Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='marysia55']SIE melduje :)[/QUOTE]Lepiej późno, niz wcale:):)
Czyli, że co..??Zaczynamy nocną balangę..??:crazyeye: Ja sie chyba starzeję, bo juz się boję:eviltong:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My chyba mamy cos wspólnego ze sobą...nie jestes czasem tez moja córeczką...chociaz ja byłam grzeczna dziewczynka i nie zaczynałam w podstawówce...też się boje nocnych balang....a poza tym napedziłas mi strach zbliżającymi się swiętami i tymi jakimiś koniecznymi potządkami; gnębi mnie to od wczotaj, ale poza gnebienie nie wyszła moja inicjatywa...
Marysia poszła na zakupy i nawet wiem, co kupi i za ile. Moze nam tutaj zaprezentuje zakup.

Posted

[quote name='danka4u1']My chyba mamy cos wspólnego ze sobą...nie jestes czasem tez moja córeczką...chociaz ja byłam grzeczna dziewczynka i nie zaczynałam w podstawówce...też się boje nocnych balang....a poza tym napedziłas mi strach zbliżającymi się swiętami i tymi jakimiś koniecznymi potządkami; gnębi mnie to od wczotaj, ale poza gnebienie nie wyszła moja inicjatywa...
[B] Marysia poszła na zakupy i nawet wiem, co kupi i za ile. Moze nam tutaj zaprezentuje zakup.[/B][/QUOTE] normalnie donosiciel :eviltong::eviltong:. W kogoś się Ty [I]mamuśka[/I] wrodziłaś :crazyeye: na pewno nie w [I]córeczkę [/I]:diabloti:

Posted

No to ja mam i cos z Danuśki i z Marysi...uwielbiam zakupy...nawet o tej porze....Moze być i tego rodzaju balanga, jak dla mnie;D Dawaj Danuś...tylko Maryś, powiedz,co dzis kupujemy???

Posted

[quote name='gonia66']No to ja mam i cos z Danuśki i z Marysi...uwielbiam zakupy...nawet o tej porze....Moze być i tego rodzaju balanga, jak dla mnie;D Dawaj Danuś...tylko Maryś, powiedz,co dzis kupujemy???[/QUOTE] aaaa tam .... chciałam sobie zrobić Mikołaja (bo jak sobie sama nie zrobię to kto mi zrobi ??) .... i wypatrzyłam taką piękną serwetę ręcznie robioną na okrągły stolik (mam taki na przedpokoju). Pasowała by mi tam ..... ehhhh ... może sie uda :)

Posted

[quote name='marysia55']aaaa tam .... chciałam sobie zrobić Mikołaja (bo jak sobie sama nie zrobię to kto mi zrobi ??) .... i wypatrzyłam taką piękną serwetę ręcznie robioną na okrągły stolik (mam taki na przedpokoju). Pasowała by mi tam ..... ehhhh ... może sie uda :)[/QUOTE]
Hahahah..wiem, tez widziałam...tylko nie mam okrągłego stolika..masz szczęscie:):)
Juz Rito wstałam, oczywiscie bladym switem, ale jakos poszło:)

Posted

Ja za Mikołaja robiłam od bldego switu. Na szczęście nie kazali mi się przebierać, ylko ktoś bardziej mikołajowy z natury to zrobił...ja za diabła mogłam wystapić, bo to był rzeczywiście blady swit. Kawy!!!

Posted

[quote name='danka4u1']Ja za Mikołaja robiłam od bldego switu. Na szczęście nie kazali mi się przebierać, ylko ktoś bardziej mikołajowy z natury to zrobił...ja za diabła mogłam wystapić, bo to był rzeczywiście blady swit. Kawy!!![/QUOTE]HAhhahah..a ja się nie martwię, bo u mnie Mikołaj chodzi w nocy, jak śpimy...bo wiesz danus, kto jest niegrzeczny, to musi sie w przebieranki bawić a kto grzeczny, do tego Mikołaj przez komin wlatuje z samego Nieba:loveu::loveu:
W tym jednak roku Mikołaja sie nie spodziewam:eviltong:
Mam tylko nadzieje ze o moich kochanych i grzecznych dzieciach nie zapomni:p

Posted

[quote name='marysia55'][url]http://img547.imageshack.us/img547/674/mikoaj.jpg[/url]
Czy o tego Pana Wam chodziło :diabloti:[/QUOTE]hahhahahaha.....nieeeeeeeeeeee...;);):D

Posted

[quote name='marysia55'][url]http://img547.imageshack.us/img547/674/mikoaj.jpg[/url]
Czy o tego Pana Wam chodziło :diabloti:[/QUOTE]
No i wykrakałas Maryś...wywołałaś "wilka z lasu" i juz tu grasuje...
POjawił sie własnie i zapowiada prezenty...matko...nie wiem, czy uciekać czy jakieś "czary" rzucać, coby tutaj tylko nie dotarł;)
Ale za to ja miałam dzis, całkiem niedawno, prawdziwego, dobrego Mikołaja:):) Sporo mi powiedział i pokazał...:D
Mam tez wiesci od Pelasi naszej kochaniutkiej:):)Niestety w pospiechu skasowałam PW, bo ciagle mi sie skrzynka zapychała:(
W każdym razie u naszej dziewczynki wszystko ok:) Cieszy sie i uwielbia snieżek. Jest "szalona" i kochana...taka..napisała Smoczek "nieskomplikowana"...wprost tylko do kochania i tulenia:):)

Posted

[quote name='Cajus JB'].......... :D:D:D

Miło wiedzieć, że u Pelasi wszystko ok. :lol:[/QUOTE]
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZm-WWxw333SfDlGFsoxRTuWPPp3uOG_T_z_-uV9Dey3tKVsYv[/IMG]
PPPPPPPpppppssssssssssssssssssss<<<---------------------------

Posted

I wietrzymy watek..rano musi byc tu świeżo i pachnąco...:)
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-GULNychrXSXZSn-xOs3g92S7xxXydYOLprKyG95Kw9WEAnmCFQ[/IMG]

Posted

A co niepotrzebne i zagraca watek, pakujemy i oddajemy do firmy kurierskiej;)
Niech leci w świat...a tam może ulegnie biodegradacji...;):D
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSlccwygwHIMnWYyGZNU4E0UqFn5hELQ3l0EfnAuvuvDJzFXCKS[/IMG]
Baaaaaaaaaaaaaaajjjjj...............(}i{).........

Posted

Pelasiu...przepraszam za chwilowe zakłocenia:cool3:
To wszystko przez Marynie, bo wywołała trolla...:mad:
NA szczęscie ciocia gonia czuwała i juz jest spoko..czyli sielsko- anielsko:loveu::loveu:
Możemywięc iśc juz spokojnie spać..
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-bCI00TD-NBD3dyYKZnObLsr5Y2yh2f1kNtwYmd_lALgRo_Fc[/IMG]
Mmmmmmmmmmmmmmmm.....:loveu::loveu::loveu:

Posted

Kurcze....wiedziałam..wiedziałam!!!....po 4.00 moja Salmusia podniosła głośne larum, obudziła cała rodzinkę, Zuzia się wystraszyła i płakac zaczęła...zasnąc nie mogłam i z godzine sie kręciłam...juz wiem dlaczego...Jesssooo..jaka ja mam madrą sunię!!!:o
Musze zmienic dostawcę spray'a, bo jakis słaby jest i na zmutowane, namolne trolle działa coś zdecydowanie za krótko...
Poki co,użyję innego fortela, bo jakoś duszno...
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR45MwNm9IMjE2uYIQdyFrXkmum6ZCqUmjuYLH1ThW_eVOd_nnyXA[/IMG]
UUffff...mam nadzieje, że pomoże..Te typy niestety tak mają..są gorsze od komarów i szarańczy...
Tymczasem piję pyszna, pachnąca kawusię i uciekam do szkółki:) Sniegu napadało znowu, ale to nawet dobrze. Św. Mikołaj będzie miał łatwiejszy dostęp do wszystkich, na saneczkach z reniferami:):) Do mnie już wprawdzie przyszedł wczoraj, ale kto wie??Może i dzisiaj zajrzy przez lufcik;)
Pelasi życzę samych pyyysznych mikołajkowych prezentów i domku w prezencie ( na pewno..??;):D)..
A pozostałym pelaśkowym CIOTECZKOM wszystkiego naj...bardziej mikołajkowego...zdrówka, radości, miłości i skuteczności w pomaganiu naszym Milusińskim Kochaniom:):):)
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTdVXXMRLL5mGTMlCojpMzlB51FtIDYqLIzs44tZ0eGb8oB7esb[/IMG]

