Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='protzlav']Witajcie !!! Wzruszył mnie los Czarusia ... bardzo chcielibyśmy mu pomóc ... I jest chyba na to szansa dzięki naszej Fundacji !!! Właśnie co dzwoniłem do Pani Prezes, sama ma przepełnienie ale będzie myśleć co można zrobić ... Nie ma dostępu do dogo-nie wiem czemu-prosiła mnie bym Jej przesłał na @ jakieś Jego zdjęcia i jak najwięcej o Nim informacji ... Tak więc proszę Was o to ... czy wiecie np. jaki jest Jego stosunek do innych psów, do kotów, do dzieci? Sporo juz wiem, bo przeczytałem wątek, ale nie ma w nim nic na ten temat ... Serce się kraje na wiadomość co Go może spotkać ... Przecież nie możemy do tego dopuścić ... Trzeba Go ratować i to jak najszybciej, a widzę że sprawa jest pilna na ... wczoraj ... Zrobię co w mojej mocy by pomóc ... Pozdrawiam serdecznie !!! <D.>

A na to ktoś odpowiedział?

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
Czaruś jedzie do Sosnowca na DT :):):) , szukamy teraz transportu ...
niech Alpekowi się tez poszczęści ...

Super! To piszę do mestudio prośbę o zmianę jamnika ;)

Posted

klaudiaaa napisał(a):
Czaruś jedzie do mnie na tymczas. Jeżeli macie jakieś pytania- pytajcie.

A i owszem :razz: Mieszkasz w bloku czy domu? Ile juz masz futerek? W jakiej konkretnie dzielnicy Sosnowca mieszkasz?

I takie ogolne: Nie ma transportu na trasie Tychy-Sosnowiec ?? :-o :roll:

Posted

Caragh napisał(a):
A i owszem :razz: Mieszkasz w bloku czy domu? Ile juz masz futerek? W jakiej konkretnie dzielnicy Sosnowca mieszkasz?

Mieszkam w bloku. Mam już 3 psy (swoje). Kazimierz Górniczy.
Justyna to wszystko wie...

Posted

Bardzo się cieszymy, że Czarusiowi się poszczęściło! (dziękujemy Klaudia !). Co do obaw jaki to jest dom, to muszę powiedzieć że wspaniały!!!(osobiście znam Klaudię i muszę powiedzieć, że znam jednego z jej podopiecznych i nigdy w życiu nie widziałam psa tak zakochanego w swojej panci ;p ) ( Karina, Darek i Homek)

Posted

[quote name='klaudiaaa']Czaruś jedzie do mnie na tymczas. Jeżeli macie jakieś pytania- pytajcie.

[quote name='Caragh']A i owszem :razz: Mieszkasz w bloku czy domu? Ile juz masz futerek? W jakiej konkretnie dzielnicy Sosnowca mieszkasz?

[quote name='klaudiaaa']Mieszkam w bloku. Mam już 3 psy (swoje). Kazimierz Górniczy.
Justyna to wszystko wie...

[quote name='Caragh']Ale na watku tego nie ma, wiec pytam ;)

[quote name='protzlav']Bardzo się cieszymy, że Czarusiowi się poszczęściło! (dziękujemy Klaudia !). Co do obaw jaki to jest dom, to muszę powiedzieć że wspaniały!!!(osobiście znam Klaudię i muszę powiedzieć, że znam jednego z jej podopiecznych i nigdy w życiu nie widziałam psa tak zakochanego w swojej panci ;p ) ( Karina, Darek i Homek)

Fajnie, rozumiem że serwis zdjęciowy zapewniony?
A co do transportu, na forum jamniczym mam takowe zgłoszenie

Witaj,
Mogę zapewnić transport Czarusia z Tychów do Sosnowca - jeżeli to aktualne.
Do piątku do godzin południowych jestem do dyspozycji

proszę o pilną odpowiedź czy załatwiać.

Posted

Z tego co się dowiedziałam, transport jest, ale poproszę jeszcze Juste o potwierdzenie

Jestem wszystkim bardzo wdzięczna, ze udało się go uratować :loveu: i to w takim ekspresowym tempie :loveu: :loveu: :loveu: Dziekuje :Rose: :Rose: :Rose:
Ja takze oczekuje "serwisu zdjęciowego" z niecierpliwością :razz:

Klaudia, kiedy Czaruś trafi do Ciebie? Pewnie Cioteczki na wątku chętnie się dowiedzą :D

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
Kochane cioteczki transport juz mamy w piątek o godz 18 tej :)
Bardzo chce wam wszystkim podziękować za zaangażowanie sie z sprawie Czarusia , dzięki Wam ten wspaniały pies ma szanse na życie , długie zycie :):):)

huuuuura :D :D :D :D

Osobiście ręczę za dt ;) Klaudia ma świetną rękę do domków, u niej tymczasy szybką znajdują domki ;)

Posted

Tak, Czaruś będzie u mnie jutro. :-)
Oczywiście, zdjęcia będą.
W sobote i niedziele mamy akcje adopcyjną w SCC w Katowicach. Pojadę tam z nim. Może akurat ktoś się w Czarusiu zakocha (moja mama już to zrobiła:evil_lol:)

Posted

Super wieści !!! Bardzo się cieszę,że mogłem pomóc !!! bo - powiem nieskromnie - to ja zapoczątkowałem całą akcję :) ale oczywiście największa chwała Klaudii i Jej Wspaniałym Rodzicom !!! Tak więc powodzenia Czaruniu
i mam nadzieję,że się poznamy w najbliższą sobotę !!! Pozdrowionka dla Wszystkich Ludzi Wielkiego Serca i Dobrej Woli !!! <D.>

Posted

klaudiaaa napisał(a):
Tak, Czaruś będzie u mnie jutro. :-)
Oczywiście, zdjęcia będą.
W sobote i niedziele mamy akcje adopcyjną w SCC w Katowicach. Pojadę tam z nim. Może akurat ktoś się w Czarusiu zakocha (moja mama już to zrobiła:evil_lol:)

klaudia, napisz do saphiry18, dziś do niej dzwonił facet, który chciał adoptować jamnika.

A na akcji poznam Czarusia :D

Posted

Wlasnym uszom dzis nie dowierzałam, gdy podczas rozmowy z Justyna dowiedzialam sie, ze Czarus MA DOM STALY !! :multi: :multi: :multi: Bedzie mieszkal w domku jednorodzinnym w Oswiecimiu :multi: :multi: :multi: Na szczegoly, bedzie poczeka na Justyne ;)

W imieniu Justyny i oczywiscie Czarusia, pragne Wszystkim Cioteczkom podziekowac za tak szybka akcje :Rose: :Rose: :Rose:

Trzymam kciuki, zeby sie tam zaaklimatyzowal :thumbs: :thumbs: :thumbs: