Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

mam ten sam problem z moim psem w szkole, też jedzenie najmniej go interesuje (choć mówi się że psy schroniskowe to wszystko i zawsze zjedzą...) znalazłam na niego sposób który zazwyczaj bardzo dobrze skutkuje więc może i Metro na to pójdzie. Minimum kilka godzin wcześniej mieszam mu w pudełku jego suchą karmę z gotowaną wątróbką, parówkami lub czymś podobnym (czasem jak mam delikatnie podlewam jakimś sosem albo zupą - w minimalnych ilościach, chodzi o to żeby jego tradycyjne jedzenie przeszło zapachem czegoś super), a drugi sposób to pasztet (zwykły w metalowych foremkach) - dostaje do polizania raz-dwa w nagrodę (zamiast tradycyjnych ciasteczek itp).
Trzymam kciuki za domek i za powodzenie szkolenia!!

Posted

Większośc psiaków wziętych ze schroniska rzeczywiście lubi jeść ale nie wszystkie duzo zalezy od paiaka jeden będzie jadł wszystko a drugi nie ruszy nawet kiełaby jakby mu ją podkładać pod pysk
I dzięki za życzonka, ostatnio mnie nie było na szkolenieu nie dałam rady ale jak będę w czwartek w schronie to nadrobimy zaległości
Bo Metro w sumie inteligentny jest i szybko łapie o co mi chodzi tylko też szybko się nudzi i smakołykami i ćwiczeniami i trzeba go na nowo skupiać:shake:

Ja to w ogóle jestem na kompie w sumie chcwilę dziennie, bo ja tak wpadam i wypadam i nie nadąrzam nic podnieść praktycznie a w schronie to chyba w czwartek będę najwcześniej

Posted

Nie wiem kiedy będa nie wyrabiam, się miałam być w piątek ale tata niespodziewanie przyjchał i wszystkie plany legły w gruzach:shake:
Ja w ogóle mam dość, mam napisać prace tylko nie wiem skąd wiadomości wziąc:shake:

Posted

Dlatego mi się tam nigdy do dorosłości nie spieszyło:shake:

A prace mam : Enzymy w przemianie tłuszczów, cukrów i białek w org.
W necie nic znaleźć nie mogę a muszę na jutro pracę napisać

Posted

Tak ale takie książki to głównie w bibliotekach specjalistycznych przy akademickich(a we Wrocku to bym musiała siedziec i pilnować kiedy akurat ktoś odda i zaraz łapać:shake:)

Metrulku jak tylko będę mogła to cię odwiedzę, niestety ale nie mam na to kompletnie czasu ostatnio:shake::placz:
A tak się stęskniłam za Tobą

może uda mi się w przyszłym tygodniu bo w tym skończę wszystkie prace pisać:)

Posted

Na tą chwilę nic bo nie daje rady żeby przyjeżdżać, jak będe to będę z nim ćwiczyć i tyle mogę jak na razie zaoferować, będziemy ćwiczyć na własną rękę
Już niedługo będę mieć więcej wolnego czasy (przynajmniej trochę)

• 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Patrycja pamięta, ale wchodzi tu tylko po to żeby hopać bo jak dla mnie to dużo nie daje ostatnio wystawiłam mu kilka ogłoszeń, ale nie podeślę wam linków bo nie pamiętam gdzie dokładnie i za dużo szukania by było
Wymiziajcie go dziewczyny ode mnie, miałam to jutro sama zrobić ale mam randkę z policją w sprawie jakiś tam zeznań(ostatnio coś za często moje słowa tam widnieją)

Posted

Pati, ale to nie chodzi tylko o hopanie, tylko o jakiekolwiek zainteresowanie... Na blogach piszesz codziennie, a tu :roll:
Bardzo Cię proszę sprawdź gdzie go oglosiłaś.... Bo nie mogę nic zneleźć przez wyszukiwarke.... :-(

Posted

ok poszukam, najgorsze że to było przed formatem i linki mi się potraciły, ale może juz się skończył czas ogłoszeń???:shake:
Poszukam

A za chwilę wstawię fotki ze szkolenia, podjęłam się jeszcze jednej próby i zaczęliśmy z Metrem szkolenie:) tym razem zamierzamy je skończyć:loveu: