Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']A co nam zrobisz jak damy dyla i urządzimy labę? ;-)[/QUOTE]
Zawołam Smoka..jak zionie- to Was zmiecie spowrotem...nie ryzykowac... (o naganach nie wspomne;))

Posted

[quote name='Igiełka']To teraz porządnie trzeba się zastanowić hahhahaa:evil_lol:[/QUOTE]Z czystej przyjaźni tez tak uważam;):D Lepiej nie ryzykowac..szkole jakos "przepękacie"...a przed ogniem smoczym nie uciekniecie..;)

Posted

[quote name='Igiełka']Wszystkie Ciotki pouciekały i dostaną pały. :evil_lol:
To Ja też lecę. :evil_lol:[/QUOTE]
No to ja tez uciekam...po Smoka- wroce w poniedzialek...

Posted

[quote name='gonia66']No to ja tez uciekam...po Smoka- wroce w poniedzialek...[/QUOTE]
:multi:Dziewczyny, poszalejemy !!!:multi: Poszła sobie...:multi:do poniedziałku zabawimy się zdrowo :multi:

Posted

[quote name='danka4u1']:multi:Dziewczyny, poszalejemy !!!:multi: Poszła sobie...:multi:do poniedziałku zabawimy się zdrowo :multi:[/QUOTE]
AAAaaaaaaaaa...mam Cie prowodyrko..sie przyczaiłam i juz widze kto tu jest winny...na groch w tej chwili idziesz i nie ma zmiłuj:mad:
Bez fajek zaznaczam i bez laptopa:cool1:

Posted

[quote name='danka4u1'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=GR-aR9mBS9s[/URL]
Zaczynamy balangę...kto chętny?[/QUOTE]Nie ma , nie ma...ktory groch wybierasz..??
[IMG]http://www.dziennik.com/w_files/Image/Zdrowie/ZMU%20beans02.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='majqa']I wykrakałyście! ;-)[/QUOTE]NO kochana..ja czuwam, ajk kazdy polski belfer- dzien i noc nad bezpieczenstwem i wychowaniem swoich podopiecznych;)

Posted

[quote name='Igiełka']Zaraz tylko przyniosę colę i fajki :evil_lol:[/QUOTE]
To mi się podoba. Porządna ta Igiełka. Jakie palimy?

[quote name='gonia66']Nie ma , nie ma...ktory groch wybierasz..??
[IMG]http://www.dziennik.com/w_files/Image/Zdrowie/ZMU%20beans02.jpg[/IMG][/QUOTE]
HEHEHE HIHIHI...HAHAHA- proszę pani, czy nie ma tutaj błędów ort?
Niech sobie babina sprawdzi, a my dajemy dyla.

[quote name='Igiełka']Tak tak porządek musi być :evil_lol:[/QUOTE]
A juz myślałam, że nie ma lizusów w terrorystycznej szkole !!!

Posted

[quote name='danka4u1']To mi się podoba. Porządna ta Igiełka. Jakie palimy?

HEHEHE HIHIHI...HAHAHA- proszę pani, czy nie ma tutaj błędów ort?
Niech sobie babina sprawdzi, a my dajemy dyla.

A juz myślałam, że nie ma lizusów w terrorystycznej szkole !!![/QUOTE]Nie lizusow tylko rozsądnych uczennic, co szanuja swoje kolanka- bo co będa pokazywały swoim Tztom, jak kolanka sie zniszcza..??:o
A błędy ort to nie moja specjalność- moja to panowanie nad problemami wychowawczymi;)

Posted

[quote name='Igiełka']Majqa dam Ci pierwszeństwo chociaz lepiej byś się czuła na końcu.[/QUOTE]
Pierwsza prowadząca bym była, a za mną prusaczki falujące czułkami. :evil_lol: