panienkabubu Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Informacja ze strony oddziału: [quote][FONT=Tahoma][SIZE=2]Zarząd Oddziału informuje, że planowana na dzień 16.10.2010 [B]Wystawa Grupy I FCI bez owczarków niemieckich [/B]została [COLOR=#ff0000][B]odwołana[/B][/COLOR].[/quote] A to informacje na temat wystawy w Zabrzu: Termin przyjmowania zgłoszeń: [/SIZE][/FONT][B][FONT=Tahoma][COLOR=#ff0000]26.09.2010[/COLOR][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=2] NIE PRZYJMUJEMY ZGŁOSZEŃ W DNIU WYSTAWY! [/SIZE][/FONT][/B]Opłaty: Wystawcy krajowi (dotyczy wyłącznie psów zarejestrowanych w ZKwP) - za pierwszego psa (z katalogiem) 80 zł - za każdego następnego psa tego samego właściciela (bez katalogu) 70 zł - za psa w klasie baby lub szczeniąt (bez katalogu) 30 zł Bezpłatnie (bez katalogu) - pod warunkiem wystawienia - psy/suki: - zgłoszone do klasy weteranów, - z tytułem Championa Międzynarodowego (Int.Champ.), - wszystkich ras polskich. Sędziowie: FCI 1 ZBIGNIEW MILEWSKI (Polska) OWCZAREK NIEMIECKI ANDRZEJ TYBURCZYK (Polska) AUSTRALIAN CATTLE DOG BEARDED COLLIE BOBTAIL BORDER COLLIE OWCZAREK BELGIJSKI OWCZAREK AUSTRALIJSKI OWCZAREK FRANCUSKI BRIARD OWCZAREK PIRENEJSKI OWCZAREK SZETLANDZKI OWCZAREK SZKOCKI PULI SCHIPPERKE JUSTYNA JEZIENICKA-KULIK (Polska) BERGAMASCO BEAUCERON BIAŁY OWCZAREK SZWAJCARSKI BOUVIER DES FLANDRES CESKOSLOVENSKY VLCAK KOMONDOR OWCZAREK KATALOŃSKI OWCZAREK POŁUDNIOWOROSYJSKI – JUŻAK OWCZAREK PODHALAŃSKI POLSKI OWCZAREK NIZINNY WELSH CORGI FCI 2 JAROSŁAW GUBA (Polska) DOBERMAN PINCZER MAŁPI PINCZER MINIATUROWY PINCZER ŚREDNI SZNAUCER MINIATUROWY SZNAUCER OLBRZYMI SZNAUCER ŚREDNI CZARNY TERIER PIOTR WAJMAN (Polska) BOKSER ANNA KOCHAN (Polska) ANATOLIAN BERNARDYN DUŻY SZWAJCARSKI PIES PASTERSKI HOVAWART LANDSEER LEONBERGER MASTIF HISZPAŃSKI MASTIF TYBETAŃSKI NOWOFUNDLAND OWCZAREK KAUKASKI OWCZAREK ŚRODKOWOAZJATYCKI MONIKA KURIATA OKARMUS (Polska) APPENZELLER BERNEŃSKI PIES PASTERSKI CANE CORSO DOG NIEMIECKI ENTLEBUCHER ZBIGNIEW OSTROWSKI (Polska) BROHOLMER BULDOG ANGIELSKI BULLMASTIFF DOG ARGENTYŃSKI DOGUE DE BORDEAUX FILA BRASILEIRO MASTIF ANGIELSKI MASTIF NEAPOLITAŃSKI MASTIF PIRENEJSKI PIES Z MAJORKI PIRENEJSKI PIES GÓRSKI PIES KANARYJSKI ROTTWEILER SHAR-PEI TOSA FCI 3 FLYORA CHAIKOVSKAYA (Rosja) AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER BULTERRIER BULLTERRIER MINIATUROWY STAFFORDSHIRE TERRIER AUSTRALIAN SILKY TERRIER YORKSHIRE TERRIER JAROSŁAW GRUNT (Polska) AIREDALE TERRIER BEDLINGTON TERRIER BORDER TERRIER CAIRN TERRIER FOKSTERIER KRÓTKOWŁOSY FOKSTERIER SZORSTKOWŁOSY IRISH SOFT COATED WHEATEN TERRIER JACK RUSSEL TERRIER KERRY BLUE TERRIER LAKELAND TERRIER MANCHESTER TERRIER NIEMIECKI TERIER MYŚLIWSKI NORFOLK TERRIER NORWICH TERRIER PARSON RUSSEL TERRIER SEALYHAM TERRIER SKYE TERRIER TERIER CZESKI TERIER SZKOCKI TERIER AUSTRALIJSKI TERIER IRLANDZKI TERIER WALIJSKI WEST HIGHLAND WHITE TERRIER FCI 4 MARIA BRUSKA (Polska) FCI 5 KATARZYNA CZARKOWSKA (Polska) FCI 6 ALEKSANDER SKRZYŃSKI (Polska) FCI 7 TADEUSZ CHWALNY (Polska) FCI 8 RENATA NIKLASIEWICZ (Polska) GOLDEN RETRIEVER BOŻENA BANASIEWICZ (Polska) LABRADOR RETRIEVER DUŠKO PILJEVIĆ (Serbia) COCKER SPANIEL AMERYKAŃSKI COCKER SPANIEL ANGIELSKI CURLY COATED RETRIEVER FLAT COATED RETRIEVER NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER PŁOCHACZ NIEMIECKI FCI 9 WANDA KOWALSKA (Polska) BOSTON TERRIER BULDOG FRANCUSKI GRYFONIK BRUKSELSKI GRYFONIK BELGIJSKI MOPS SHIH TZU SPANIEL TYBETAŃSKI TERIER TYBETAŃSKI ADAM OSTROWSKI (Polska) BICHON A POIL FRISE BOLOŃCZYK BRABANTCZYK CHIN JAPOŃSKI CHIHUAHUA COTTON DE TULEAR HAWAŃCZYK LWI PIESEK PAPILLON PEKIŃCZYK PHALENE PUDLE JAKUB KRUCZEK (Polska) CAVALIER KING CHARLES SPANIEL KING CHARLES SPANIEL CHIŃSKI GRZYWACZ LHASA APSO MALTAŃCZYK FCI 10 MACIEJ LIPIEC (Polska) Młody Prezenter (Junior Handling) MACIEJ LIPIEC (Polska) Quote
Błyskotka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Mam w planach z maluchami ;). Ciekawe gdzie w tym roku odbędzie się wystawa. Na stronie nie ma info o miejscu wystawy. Może ktoś coś wie ? Quote
Marchewkowy Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Jeszcze się zastanowię, może przyjedziemy ;) Quote
Jagoodka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 My jedziemy :) Mam nadzieję, że wystawa będzie tam gdzie w tamtym roku w Maciejowie, a nie na Makoszowach - teren w Maciejowie jest super :) Quote
aniaDark Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ja będę z psami lub bez - dawno jedno, bo chcę zobaczyć, jedne z młodszych, wnusia i wnusię po moim psie :D Błyskotko ;) Quote
Błyskotka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='aniaDark']Ja będę z psami lub bez - dawno jedno, bo chcę zobaczyć, jedne z młodszych, wnusia i wnusię po moim psie :D Błyskotko ;)[/QUOTE] Masz na myśli że jedziemy razem czy żebym pilnowała Louisa :evil_lol: ? A może jedno i drugie :lol: ? Quote
aniaDark Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='Błyskotka']Masz na myśli że jedziemy razem czy żebym pilnowała Louisa :evil_lol: ? A może jedno i drugie :lol: ?[/QUOTE] Jedno i drugie! I w razie czegoś, to pakuję się do bagażnika "pilnować" Louisa :evil_lol: :lol: :lol: :lol:[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Quote
Kisses Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ja również najprawdopodobniej się pojawiam, jeśli tak - na pewno wystawiam cavaliera + MP, ale jeśli by była potrzebna pomoc - również się postaram :) Quote
McDzik Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ktoś z Rzeszowa lub okolic z osób wybierających się na tą wystawe miałby może miejsce w samochodzie dla 1 osoby + duży pies ? Oczywiście dokładam się do kosztów paliwa. Ta wystawa jest na hali czy na trawce ? Nigdy w Zabrzu nie byłam. Quote
Jagoodka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Wystawa jest na trawce. Juz były przypadki, że padał śnieg, a w tamtym roku lalo pół dnia i było tak zimno, że w kurtkach zimowych zamarzalismy... Ale ogólnie wystawa całkiem fajna :) Quote
McDzik Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 No to dobrze, leonek woli na trawce :) ... Chyba się wybierzemy :) Quote
McDzik Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='McDzik']Ktoś z Rzeszowa lub okolic z osób wybierających się na tą wystawe miałby może miejsce w samochodzie dla 1 osoby + duży pies ? Oczywiście dokładam się do kosztów paliwa. Ta wystawa jest na hali czy na trawce ? Nigdy w Zabrzu nie byłam.[/QUOTE] Przypominam się... Quote
Kisses Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Oj tak, ja pamiętam, pamiętam i ciągle jakoś tak wychodzi, że sie nie zgłosiłam... Quote
deren Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 probowalam sie dzisiaj zglosic na wystawe w zabrzu korzystajac z ich strony. niestety DRUK ZGLOSZENIA PSA NA WYSTAWE nie dziala. jak inaczej moge zglosic psiaka? to nasz pierwsza wystawa.... Quote
cockermanka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Formularz zgłoszeniowy działa bez zarzutu... Quote
deren Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 udalo mi sie pobrac formularz, wypelnilam go i chcialabym wyslac mailem. co jeszcze powinnam do tego maila dolaczyc. dodam ze rodowod mamy w przygotowaniu. Czy ktos moze mi podac dokladny adres tej wystawy? Quote
Błyskotka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Nie musisz wysyłać zgłoszenia mailem. Jest przecież formularz. Jeśli psiak nie ma jeszcze rodowodu to nie trzeba nic wysyłać. Co do terenu wystawy to może ktoś inny ma informacje gdzie wystawa się odbędzie. Ja będę jedynie jako widz. Quote
deren Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 ale ten formularz to powinnam mailem przeslac?a nie powinnam dolaczyc dowodu wplaty? sorry ze tak wypytuje ale robie to po raz pierwszy.... Quote
Błyskotka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Formularz dochodzi do związku automatycznie. Na maila dostaniesz potwierdzenie wysłania ;). Quote
deren Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 sorry jeszcze jedno. ten druk otwiera mi sie na osobnej stronie w pdf i nie za bardzo wiem jak ma sie wyslac automatycznie:P Quote
Błyskotka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [url]http://www.wystawapsow.pl/zgloszenie.php?idwystawy=20[/url] [U]Wyślij[/U] i gotowe ;). Quote
deren Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 a widzisz!!!!! ja wypelnialam inny formularz, ze strony zkwp zabrze. bardzo dziekuje Ci za pomoc:))) Quote
Recommended Posts