Ukryty Smok Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Tak, to dramat...:-(:-(:-( Swoją drogą, jak to dobrze, że można było ocalić przynajmniej kilka... Na przykład tych, które właśnie w tym momencie zasypiają przy nas, syte i bezpieczne... Quote
gonia66 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Tak, to dramat...:-(:-(:-( [B]Swoją drogą, jak to dobrze, że można było ocalić przynajmniej kilka... Na przykład tych, które właśnie w tym momencie zasypiają przy nas, syte i bezpieczne...[/QUOTE][/B] SMOczku...normalnie kocham Cie za to, co napisalas...Ty juz wiesz dlaczego:loveu::loveu::loveu: [SIZE=1][COLOR=Gray]hihihi..i własnie oto upubliczniłam swoje uczucia:eviltong:[/COLOR][/SIZE] Quote
danka4u1 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [B]Jak nie spanie z kurami, to publiczne wyznania[/B]...a juz taki porządny, wzorcowy był wątek. Quote
Ukryty Smok Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Goniu...:loveu: Ja też Cie kocham! Trudno, wybaczę Ci nawet te kury...:lol: Quote
danka4u1 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Zaczyna się !!!:angryy: :mad: Jak mówi nasz przemiły skądinąd wujaszek- wiadomość na pw, kto to zacz- wzywam moda:mad: Jeszcze tylko brakuje niecenzuralnego hymnu wątku:mad: ...mnie się podobał :evil_lol: Quote
gonia66 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Goniu...:loveu: Ja też Cie kocham! Trudno, wybaczę Ci nawet te kury...:lol:[/QUOTE]OBiecuje Ci, ze juz nigdy więcej z kurami:p [quote name='danka4u1']Zaczyna się !!!:angryy: :mad: Jak mówi nasz przemiły skądinąd wujaszek- wiadomość na pw, kto to zacz- wzywam moda:mad: Jeszcze tylko brakuje niecenzuralnego hymnu wątku:mad: ...mnie się podobał :evil_lol:[/QUOTE] DAnuś...ale nie martw sie Ciebie tez kochamy wszyscy za to, ze czuwasz dzien i noc nad porzadkiem i moralnością Pelasiowego watku:) SMoczek- to Prezes..ale ...żebys nie czula się pominieta- mianuję Cię przewodnicząca "klasy";):D:D ([COLOR=Gray]odwdzieczysz mi się w swoim czasie;)[/COLOR]:p) Quote
danka4u1 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 No, trochę mi ulżyło i wstrzymam się z tym modem. A przewodniczącym nie chcę być, bo wiem, jakie ciężkie życie ma taka osoba- w moich klasach!!- wolę zamiatać, albo gdakać sobie a muzom do upojenia, albo wycierać tablicę- funkcja moda!!! to byłoby to- W Kasowałabym posty, ale obawiam się, że na niektórych wątkach pozostałby tylko tutuł... Quote
Ukryty Smok Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Już noc... Pieski śpią, otulone w koce i naszą miłość... Oby nie przytrafiło im się nigdy nic złego, Oby nie przytrafiło się nam nigdy zwątpienie... Dobranoc, dogo, dobranoc!:lol: Quote
gonia66 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='danka4u1']No, trochę mi ulżyło i wstrzymam się z tym modem. A przewodniczącym nie chcę być, bo wiem, jakie ciężkie życie ma taka osoba- w moich klasach!!- wolę zamiatać, albo gdakać sobie a muzom do upojenia, albo wycierać tablicę- funkcja moda!!! to byłoby to- W Kasowałabym posty, ale obawiam się, że na niektórych wątkach pozostałby tylko tutuł...[/QUOTE]O jaaaaaaaaaaaaaa....ale byloby cudownie!!!!!!!!!!:):) Ogłaszam: DANUSIA MODEM, DANUSIA MODEM::):) [quote name='Ukryty Smok']Już noc... Pieski śpią, otulone w koce i naszą miłość... Oby nie przytrafiło im się nigdy nic złego, Oby nie przytrafiło się nam nigdy zwątpienie... Dobranoc, dogo, dobranoc!:lol:[/QUOTE]Ale piekne dobranoc;):):) Nic dodac nic ująć...:):) D*O*B*R*A*N*O*C************:):):) Quote
