Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

Posted

Jestem, jestem...
To racja, że czas niedobry... Tyle nowych nieszczęść na dogo...
I strach o zimie pomyśleć...:shake:
Do naszego domu do okiem zaglądają sikorki. Stukają w szybę, zupełnie, jakby chciały powiedzieć: "Jesteśmy! Zima idzie - nie zapomnij o nas!" Zupełnie jakby czuły, że czas już zapisać się na jakieś obiadki... Małe bestie...:evil_lol:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufffffff.......ulżyło mi od razu.....dobrze, że jesteś Smoczku:):)
A co u Pelasi???MY chcemy zdjęcia dziewczynki, pliiisssssssss:):)
JA mam teraz nieplanowane okienko, więc moge chwilkę polukać na dogo...a potem spadam..pogoda fatalna...wieje i leje:(...co tu robić..??...ja wiem:):)
AAAaaaaaaaa dziś jadę się "odchamic"do teatru..na sztukę podobno fantastico, pt "Klimakterium":) A chcąc wczoraj poiwedzieć koleżance, na jaką sztukę jadę zapowiedziałam: "Na menopauzę":p:p:p..heheheh:)
Będę miała dobry nastroj przec jakiś czas- zawsze tak mam po takich spektaklach:):)

Posted

Witam radośnie o poranku. Tak mi zostało i ta radość nie chce mnie opuścic od wczesnych godzin rzeczywiście rannych...może jeszcze nie obudziłam sie...ale niech trwa.
Witaj Pelagio, Smoczku i wszyskie Pelasjanki.
Goniu, przyślij nam na wątek trochę tego dobrego nastroju po " odchamianiu". Bedziemy miec w zapasie tutaj i w razie potrzeby skorzystamy z tego terapeutycznego wątku.

Posted

Nie ma sprawy...ale jadę dopiero na 20.30:)
Tu mam link do samego spektaklu, zobacz sama, juz jest "śmeisznie":):)
[URL]http://www.klimakterium.art.pl/[/URL]
i jakis nawet filmik- ze spektaklu:p
[url]http://www.youtube.com/watch?v=pSjTTrP1uZA&feature=related[/url]

Posted

Dziewczyny,

Nie będzie mnie parę dni...
Nie dajcie uschnąć Pelasi samej, OK?
Wrócę pewnie koło poniedziałku, to się zamelduję!

Pzdr,

Ukryty Smok

PS. Dobra, zrobie, zrobię, ale poczekajcie trochę...

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Dziewczyny,

Nie będzie mnie parę dni...
Nie dajcie uschnąć Pelasi samej, OK?
Wrócę pewnie koło poniedziałku, to się zamelduję!

Pzdr,

Ukryty Smok

PS. Dobra, zrobie, zrobię, ale poczekajcie trochę...[/QUOTE]OJ....nie cieszę się, że Ciebie nie bedzie..:(:(...wiem,wiem...jak musss, to musss...
Ale mnie tez raczej nie będzie, bo jutro wyjeżdzamy do wrocka na wekend...pora odwiedzić strony TZta...Moze wpadne na chwlikę "z kompa szwagierki"...:)
Dziewczyny...byłam na spektaklu!!!!!!!To jest dopiero terapia, uwierzcie!!
TAk sie usmiałam, że mam chrypkę i gluta w gardle...polecam każdej z Was, bo warto na 10000%....zabawa murowana, ale nie tylko....trochę mądrości jest przemycone i troche wniosków można wyciagnąć...w kazdym razie menopauza mi juz nie straszna, nawet jak kiedys nadejdzie, to bede sie z niej śmiała:):):)

Posted

A tu, cos na rano:) To samo, co wklejalam przedwczoraj, po malej przeróbce:) WArto wsłuchac sie w łowa, naprawde:):)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=TGaQ64_RqrM&feature=related[/url]
Dobranoc Pelasiu, SMoczku i wszystkie Pelasiowe cioteczki:):):)

Posted

[quote name='danka4u1']Witajcie, dobrze, że jutro sobota...a najlepiej, że potem niedziela..
Miłego dnia[/QUOTE] już dzisiaj sobota ... ale i tak ją 'kocham' tzn. sobotę ... najbardziej nie lubie wieczornych niedziel:shake:

Posted

Jak tu cicho. Wszyscy zaczynaja delektować nadchodzące rozkosze soboty/niedzieli z wyj. niedzielnego wieczoru. Jedni czynia to milcząco, inni troszkę postukają paluszkami w klawiaturę.
Gotuję rosół a conto jutrzejszego leniuchowania do późnych godzin rannych albo lepiej południowych.
Przybywaj [I]córeczko[/I] na ratunek [I]mamuśce w kuchni.[/I]
Pelagio, spać, bo nie wstaniesz rankiem na sikanko i jeszcze coś dodatkowo.

