Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Każda złotówka się liczy :) To przybliża nas do zrealizowania sterylizacji^^
Jutro lub pojutrze będziemy dokładnie wiedzieć ile kosztuje sterylka Maji. Ale będzie w okolicach 150 zł

Posted

W Tczewie jest też podobno tańszy weterynarz.
kamilqax95x - w Malborku za sterylke musiałybyśmy zapłacić 200 zł a gdzieniegdzie nawet 250 zł. Malbork jest strasznie drogi :(

Posted

Atomówka, w sumie nie wiem. Już nie powinny, ale mają jeszcze taki odruch do ssania. Kiedy małe są u mnie karmię je taką papką mokra karma i trochę mleka.

Posted

Jeżeli chodzi o sterylkę to u 'mojej' wet w Malborku za sunię wielkości pinczera mini chciała 150zł a za moją dużą (wielkości ONka) sukę 350zł + odchylenia w górę/w dół.

Posted

Przychodnia weterynaryjna Emwet, Mariusz Kraśner i jeszcze pracuje tam taka fajna pani, bodajże jego żona. To jest ul. Elbląska 2, niedaleko tego stadionu w parku (Piaski, dobrze mówię?) tel: 55 2734868. Można przedzwonić i zapytac.
To było rok temu więc ceny może się zmieniły. Mogą też byc odchylenia w cenie w górę, wiadomo. Ale ogólnie polecam, ludzie naprawdę z sercem dla zwierząt. Kiedy leczyliśmy moją Mange na nużycę Emwet nam bardzo pomógł, nie raz też dostaliśmy upust na tak drogie leczenie :roll:

Posted

hesia napisał(a):
Nie bardzo moge sie doliczyc, ile jeszcze brakuje na sterylke? Poprosze o numer konta.

lika1771 zadeklarowala 50 zł.
Pinesk@ kwote 10 zł.
razem: 60 zł

Cioteczki sprawdzilyscie ile sterylka wyniesie dla sunki?