POMPONI Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Po głaskaniu na rękach pozostaje biały nalot, z którego po potarciu wychodzą tłuste kluseczki. Co to jest? Suka nie drapie się i nie okazuje apati. Quote
Baski_Kropka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Hej! Ja miałam z moim SH ten sam problem, jakiś czas po kastracji. Byłam z tym u weta i nic mi nie pomogł niestety. Włos po prostu był osłabiony mocno. Polecam kropelki na poprawę stanu skóry i sierści EfaOil :) U nas pomogło... Quote
POMPONI Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Witam nie mogę wygoolować, czy nazwa jest poprawna EfaOil Pozdrawiam Quote
Baski_Kropka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 No źle napisałam, EFA Olie tak jak pisze poprzedniczka :) http://www.krakvet.pl/olie-preparat-witaminowy-poprawiajacy-wyglad-siersci-psow-kotow-30ml-p-5089.html Mój pies waży 24 kg i dostawał 30 kropli dziennie, po jednej buteleczce będą już efekty ale ja zużyłam dwie na kuracje i teraz jest super ;) Są to na prawdę dobre kropelki... Quote
Saite Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Jeden z moich chartów miał tak przez całe życie. Tzn. po głaskaniu pozostawał na dłoniach tłustawy, białawy nalot. Przypuszczam jednak, że to cecha osobnicza wynikająca z fizjologii skóry, gdyż mój pies miał zdrową i lśniącą okrywę, żadnych problemów skórnych. Quote
WATACHA Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Jeden z moich psów też to ma, a weterynarz powiedziała że taka uroda.Z chęcią jednak wypróbuję wyżej podane kropelki. Quote
Baski_Kropka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Mnie kropelki pomogły odżywiły skóre i sierść. Nie uważam żeby było to cos super złego, ale żeby było czymś normalnym i zdrowym też nie sądzę...włos jest przetłuszczony to się tak dzieje i kiedy jest słaby :) Quote
Recommended Posts