60zł ode mnie za III, IV i V. Wysłałam 2.05. Quote
Bjuta Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='obraczus87']Uciułałam sobie jakieś pieniązki, więc wysłałam Grinie jednorazowo 60zł. [CENTER][B][SIZE=3]DO OPŁACENIA HOTELU ZA MAJ - BRAKUJE 40zł.[/SIZE][/B][/CENTER][/QUOTE] Obarczus - ogromne dzięki!!!! :) :) :) [quote name='agata51']Lada szelest powinna dojść 60zł ode mnie za III, IV i V. Wysłałam 2.05.[/QUOTE] Pięknie dziękujemy!!! :) Quote
obraczus87 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Tak czy inaczej trzeba pomsylec o bazarkach - abysmy mogli opłacic czerwiec.... Quote
ALMA2 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='obraczus87']Tak czy inaczej trzeba pomsylec o bazarkach - abysmy mogli opłacic czerwiec....[/QUOTE] i chyba powysyłać PW z przypomnieniem o deklaracjach. Jutro sobie spiszę i powysyłam:p Quote
marta0731 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='obraczus87']Tak czy inaczej trzeba pomsylec o bazarkach - abysmy mogli opłacic czerwiec....[/QUOTE] Ja już kiedyś pisałam że coś poszukam nabazarek, ale w ten weekend się już z tym ruszę Czyli Grina została psem fotelowym :D:D:D Quote
Bjuta Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Super - bazarek i przypominajki bardzo się przydadzą. :) A kto ukrywa się pod pseudonimem Justyna z Katowic??? (wpisałam z przelewu imię, bo nie było nicka). Quote
ALMA2 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Agatko - wysłałam Tobie przypomnienie, ale teraz widzę, ze niepotrzebnie - sorki. Alma2 - wpłaci w Poniedziałek. Wysłałam przypomnienia do Certusowa, Marta0731, Sonikowa, Ubocze, Syla. - jeżeli niepotrzebnie to przepraszam. Czy ma ktoś kontakt z AsiaKleo - pisała ze będzie wpłacać jak bedzie mogła - ponieważ wpłat nie ma, to mamy rozumieć, ze wycofała soją deklarację - Prosimy o informację. Nie mogę wysłać przypomnienia do Gonia 66- czy ktoś ma z nią kontakt. [B]I uwaga, pieniążki należy wpłacić na konto do Bjuty, bo inaczej pieniążki przepadną.[/B] Quote
UBOCZE Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Witam u Grinusi!:lol: Przepraszam za opóźnienie we wpłatach.:oops: Przedwczoraj wieczorem wysłałem Grinie pieniążki za kwiecień, maj, czerwiec, lipiec. Jeśli jeszcze nie doszły, to kwestia dnia (no może dni, bo jutro już weekend)...;) Grinusia piękna i wierzę, że z każdym dniem będzie strachulcem coraz mniejszym...:loveu: Quote
ALMA2 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='UBOCZE']Witam u Grinusi!:lol: Przepraszam za opóźnienie we wpłatach.:oops: Przedwczoraj wieczorem wysłałem Grinie pieniążki za kwiecień, maj, czerwiec, lipiec. Jeśli jeszcze nie doszły, to kwestia dnia (no może dni, bo jutro już weekend)...;) Grinusia piękna i wierzę, że z każdym dniem będzie strachulcem coraz mniejszym...:loveu:[/QUOTE] Pięknie dziękujemy za odpowiedź. Quote
ALMA2 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='obraczus87']Gonia66 ma bana...........[/QUOTE] Czy to znaczy, nie może wchodzić na dogo, jak długo? Quote
Bjuta Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Kiedyś mi się obiło o uszy, że Gonia ma bana dożywotniego. Ale nie wiem czy to prawda? Quote
ALMA2 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Bjuta']Kiedyś mi się obiło o uszy, że Gonia ma bana dożywotniego. Ale nie wiem czy to prawda?[/QUOTE] Szkoda, że nie ma z nią kontaktu - każda osoba przyjazna Grince jest na wagę złota. Rozsyłam trochę watek Griny - ale jest tyle biednych psiaków, powinni opodatkować ludzi, którzy nie wyrażają zgody na sterylizację suczek i kastrację psów. U nas w parku niby wykształceni , młodzi ludzie - a jacyś tacy - że szkoda mówić, nie wspominając już o starszych, którzy jak mówię o sterylce to głupio się pytają a po co. Quote
marta0731 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Wybaczcie, pies mi się dziś rozchorował, nie jest to niestety zwykłe przeziębienie :(:(:( Wpłacę jutro lub pojutrze za maj, ale o bazarku narazie nawet nie mam jak pomyśleć Przepraszam za utrudnienia, ale nie mam głowy... :( Quote
Recommended Posts