Posted

czego oczekujesz [I]mamuśka[/I]:lol:. W mojej kuchni dzisiaj dokonano tylko takie potrawy jak ; gulasz, gołąbki, golonki, żurek, kartoflanka, farsz do łazanek, sos pieczarkowo- koperkowy, pieczeń wieprzową, sznycelki, krokiety z pieczakami i to juz dosyć :diabloti:. Moje 'dziecko' miało wolne więc się wyżywało w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[IMG]http://img821.imageshack.us/img821/746/obraz060g.jpg[/IMG]

Posted

Maryś, to było bardzo, bardzo poważne niedopatrzenie z mojej i Twojej strony...taki skarb marnuje się w K-owie, a pod hałdami marnowała się u mnie - niestety czas przeszły i jednocześnie teraźniejszy !!- też "skarba". Siedziałybyśmy sobie teraz jak dwie tesciowe, w rączynie ukochane fajeczki, kawka i coś przed nami, a skarby oddawałyby się namiętnościom w kuchni.
Ale czym wtedy byłybyśmy dla siebie? Jak nazywa się takie powinowactwo? Tak czy inaczej- szkoda.
Jestem cholernie głodna- biegnę do kuchni, obliczyc ogrom strat, jakie niewątpliwie tam maja miejsce, podczas gdy ja stukałam sobie tutaj jak dzięciołek. No i muszę cos przekąsic, bo o " suchym pysku" nie usnę.
Jakis suchy chleb pewnie się jeszcze znajdzie w tym zakładzie.

Posted

[quote name='danka4u1']Maryś, to było bardzo, bardzo poważne niedopatrzenie z mojej i Twojej strony...taki skarb marnuje się w K-owie, a pod hałdami marnowała się u mnie - niestety czas przeszły i jednocześnie teraźniejszy !!- też "skarba". Siedziałybyśmy sobie teraz jak dwie tesciowe, w rączynie ukochane fajeczki, kawka i coś przed nami, a skarby oddawałyby się namiętnościom w kuchni.
Ale czym wtedy byłybyśmy dla siebie? Jak nazywa się takie powinowactwo? Tak czy inaczej- szkoda.
Jestem cholernie głodna- biegnę do kuchni, obliczyc ogrom strat, jakie niewątpliwie tam maja miejsce, podczas gdy ja stukałam sobie tutaj jak dzięciołek. No i muszę cos przekąsic, bo o " suchym pysku" nie usnę.
[B] Jakis suchy chleb pewnie się jeszcze znajdzie w tym zakładzie.[/B][/QUOTE] to może do tego chleba dołóż sobie jakiejś kaszanki albo pasztetowej:diabloti: ... a na resztę zapraszam do siebie :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Będe przed 9- autobusem do NS.Czekaj ze solą na dworcu. Chleb mam.
Dziękuję za wsparcie[/QUOTE] OK, na rodzinę można zawsze liczyć ... zwłaszcza jeśli JA jestem tą rodziną:evil_lol:
Spadam do wyrka mamusiu :buzi:

Posted

[quote name='marysia55']OK, na rodzinę można zawsze liczyć ... zwłaszcza jeśli JA jestem tą rodziną:evil_lol:
Spadam do wyrka mamusiu :buzi:[/QUOTE]
Spadaj [I]córeczko[/I], stara jeszcze dopilnuje ten rosół...:mad::mad:
A z ta rodziną - masz rację i działa to tez [I]córeczko[/I] w druga stronę.:loveu:
Śpij smacznie, ja tu czuwam.
Pelagia tez niech śpi spokojnie.
Dobranoc.

Posted

Witam o " świcie". Jakoś ciemno, może za wczesnie wstałam?:shake::evil_lol: Pelasia- pewnie -mądra psina śpi i ma rację. :multi:
Mokro, zimno i wieje tak, że tylko mój pies z ADHD utrzymuje mnie w pionie na spacerach.:evil_lol: :evil_lol:
Cieplutkiego wieczoru w rodzinnym gronie życzę.:loveu:

Posted

DOtarłam do Pelasi:) MOj net sie zacina, rozłącza, ale jest i to jest najwazniejsze...
Wzięlam sobie robote poważna tutaj, bo myslalam, ze bede miala czas..a tu klops...telefony sie urywaja, teściowa sie dziwi..a chowam sie gdzie mogę ze słuchawka przy uchu;)
Ale udało sie dziś mam nadzieję pomyslnie załatwic kilka spraw i kolejne psiaczki być moze bedą uratowane;) Nawet bez dogo to mozliwe, jak sie okazuje...chcoć mialam tez telefony z dogo- dzwoniono do mnie, zeby mi przeczytac pewne posty dla poprawienia humoru;):)HUmor mialam juz dobry, ale fakt- jeszcze bardziej mi sie nastroj poprawił:)
Same więc pomyślne godziny mialy miejsce:):)
Tylko kino mi dzis nie wyszło, bo nie graja jeszcze tego, na co chcialam sie udac z córeczką (bo moj TZ takich filmow jak ja nie lubi;))..ale nic to- odbije sobie nastepnym razem:) Jutro powrot do domku (dzis juz w zasadzie)....ale pewnie bedzie to nocą wiec wróće do płenej aktywności mam nadzieję w poniedzialek:)
Buziaki dla pelasiowego TWA;);)
NO i mizianki dla Pelasi- "w rzeczy samej";P:)

Posted

[quote name='danka4u1']Gonia, koniecznie przeczytaj te wątki, które Ci posłałam. Poprawa humoru murowana!!![/QUOTE]JUz tam biegne...net mi wolno chodzi..ale mam nadzieje, ze jakos pójdzie...uwielbiam takie nocne poprawy nastrojów...normalnie az życ sie chce;):D