Posted

Ominęły mnie takie nocne Pokaków rozmowy, ale nic to...wszystko jeszcze dzis mozna naprawić, o ile mnie znowu nie zmoże sen zimowy. W razie czego proszę gonie, albo jakąś dyżurną ciotkę o troche świeżego, odżywczego powietrz, przewietrzenie" saki" i będe znowu zwarta i gotowa.
Pelagio, korzystaj z uroków zimy, bo masz ciepły domek i nawet przemoczone futerko Ci niestraszne.
Zmykam do cd dnia.

Posted

[quote name='danka4u1']Ominęły mnie takie nocne Pokaków rozmowy, ale nic to...wszystko jeszcze dzis mozna naprawić, o ile mnie znowu nie zmoże sen zimowy. W razie czego proszę gonie, albo jakąś dyżurną ciotkę o troche świeżego, odżywczego powietrz, przewietrzenie" saki" i będe znowu zwarta i gotowa.
Pelagio, korzystaj z uroków zimy, bo masz ciepły domek i nawet przemoczone futerko Ci niestraszne.
Zmykam do cd dnia.[/QUOTE]Cześc Danusiu:) Jak niespodzianka..???:o Zdziwiona tak, jak ja..?? Poiwedz, ze tak...:D
U nas dziś mikołajowo i radośnie:) Nikogo Mikołaj nie ominął, choc w nocy było trochę "feralnie"..ale jak to Maryś zauważyła, sa Św.Mikołaje i mikołajochy...;) W zasadzie fajnie jest spotkac i te dobre-prawdziwe i te koszmarne upiorki- bo porównanie jest fantastyczne;):D Człowiek wówczas jeszcze bardziej sie przekonuje, jaki jest szczęsliwy, ze wokól siebie ma tylko te dobre duszki..:):):D
Danuś, jakby "coś" sie pojawiło i zatruwało tu powietrze, mam w zanadrzu
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmcWgPuAFxSb8nVzQpq6h9WxBr7uprRO7l7vc_uHhDMj4gGoV_hA[/IMG]
Coś mi sie zdaje, ze moze się przydac...są bowiem intruzy, na ktore nic nie działa...
Ale my damy radę...bo CO NAS NIE ZABIJE, TO NAS WZMOCNI, ([COLOR=Gray]choć z maską tlenowa na nosie;[/COLOR]):D)

Posted

Amunicja - widzę- zgromadzona na mikołajochy, intruzy i wszelakiego rodzaju robole, wietrzenie tez wziete pod uwagę, ale teraz świeżo, czysto i sterylnie. Takie warunki powinna mieć Pelasia na swoim wątku.
Był Mikołaj? Chwalić się prezentami!!
Muszę to zrobić...zajrzyjcie.[B] Wiek- ponad 10 lat, wyrzucona prawdopodobnie z domu w ramach przedświatecznych porządków...babuleńka Majeczka w[/B] obornickim schronie...dzis Angel założyła jej wątek.
[B] Link do wątku u mnie w podpisie, proszę[/B]

Posted

[quote name='danka4u1']Amunicja - widzę- zgromadzona na mikołajochy, intruzy i wszelakiego rodzaju robole, wietrzenie tez wziete pod uwagę, ale teraz świeżo, czysto i sterylnie. Takie warunki powinna mieć Pelasia na swoim wątku.
Był Mikołaj? Chwalić się prezentami!!
Muszę to zrobić...zajrzyjcie.[B] Wiek- ponad 10 lat, wyrzucona prawdopodobnie z domu w ramach przedświatecznych porządków...babuleńka Majeczka w[/B] obornickim schronie...dzis Angel założyła jej wątek.
[B] Link do wątku u mnie w podpisie, proszę[/B][/QUOTE]O nieeeeeeee.....Danusia nie masz litości:(....boje sie tam wchodzic..no....:(

Posted

Wejdź smiało, watek dopiero w fazie rozruchu. Mało wiemy o psinie, bo dopiero dzis Amgel załozyła jej wątek. Psina odkryta podczas sobotniej sesji foto " mojemu" dwupakowi z podpisu. " odkryto" też przepięknego szczeniaczka - 3 tygodnie- ale ma już DT !!