Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka4u1']Brzydzę się takimi smieciami...ja jestem zamiatacz odpadów, które można jeszcze poddać utylizacji i coś pożytecznego z tego będzie. Z niektórych smieci zostaje tylko popiół i nicość.[/QUOTE]Upssssssssss....faktycznie, nie pomyślałam....:( To byłaby syzyfowa praca, bezuzyteczne działanie...szkoda energii..w takim razie ok:) Tutaj jeno zetrzyj kurze kochana a ja ustawie kwiatki w wazonie;);)(Maaaaaaaammmm, mam piękny bukiecik róż na ławie:D:D:D), to sie podzielę:)

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://blog.tenbit.pl/i/blog/upload/notes/g/gIfOlQi-lAsEcZeQ/6422.jpg[/IMG]
A ja przynoszę Wam trochę wiosny i POGODY ducha też i nie pozwolimy nikomu zasmiecać aury wątku.

Posted

[quote name='danka4u1'][IMG]http://blog.tenbit.pl/i/blog/upload/notes/g/gIfOlQi-lAsEcZeQ/6422.jpg[/IMG]
A ja przynoszę Wam trochę wiosny i POGODY ducha też i nie pozwolimy nikomu zasmiecać aury wątku.[/QUOTE]Alez oczywiscie, że nie pozwolimy:):)
Smoczku!!!!!!!PZRybywaj, bo u nas wiosna:):)
Tu prosze rózyczki od goni dla Pelansjanek:)):)[IMG]http://deccoria.pl/files/5905/2555/0e046733b9a62575eab76bd7c6eefde9.jpg[/IMG]

Posted

Jestem, jestem!!!:cool1:

A Pelasia... Pelasia jest tak cudownym stworzonkiem, że ani błoto, ani inne paskudztwa sie jej nie czepią....:evil_lol:

PS. Goniu, zlituj sie...:crazyeye::diabloti::cool3::oops:

Posted

Goniu...!!! Wywal to babsko stąd natychmiast
Matko.... Jak nie przestanę jeść kolacji i nie wprowadzę szlabanu na słodycze to też tak będę wyglądała :nerwy:

Posted

[quote name='Lidan']Goniu...!!! Wywal to babsko stąd natychmiast
Matko.... Jak nie przestanę jeść kolacji i nie wprowadzę szlabanu na słodycze to też tak będę wyglądała :nerwy:[/QUOTE]Właśnie pożarłam sobie kolacyjkę...mmmmm.....pychotka;):p Chociaz w zasadzie to nie wiem, czy to aby nie był podwieczorek:D
Alez Was przygnało cioteczki moje kochane na sama mysl o wiosnie:):)
A ta babeczke to sobie trzeba druknąc i na lodówke powiesic:):):)
Ciesze sie Smoczku, ze z Pelaski to równa babka-" Jaki pan, taki kram"...w zasadzie to nie rozumiem dlaczego tego od razu nie zakumałam;):D
U nas dzis za oknem okropna zawierucha...zimno, wietrznie, deszczowo....bbbbrrrrrrrrr...dobrze, ze choc tu ciepełko:):):)

Posted

[quote name='marysia55']Wpadam na moment i zaraz wypadam, aby wpaść do łóżeczka. prawdzie trochę w nim sierści, ale co tam ..... najwyżej będę się z rana 'odkłaczać' :evil_lol:[/QUOTE]RZutem na taśme zaliczyłas obecnośc spryciaro jedna;)
A jak tam u Ciebie Maryś....wiosna..????[IMG]http://www.kotkreskowy.pl/foto/0903/22_wiosna-wszystkie-kotki-rosna.jpg[/IMG]

Posted

Puk puk! Jest tu ktoś? Czyżbym była pierwsza? Pelasiu, słonko święci. Zapowiada się śliczny choć chłodny dzień. Korzystaj sunieczko z uroków pięknej jesieni. W Krakowie, w Hucie uciekła wczoraj suczka dopiero co zaadoptowana. Bidusia nie zna okolicy, jest przerażona i spędziła nie wiadomo gdzie całą noc i przedpołudnie :-(

Posted

[quote name='Lidan']Puk puk! Jest tu ktoś? Czyżbym była pierwsza? Pelasiu, słonko święci. Zapowiada się śliczny choć chłodny dzień. Korzystaj sunieczko z uroków pięknej jesieni. W Krakowie, w Hucie uciekła wczoraj suczka dopiero co zaadoptowana. Bidusia nie zna okolicy, jest przerażona i spędziła nie wiadomo gdzie całą noc i przedpołudnie :-([/QUOTE]
OOOOOOoooo..Lidzia dzis jest prymuska:):) Gratuluje i plusik wpisany;):D
Kurcze...co jest z tymi uciekającymi psiakami z nowych domkow..??To tak, jak nasz Kubuś...i wiele innych...czy wlasciciele nie sa dobrze poinformowani, co robic z wyadoptowanym psem, czy psy az tak sprytne??Mnie wiadomosci o ucieczce zawsze z nog zwalaja, bo wlacza mi sie czarnowidztwo (po roznych historiach na dogo z adoptujacymi psychopatami:()..i perwsze mysli sa zawsze beznadziejne..na szczescie wiele sie udaje odnaleźć i mam nadzieje, ze i w tym przypadku tak będzie...
Lidziu, a wiesz coś o "naszym" sznaucerku, ktory wrócił do domku??MAcie jakies wieści??

Posted

O sznaucerku Dexterze wiem tyle że mieszka w tym samym bloku co moi teściowie :-) Teść twierdzi że dbają o psa i nigdy sam nie wychodzi na spacer. Mam nadzieję że jego ucieczka (niekoniecznie jedyną bo tu były dwie różne wersję) była ostatnią. Liczę że nosi wreszcie jakiś nr telefonu swoich właścicieli.
Bardziej martwi mnie Chanel,która nadal nie znalazła się. Teren gdzie zginęła jest duży i pełen miejsc w których mogła się zaszyć. Jadą do Krakowa 2 dziewczyny z Częstochowy żeby pomóc jej szukać. Jedną z nich była dt Chanel. Żeby tylko sunia nadal tam była... Ona jest taka podobna do mojej Koli, nawet uszko ma tak samo klapnięte :-( Pelasiu, bądź grzeczną sunieczką i nigdy nikomu nie uciekaj!

Posted

[quote name='Lidan']O sznaucerku Dexterze wiem tyle że mieszka w tym samym bloku co moi teściowie :-) Teść twierdzi że dbają o psa i nigdy sam nie wychodzi na spacer. Mam nadzieję że jego ucieczka (niekoniecznie jedyną bo tu były dwie różne wersję) była ostatnią. Liczę że nosi wreszcie jakiś nr telefonu swoich właścicieli.
Bardziej martwi mnie Chanel,która nadal nie znalazła się. Teren gdzie zginęła jest duży i pełen miejsc w których mogła się zaszyć. Jadą do Krakowa 2 dziewczyny z Częstochowy żeby pomóc jej szukać. Jedną z nich była dt Chanel. Żeby tylko sunia nadal tam była... Ona jest taka podobna do mojej Koli, nawet uszko ma tak samo klapnięte :-( Pelasiu, bądź grzeczną sunieczką i nigdy nikomu nie uciekaj![/QUOTE]
Pelasi to wołami nie wygonisz od Smoczka, cos mi sie zdaje;)
Lidziu...podpowiedz- koneicznie ogłoszenia, dużo ogłoszen i przy okazji szukania, niech dziewczyny rozklejaja gdzie sie da...ja wierze ze sie znajdzie, ale ogloszenia musza byc...Kurcze...a ta sunie dlugo byla w swoim nowym domku??

Posted

Jestem zziajana i zabiegana jak zwykle. Rankiem koło południa lub nieco po...u weta z Oskarem- wczesniej trochę pracy zawodowej- potem jak przykładna matka i teściowa: rodzinny obiadek wyprodukowany moimi rękami---wszyscy żyją---wieczór w pogoni wirtualnej za " uciekniętą" Chanelką w Krakowie, ustalenia dotyczące wydostania Rudej ze " szczęśliwego domku", ogłoszenia dla dwupaku z Obornik...po drodze parę innych psów w potrzebie i JESTEM, JESTEM u Was w Smoczej Jamie, gdzie cieplutko, milutko, nikt nie zamierza uciekać
Chanelka była jeden dzień w nowym domu....

Posted

Pelunia?! Ucieczka?! W życiu!!!:laugh2_2:
Pelunia nigdy w życiu nie zrobiłaby nic takiego... Ona wie, że ja nie przeżyłabym, gdyby stało się jej coś złego... Przecież jest aniołeczkiem kochanym...:lilangel:

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Pelunia?! Ucieczka?! W życiu!!!:laugh2_2:
Pelunia nigdy w życiu nie zrobiłaby nic takiego... Ona wie, że ja nie przeżyłabym, gdyby stało się jej coś złego... Przecież jest aniołeczkiem kochanym...:lilangel:[/QUOTE]A nie mówiłam..???Smoczku..gdybyś mnie zechciała adoptować, też bym nie uciekła:p Tylko pewnie Ty dałabys dyla;);)

Posted

Spanikowany Smok ucieka w obliczu ewentualnego DT lub niestety DS dla g.66[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100322110432/digimonuniverse/pl/images/e/e3/Dorugamon.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='danka4u1']Spanikowany Smok ucieka w obliczu ewentualnego DT lub niestety DS dla g.66[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100322110432/digimonuniverse/pl/images/e/e3/Dorugamon.jpg[/IMG][/QUOTE]Hihiihi, żadnego DT,,,ja tylko na DS się kwalifikuje;):p

Posted

[IMG]http://img162.imageshack.us/img162/1057/201smok6jv.jpg[/IMG]
Biedny, bezdomny Smok szuka schronienia ...W Smoczej Jamie zagnieździło się coś.....Kto przyjmie Smoczka na tymczas?

Posted

Nieeeeeeeee.....no ja tam Smoczka nie wyganiam:) JA moge z Pelasią sobie spac, grzeczna będę;)AAle jakby Smoczek miała zostać bezdomna, to ja w takim razie zostanę gdzie jestem:):)

Posted

[quote name='danka4u1']A Smoczysko sobie śpi i nic nie wie, że ważą się jego losy...błoga nieswiadomość[/QUOTE]Się rano zdziwi jak przeczyta a jeszcze bardziej , jak mnie zobaczy w progu swojego domu..;)

Posted

[quote name='danka4u1']Chyba też dołączę do Ciebie. Ale się będzie działo...[/QUOTE]
No to dawaj...wbijamy do Smoczka;):p Ale najpierw się musze wyspać:):)