Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Tak, to dramat...:-(:-(:-(
[B]Swoją drogą, jak to dobrze, że można było ocalić przynajmniej kilka...
Na przykład tych, które właśnie w tym momencie zasypiają przy nas, syte i bezpieczne...[/QUOTE][/B]
SMOczku...normalnie kocham Cie za to, co napisalas...Ty juz wiesz dlaczego:loveu::loveu::loveu:
[SIZE=1][COLOR=Gray]hihihi..i własnie oto upubliczniłam swoje uczucia:eviltong:[/COLOR][/SIZE]

Posted

Zaczyna się !!!:angryy: :mad: Jak mówi nasz przemiły skądinąd wujaszek- wiadomość na pw, kto to zacz- wzywam moda:mad:
Jeszcze tylko brakuje niecenzuralnego hymnu wątku:mad: ...mnie się podobał :evil_lol:

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Goniu...:loveu:
Ja też Cie kocham! Trudno, wybaczę Ci nawet te kury...:lol:[/QUOTE]OBiecuje Ci, ze juz nigdy więcej z kurami:p

[quote name='danka4u1']Zaczyna się !!!:angryy: :mad: Jak mówi nasz przemiły skądinąd wujaszek- wiadomość na pw, kto to zacz- wzywam moda:mad:
Jeszcze tylko brakuje niecenzuralnego hymnu wątku:mad: ...mnie się podobał :evil_lol:[/QUOTE]
DAnuś...ale nie martw sie Ciebie tez kochamy wszyscy za to, ze czuwasz dzien i noc nad porzadkiem i moralnością Pelasiowego watku:) SMoczek- to Prezes..ale ...żebys nie czula się pominieta- mianuję Cię przewodnicząca "klasy";):D:D ([COLOR=Gray]odwdzieczysz mi się w swoim czasie;)[/COLOR]:p)

Posted

No, trochę mi ulżyło i wstrzymam się z tym modem. A przewodniczącym nie chcę być, bo wiem, jakie ciężkie życie ma taka osoba- w moich klasach!!- wolę zamiatać, albo gdakać sobie a muzom do upojenia, albo wycierać tablicę- funkcja moda!!! to byłoby to-
W
Kasowałabym posty, ale obawiam się, że na niektórych wątkach pozostałby tylko tutuł...

Posted

[quote name='danka4u1']No, trochę mi ulżyło i wstrzymam się z tym modem. A przewodniczącym nie chcę być, bo wiem, jakie ciężkie życie ma taka osoba- w moich klasach!!- wolę zamiatać, albo gdakać sobie a muzom do upojenia, albo wycierać tablicę- funkcja moda!!! to byłoby to-
W
Kasowałabym posty, ale obawiam się, że na niektórych wątkach pozostałby tylko tutuł...[/QUOTE]O jaaaaaaaaaaaaaa....ale byloby cudownie!!!!!!!!!!:):)
Ogłaszam: DANUSIA MODEM, DANUSIA MODEM::):)

[quote name='Ukryty Smok']Już noc...
Pieski śpią, otulone w koce i naszą miłość...
Oby nie przytrafiło im się nigdy nic złego,
Oby nie przytrafiło się nam nigdy zwątpienie...

Dobranoc, dogo, dobranoc!:lol:[/QUOTE]Ale piekne dobranoc;):):)
Nic dodac nic ująć...:):) D*O*B*R*A*N*O*C************:):):)

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Już noc...
Pieski śpią, otulone w koce i naszą miłość...
Oby nie przytrafiło im się nigdy nic złego,
Oby nie przytrafiło się nam nigdy zwątpienie...

Dobranoc, dogo, dobranoc!:lol:[/QUOTE]
Piękne, ale mój pies toleruje tylko moją miłość; kocyków nie cierpi.
Dobranoc. Cieplutko mi się zrobiło od tych pięknych Twoich słów Smoczku- Prezesie.:loveu:

Posted

[quote name='marysia55']w końcu bym miała jakiegoś MODA w rodzinie:evil_lol:[/QUOTE]No i prosze...juz chce sobie znajomosci zalatwiac..wszędzie po protekcji;););)OJ Maryś do kogo Ty sie wdałaś..??:o pewnie do tatusia;P

Posted

[quote name='gonia66']No i prosze...juz chce sobie znajomosci zalatwiac..wszędzie po protekcji;););)OJ Maryś do kogo Ty sie wdałaś..??:o pewnie do tatusia;P[/QUOTE] nieeeeeeeeee:shake:. Ja jestem ponoć 'wypisz-wymaluj' mamusia :diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']nieeeeeeeeee:shake:. Ja jestem ponoć 'wypisz-wymaluj' mamusia :diabloti:[/QUOTE]Aa.....no to ładnie, ładnie...jednak człowiek całe życie sie uczy i poznaje ludzi:):)DAnuś...z tej strony Cie nie znalam;);D

Posted

Witaj Pelasiu. Taki piękny dzień się rozpoczął, oby dla Ciebie szczęśliwszy niż dla mnie.
Nie dość, że mam migrenę (ale cudowne i drogie leki pomogły tylko, że więcej nie mam :( ) to jeszcze w nocy odeszła jedna z moich papug. I cóż mi z takiego pięknego dnia skoro smutek i leki przeciwbólowe zupełnie mi siły zabrały :niewiem: Idę na jakieś zakupy bo jeść coś trzeba.

