Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='marysia55']A ja późną nocką jeszcze tu zaglądam bo jakos mi tak ciężko na sercu. Wczoraj wielka radośc .... dzisiaj tylko żal pozostał :([/QUOTE]
Zal i niesmak i smutne utwierdzenie w tym, o czym wiedziało się, że człowiek w wydaniu niektórych -wcale nie brzmi dumne..
Dobranoc.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']A ja późną nocką jeszcze tu zaglądam bo jakos mi tak ciężko na sercu. Wczoraj wielka radośc .... dzisiaj tylko żal pozostał :([/QUOTE]Wiesz Marys...żal to mało..ja mam takiego "kaca moralnego"...zrestza pewnie podobnie, jak Ty....obie zaufalyśmy...ale nie to jest najgorsze, ze kolejny zawod..powoli się przyzwyczajam..ale kurcze....tam jest pies...nie jeden...pies...a ja nie wiem, co tam sie dzieje..odkrywaja się coraz to nowe fakty...ktos napisze- to pojedź i zobaczysz...to jest niestety pozbawione sensu...po pierwsze na dzis jest to fizycznie niemozliwe..po drugie..albo nie zostane wpuszczona...po trzecie..nic...nic juz nie napisze...:(

Posted

[quote name='malibo57']O, Irenka:) Zaraz dostaniesz drinka.
Masz jakieś psy u Morii? Mam nadzieję, że nie, bo też Ci się mina zmieni.[/QUOTE]

Gdzie ten drink i dlaczego Ty tak daleko mieszkasz?:evil_lol:
Kurna noga, nie mam u Morii żadnych psów, ale szczena i tak mi opadła:evil_lol:

Posted

Witajcie!

Nie zaglądałam tu cały dzień, bo tak jakoś smutno się ogólnie zrobiło...:shake:
Nie, nie tutaj, ale problem Spajkiego, i parę nowych bid, i bóle świata...:shake:
Zdjęcia zrobię, obiecuję, ale muszę się ogarnąć trochę - w końcu nie było mnie prawie tydzień... Wszystkie łebki, małe i duże, obgłaskać, sprawdzić biedne, wystające żeberka, co od cudzego wiktu takie biedne...;)

To bardzo zajmujące jest...:razz:

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

Tak to jest jak się wyjeżdża bez inwentarza :p Gdy ja poleciałam na kilka dni do siostry mężowi mnóstwo przypominajek w telefonie ustawiłam w stylu: Dałeś psu jeść? Czy Gapa ma wodę w misce? Pamiętałeś o baseniku dla zeberek? Czy papugi mają jeszcze granulat? Uwaga! Wracam! Gary pomyte?
No i pies nie schudł ale nie jestem pewna czy zeberki karmił bo jedna nie przeżyła :hmmmm:
Mizianko dla Pelasi :loveu:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/140114-tylko-5-z%C5%82-dziennie-pom%C3%B3z-wyciagn%C4%85%C4%87-Wiiktora-ze-schroniskowego-boksu-%21%21%21"][SIZE=5][COLOR=DarkOrange][U][B]KUP WIKTOROWI JEDEN DZIEŃ W HOTELU-5 ZŁ[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/URL]

Posted

Bo ja żyć bez tego nie jestem w stanie :p Rano pobudkę robi mi komórka,w pracy przypomina, że pora zamykać interes, każda wizyta u lekarza, zażycie tabletki, koniec bazarku itp Komórki są naprawdę niezastąpione w walce z postępującą sklerozą :-)

[url=http://www.dogomania.pl/threads/140114-tylko-5-z%C5%82-dziennie-pom%C3%B3z-wyciagn%C4%85%C4%87-Wiiktora-ze-schroniskowego-boksu-!!!][SIZE=5][COLOR=DarkOrange][U][B]KUP WIKTOROWI JEDEN DZIEŃ W HOTELU.TYLKO 5 ZŁ[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/url]

Posted

[quote name='Lidan']Bo ja żyć bez tego nie jestem w stanie :p Rano pobudkę robi mi komórka,w pracy przypomina, że pora zamykać interes, każda wizyta u lekarza, zażycie tabletki, koniec bazarku itp Komórki są naprawdę niezastąpione w walce z postępującą sklerozą :-)

[url=http://www.dogomania.pl/threads/140114-tylko-5-z%C5%82-dziennie-pom%C3%B3z-wyciagn%C4%85%C4%87-Wiiktora-ze-schroniskowego-boksu-!!!][SIZE=5][COLOR=DarkOrange][U][B]KUP WIKTOROWI JEDEN DZIEŃ W HOTELU.TYLKO 5 ZŁ[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/url][/QUOTE]ale kurde..musze i ja to opanowac jakos..bo nie umiem jeszcze tego robic..a myslalam, ze jestem taka mądra;);):D:p

Posted

Jeśli masz nokię to prosto się to obsługuje. w samsungu już trzeba wysilić bardziej mózgownicę. Innych telefonów nie znam i nie używam. Dawniej, w starej wersji gg można było wysłać smsa o określonej godzinie i w określonym dniu. Wtedy miałam pole do popisu bo traktowałam właśnie tamte smsy jako przypominajki.
Pelasia pewnie ucieszona z powrotu swojej pańci :-)

Posted

Dopier teraz jestem i czytam. Jestem w szoku i pod wrażeniem, i pełna szcunku ,i pochylam głowę z pokorą po słowach Lidzi o jej talentach technicznych. Mogę przyjechac na przeszkolenie....?

Posted

[quote name='Lidan']Jeśli masz nokię to prosto się to obsługuje. w samsungu już trzeba wysilić bardziej mózgownicę. Innych telefonów nie znam i nie używam. Dawniej, w starej wersji gg można było wysłać smsa o określonej godzinie i w określonym dniu. Wtedy miałam pole do popisu bo traktowałam właśnie tamte smsy jako przypominajki.
Pelasia pewnie ucieszona z powrotu swojej pańci :-)[/QUOTE]UUUUuuuu..ja mam jakis nowoczesny HTC...:( to chyba ponad moje sily;)ale poprobuje...musze sie naumieć;)
O tym GG to w ogole nie mialam nawet pojecia:)
A pelasinska to pewnie dostala szalu radosci jak swojego Smoczka zobaczyla..moge sobie to wyobrazic...to jest chyba najprzyjemniejsza częsc "posiadania" psiakow:):)

Posted

[quote name='danka4u1']Dopier teraz jestem i czytam. Jestem w szoku i pod wrażeniem, i pełna szcunku ,i pochylam głowę z pokorą po słowach Lidzi o jej talentach technicznych. Mogę przyjechac na przeszkolenie....?[/QUOTE]
Hm...A ja myślałam, że to takie proste i oczywiste :p Zapraszam Danusiu, oczywiście pokażę i nauczę jeśli tylko zdołam :-)

Posted

[B]Rezygnuję[/B], czuję się tak, czytając Twoje naukowe wywody, jak moi uczniowie na lekcjach jęz. pol. w szkole o technicznym profilu..nie wiedziałam, że ich tak katuję wiedzą tajemną....
Pelasia to ma dobrze, żadne cuda techniki jej nie interesują i nie musi sie z nimi zmagać, żeby przeżyć w tej wszechwładnej cywilizacji technicznej.

Posted

[quote name='Ukryty Smok']... a Pelaśka rzeczywiście dostała małpiego rozumu...:evil_lol:[/QUOTE]Hahahha..no trudno się dziwic:) UKochana Pańcia wrocila...:D My cieszymy sie tylko troszke mniej:p:D

Posted

Heheheh....no to Pelasia sie obrazi, jak jej napisze smska, co Wy tu o niej prawicie;) Koniec żartow- pelasia to mała miss...a, ze czasem zrobi sliczna, słodka minkę, to co...od razu od"małpek" ja "wyzywać"..??..??:p::D;)

Posted

[quote name='gonia66']yyyyyyyyyyyyy..??ja juz chyba dostalam tego..hhmmmyyyyyyy...rozumu:p[/QUOTE]
Ja go zawsze miałam, dlatego mało co mnie dziwi...lepiej świrować, niż zwariować

Posted

[quote name='danka4u1']Ja go zawsze miałam, dlatego mało co mnie dziwi...lepiej świrować, niż zwariować[/QUOTE]To to pol biedy..ale jak ktos choruje na "palantotuss pospolitus" ...to juz jest "mały problem":p..ale nie z takimi problemami sie dawalo rade:D Na mały głod dobry jest DANIO a na "mały problem" dobry jest"CZEKOLADOWY BUDYŃ":p;):D