danka4u1 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Już noc... Pieski śpią, otulone w koce i naszą miłość... Oby nie przytrafiło im się nigdy nic złego, Oby nie przytrafiło się nam nigdy zwątpienie... Dobranoc, dogo, dobranoc!:lol:[/QUOTE] Piękne, ale mój pies toleruje tylko moją miłość; kocyków nie cierpi. Dobranoc. Cieplutko mi się zrobiło od tych pięknych Twoich słów Smoczku- Prezesie.:loveu: Quote
marysia55 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='gonia66']O jaaaaaaaaaaaaaa....ale byloby cudownie!!!!!!!!!!:):) Ogłaszam: DANUSIA MODEM, DANUSIA MODEM::):)[/QUOTE] w końcu bym miała jakiegoś MODA w rodzinie:evil_lol: Quote
gonia66 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='marysia55']w końcu bym miała jakiegoś MODA w rodzinie:evil_lol:[/QUOTE]No i prosze...juz chce sobie znajomosci zalatwiac..wszędzie po protekcji;););)OJ Maryś do kogo Ty sie wdałaś..??:o pewnie do tatusia;P Quote
marysia55 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='gonia66']No i prosze...juz chce sobie znajomosci zalatwiac..wszędzie po protekcji;););)OJ Maryś do kogo Ty sie wdałaś..??:o pewnie do tatusia;P[/QUOTE] nieeeeeeeeee:shake:. Ja jestem ponoć 'wypisz-wymaluj' mamusia :diabloti: Quote
gonia66 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='marysia55']nieeeeeeeeee:shake:. Ja jestem ponoć 'wypisz-wymaluj' mamusia :diabloti:[/QUOTE]Aa.....no to ładnie, ładnie...jednak człowiek całe życie sie uczy i poznaje ludzi:):)DAnuś...z tej strony Cie nie znalam;);D Quote
gonia66 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 POwitanka, ucałowanka i ściskanka- dla Pelasi i Jej Towarzystwa:):) Uciekam pogdakac chwilke;):):) Quote
Lidan Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Witaj Pelasiu. Taki piękny dzień się rozpoczął, oby dla Ciebie szczęśliwszy niż dla mnie. Nie dość, że mam migrenę (ale cudowne i drogie leki pomogły tylko, że więcej nie mam :( ) to jeszcze w nocy odeszła jedna z moich papug. I cóż mi z takiego pięknego dnia skoro smutek i leki przeciwbólowe zupełnie mi siły zabrały :niewiem: Idę na jakieś zakupy bo jeść coś trzeba. Quote
danka4u1 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Witajcie, witajcie. Dzień rzeczywiście piękny....Lidziu, witaj w klubie. Jesli Ci to coś pomoże, to mnie pęka łeb w szwach i zagdakałam się chyba do końca, bo dopadło mnie jakies choróbsko. A może to reakcja na wydarzenia dni ostatnich.. Wspołczuję z powodu papużki. Po co my mamy ciągle różne zwierzęta- u mnie też teraz pełno tego i doglądam, doglądam- czasami dobija mnie zupełnie odchodzenie naszych przyjaciół, tak krótko żyjących z nami. Kup sobie i zwierzakom smaczne jedzonko i pomyśl, że w R. myśli o Tobie cieplutko Danka. Myślę o Was wszystkich i o Pelagii. Quote
gonia66 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='Lidan']Witaj Pelasiu. Taki piękny dzień się rozpoczął, oby dla Ciebie szczęśliwszy niż dla mnie. Nie dość, że mam migrenę (ale cudowne i drogie leki pomogły tylko, że więcej nie mam :( ) to jeszcze w nocy odeszła jedna z moich papug. I cóż mi z takiego pięknego dnia skoro smutek i leki przeciwbólowe zupełnie mi siły zabrały :niewiem: Idę na jakieś zakupy bo jeść coś trzeba.[/QUOTE] No nieeeeeeeeeeeeee....:( Lidziu ktora odeszła..???Ta z chorymi nerkami czy skrzydełkiem..???:( Ale mnie zasmuciłas tą "nowina":( Quote
Lidan Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ta ze skrzydełkiem... I to jest dla mnie nie pojęte. [SIZE=2]Leczenie ptaków jest dużo trudniejsze niż np. psów bo trudniej o weterynarza, trudniej o właściwą diagnozę i leki zupełnie inne. Nie wiem czy w przypadku Jeta te złamane piórka, nie usunięte od razu spowodowały jakiś poważny stan zapalny, czy antybiotyk był źle dobrany czy też zabił go stres związany z łapaniem, podróżą do weterynarza i rozdzielenie z długoletnią partnerką :niewiem: Już wczoraj wieczorem podejrzewałam, że jest bardzo źle z papugiem no i miałam rację. Teraz żal mi Luki, jego "żony" która wisi na mnie od rana. Muszę ją dodatkowo chronić przed Kolą (sunia) żeby jej nie zjadła jak wcześniej jedną z zeberek :( Jutro idę do pracy i cały dzień będzie Luka bidusia sama. Okropnie wygląda taka wielka klatka tylko z jedna maleńką papużką w środku :placz:[/SIZE] Danusiu, dziękuję za miłe słowa. Quote
Ukryty Smok Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Witajcie! Żal, okropny żal biednego ptaszka...:-( Ale ona już lata tam, gdzie nie ma bólu i chorób... Wiecie, ja wierzę, głęboko wierzę w to, że spotkam się jeszcze z moimi ukochanymi zwierzętami - psiakami Franiem, Lolą, Pelą i Mirmiłkiem... Kotami... Że zobaczę je kiedyś, takie, jakimi chciałam widzieć przez całe życie - młodymi, zdrowymi, w pełni sił... Wierzę, bo przecież czy inaczej życie miałoby jakikolwiek sens? Quote
danka4u1 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Oczywiście, że wierzymy, bo co to byłby za raj bez naszych zwierzaczków i ptaków. Do takiego raju nie chcę iść. Quote
marysia55 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='danka4u1']Oczywiście, że wierzymy, bo co to byłby za raj bez naszych zwierzaczków i ptaków. Do takiego raju nie chcę iść.[/QUOTE] taki EDEN bez naszych milusińskich to nie dla mnie. Rezygnuje z tej wejściówki:shake:. Ja poproszę o bilet do takiego miejsca gdzie będę mogła być razem z tymi czterołapkami które kocham:loveu: Quote
gonia66 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Witajcie! Żal, okropny żal biednego ptaszka...:-( Ale ona już lata tam, gdzie nie ma bólu i chorób... Wiecie, ja wierzę, głęboko wierzę w to, że spotkam się jeszcze z moimi ukochanymi zwierzętami - psiakami Franiem, Lolą, Pelą i Mirmiłkiem... Kotami... Że zobaczę je kiedyś, takie, jakimi chciałam widzieć przez całe życie - młodymi, zdrowymi, w pełni sił... Wierzę, bo przecież czy inaczej życie miałoby jakikolwiek sens?[/QUOTE] [quote name='danka4u1']Oczywiście, że wierzymy, bo co to byłby za raj bez naszych zwierzaczków i ptaków. Do takiego raju nie chcę iść.[/QUOTE] [quote name='marysia55']taki EDEN bez naszych milusińskich to nie dla mnie. Rezygnuje z tej wejściówki:shake:. Ja poproszę o bilet do takiego miejsca gdzie będę mogła być razem z tymi czterołapkami które kocham:loveu:[/QUOTE]MOje DRogie, kochane psiapsiółki...nie ma nieba bez zwierzat..ja nie wierze, ze byłoby takowe i moglo się nazywac NIEBO...byłoby nudno, nieciekawie..pusto...to jak to mogłby byc RAJ..??przeciez w opisie stworzenia świata w pierwszym zamysle Bozym był RAJ- pełen zwierząt wszelakich:):)I tej wersji się trzymajmy:):) JAk spotkam tam swoje psiaki- dopiero poczuję się szczesliwa;):):) Quote
Lidan Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Oj, ja też liczę, że na tym drugim świecie nie zabraknie zwierząt - tych szczęśliwych i zdrowych. Jak się ma nasza Pelasia? Quote
rita60 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='marysia55']taki EDEN bez naszych milusińskich to nie dla mnie. Rezygnuje z tej wejściówki:shake:. Ja poproszę o bilet do takiego miejsca gdzie będę mogła być razem z tymi czterołapkami które kocham:loveu:[/QUOTE] Ładnie napisane cioteczko:lol:ja tez chce taki bilet:loveu: Quote
Recommended Posts