Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Chcemu wiedzieć tu i teraz? :evil_lol: Quote
gonia66 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='majqa']A co nam zrobisz jak damy dyla i urządzimy labę? ;-)[/QUOTE] Zawołam Smoka..jak zionie- to Was zmiecie spowrotem...nie ryzykowac... (o naganach nie wspomne;)) Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 To teraz porządnie trzeba się zastanowić hahhahaa:evil_lol: Quote
gonia66 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Igiełka']To teraz porządnie trzeba się zastanowić hahhahaa:evil_lol:[/QUOTE]Z czystej przyjaźni tez tak uważam;):D Lepiej nie ryzykowac..szkole jakos "przepękacie"...a przed ogniem smoczym nie uciekniecie..;) Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Wszystkie Ciotki pouciekały i dostaną pały. :evil_lol: To Ja też lecę. :evil_lol: Quote
gonia66 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Igiełka']Wszystkie Ciotki pouciekały i dostaną pały. :evil_lol: To Ja też lecę. :evil_lol:[/QUOTE] No to ja tez uciekam...po Smoka- wroce w poniedzialek... Quote
danka4u1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='gonia66']No to ja tez uciekam...po Smoka- wroce w poniedzialek...[/QUOTE] :multi:Dziewczyny, poszalejemy !!!:multi: Poszła sobie...:multi:do poniedziałku zabawimy się zdrowo :multi: Quote
gonia66 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='danka4u1']:multi:Dziewczyny, poszalejemy !!!:multi: Poszła sobie...:multi:do poniedziałku zabawimy się zdrowo :multi:[/QUOTE] AAAaaaaaaaaa...mam Cie prowodyrko..sie przyczaiłam i juz widze kto tu jest winny...na groch w tej chwili idziesz i nie ma zmiłuj:mad: Bez fajek zaznaczam i bez laptopa:cool1: Quote
danka4u1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [URL]http://www.youtube.com/watch?v=GR-aR9mBS9s[/URL] Zaczynamy balangę...kto chętny? Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Zaraz tylko przyniosę colę i fajki :evil_lol: Quote
majqa Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Igiełka']Zaraz tylko przyniosę colę i fajki :evil_lol:[/QUOTE] Nie uzbroiłaś się wcześniej w konieczne akcesoria? :evil_lol: :-o Quote
gonia66 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='danka4u1'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=GR-aR9mBS9s[/URL] Zaczynamy balangę...kto chętny?[/QUOTE]Nie ma , nie ma...ktory groch wybierasz..?? [IMG]http://www.dziennik.com/w_files/Image/Zdrowie/ZMU%20beans02.jpg[/IMG] Quote
gonia66 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='majqa']I wykrakałyście! ;-)[/QUOTE]NO kochana..ja czuwam, ajk kazdy polski belfer- dzien i noc nad bezpieczenstwem i wychowaniem swoich podopiecznych;) Quote
danka4u1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Igiełka']Zaraz tylko przyniosę colę i fajki :evil_lol:[/QUOTE] To mi się podoba. Porządna ta Igiełka. Jakie palimy? [quote name='gonia66']Nie ma , nie ma...ktory groch wybierasz..?? [IMG]http://www.dziennik.com/w_files/Image/Zdrowie/ZMU%20beans02.jpg[/IMG][/QUOTE] HEHEHE HIHIHI...HAHAHA- proszę pani, czy nie ma tutaj błędów ort? Niech sobie babina sprawdzi, a my dajemy dyla. [quote name='Igiełka']Tak tak porządek musi być :evil_lol:[/QUOTE] A juz myślałam, że nie ma lizusów w terrorystycznej szkole !!! Quote
majqa Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Igiełka']Tak tak porządek musi być :evil_lol:[/QUOTE] Oczywiście! Prusaki mogą chodzić po ścianach byle rzędem! Quote
gonia66 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='danka4u1']To mi się podoba. Porządna ta Igiełka. Jakie palimy? HEHEHE HIHIHI...HAHAHA- proszę pani, czy nie ma tutaj błędów ort? Niech sobie babina sprawdzi, a my dajemy dyla. A juz myślałam, że nie ma lizusów w terrorystycznej szkole !!![/QUOTE]Nie lizusow tylko rozsądnych uczennic, co szanuja swoje kolanka- bo co będa pokazywały swoim Tztom, jak kolanka sie zniszcza..??:o A błędy ort to nie moja specjalność- moja to panowanie nad problemami wychowawczymi;) Quote
danka4u1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 I pod czujnym okiem Mateczki naszej i Przełożonej przy okazji Quote
gonia66 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='danka4u1']I pod czujnym okiem Mateczki naszej i Przełożonej przy okazji[/QUOTE] No baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Majqa dam Ci pierwszeństwo chociaz lepiej byś się czuła na końcu. Quote
majqa Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Igiełka']Majqa dam Ci pierwszeństwo chociaz lepiej byś się czuła na końcu.[/QUOTE] Pierwsza prowadząca bym była, a za mną prusaczki falujące czułkami. :evil_lol: Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Majqa obawiam sie że nigdy nie dostąpisz tego zaszczytu. :evil_lol: Quote
majqa Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Sugerujesz, że już nawet robale się na mnie wypinają? :nerwy: Quote
gonia66 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 ogladam film na HBO2 i jestem juz "ugotowana"...wszystkiego mi się odechcialo..:( Quote
Recommended Posts