Posted

Witajcie, witajcie. Dzień rzeczywiście piękny....Lidziu, witaj w klubie. Jesli Ci to coś pomoże, to mnie pęka łeb w szwach i zagdakałam się chyba do końca, bo dopadło mnie jakies choróbsko. A może to reakcja na wydarzenia dni ostatnich..
Wspołczuję z powodu papużki. Po co my mamy ciągle różne zwierzęta- u mnie też teraz pełno tego i doglądam, doglądam- czasami dobija mnie zupełnie odchodzenie naszych przyjaciół, tak krótko żyjących z nami.
Kup sobie i zwierzakom smaczne jedzonko i pomyśl, że w R. myśli o Tobie cieplutko Danka.
Myślę o Was wszystkich i o Pelagii.

Posted

[quote name='Lidan']Witaj Pelasiu. Taki piękny dzień się rozpoczął, oby dla Ciebie szczęśliwszy niż dla mnie.
Nie dość, że mam migrenę (ale cudowne i drogie leki pomogły tylko, że więcej nie mam :( ) to jeszcze w nocy odeszła jedna z moich papug. I cóż mi z takiego pięknego dnia skoro smutek i leki przeciwbólowe zupełnie mi siły zabrały :niewiem: Idę na jakieś zakupy bo jeść coś trzeba.[/QUOTE]
No nieeeeeeeeeeeeee....:( Lidziu ktora odeszła..???Ta z chorymi nerkami czy skrzydełkiem..???:( Ale mnie zasmuciłas tą "nowina":(

Posted

Ta ze skrzydełkiem... I to jest dla mnie nie pojęte. [SIZE=2]Leczenie ptaków jest dużo trudniejsze niż np. psów bo trudniej o weterynarza, trudniej o właściwą diagnozę i leki zupełnie inne. Nie wiem czy w przypadku Jeta te złamane piórka, nie usunięte od razu spowodowały jakiś poważny stan zapalny, czy antybiotyk był źle dobrany czy też zabił go stres związany z łapaniem, podróżą do weterynarza i rozdzielenie z długoletnią partnerką :niewiem: Już wczoraj wieczorem podejrzewałam, że jest bardzo źle z papugiem no i miałam rację. Teraz żal mi Luki, jego "żony" która wisi na mnie od rana. Muszę ją dodatkowo chronić przed Kolą (sunia) żeby jej nie zjadła jak wcześniej jedną z zeberek :( Jutro idę do pracy i cały dzień będzie Luka bidusia sama. Okropnie wygląda taka wielka klatka tylko z jedna maleńką papużką w środku :placz:[/SIZE]
Danusiu, dziękuję za miłe słowa.

Posted

Witajcie!

Żal, okropny żal biednego ptaszka...:-(
Ale ona już lata tam, gdzie nie ma bólu i chorób...

Wiecie, ja wierzę, głęboko wierzę w to, że spotkam się jeszcze z moimi ukochanymi zwierzętami - psiakami Franiem, Lolą, Pelą i Mirmiłkiem... Kotami... Że zobaczę je kiedyś, takie, jakimi chciałam widzieć przez całe życie - młodymi, zdrowymi, w pełni sił...

Wierzę, bo przecież czy inaczej życie miałoby jakikolwiek sens?

Posted

[quote name='danka4u1']Oczywiście, że wierzymy, bo co to byłby za raj bez naszych zwierzaczków i ptaków. Do takiego raju nie chcę iść.[/QUOTE] taki EDEN bez naszych milusińskich to nie dla mnie. Rezygnuje z tej wejściówki:shake:. Ja poproszę o bilet do takiego miejsca gdzie będę mogła być razem z tymi czterołapkami które kocham:loveu:

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Witajcie!

Żal, okropny żal biednego ptaszka...:-(
Ale ona już lata tam, gdzie nie ma bólu i chorób...

Wiecie, ja wierzę, głęboko wierzę w to, że spotkam się jeszcze z moimi ukochanymi zwierzętami - psiakami Franiem, Lolą, Pelą i Mirmiłkiem... Kotami... Że zobaczę je kiedyś, takie, jakimi chciałam widzieć przez całe życie - młodymi, zdrowymi, w pełni sił...

Wierzę, bo przecież czy inaczej życie miałoby jakikolwiek sens?[/QUOTE]

[quote name='danka4u1']Oczywiście, że wierzymy, bo co to byłby za raj bez naszych zwierzaczków i ptaków. Do takiego raju nie chcę iść.[/QUOTE]

[quote name='marysia55']taki EDEN bez naszych milusińskich to nie dla mnie. Rezygnuje z tej wejściówki:shake:. Ja poproszę o bilet do takiego miejsca gdzie będę mogła być razem z tymi czterołapkami które kocham:loveu:[/QUOTE]MOje DRogie, kochane psiapsiółki...nie ma nieba bez zwierzat..ja nie wierze, ze byłoby takowe i moglo się nazywac NIEBO...byłoby nudno, nieciekawie..pusto...to jak to mogłby byc RAJ..??przeciez w opisie stworzenia świata w pierwszym zamysle Bozym był RAJ- pełen zwierząt wszelakich:):)I tej wersji się trzymajmy:):) JAk spotkam tam swoje psiaki- dopiero poczuję się szczesliwa;):):)

Posted

[quote name='marysia55']taki EDEN bez naszych milusińskich to nie dla mnie. Rezygnuje z tej wejściówki:shake:. Ja poproszę o bilet do takiego miejsca gdzie będę mogła być razem z tymi czterołapkami które kocham:loveu:[/QUOTE]
Ładnie napisane cioteczko:lol:ja tez chce taki bilet:loveu: