zuzlikowa Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 ANETTTA napisał(a):Roma wykupuje dla małej pakiet ogłoszeń szczyl od czarodziejki i ta sunia allegro biore na siebie tez Dzięki Aneta...ogromne dzięki!!! Quote
zuzlikowa Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Asior']wstawiłam Bonę do nas: http://adopcjektoz.blox.pl/html Widziałam...i cudnie!!! Buziole Asiorku!!! Quote
zuzlikowa Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Aimez_moi napisał(a):Piekna Mloda Damo......pokazujemy sie.......:) Dokładnie tak...wyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysoko pokazujemy się i czekamy na fotki maluszka Bony!!! Niech szybko szczęśliwe domiszcza znajdą!!! Quote
Aimez_moi Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Bonuska.......:) pokazujemy sie........:) Quote
zuzlikowa Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Z rozpędu wystawiłam Bonie allegro...będzie miała dwa...czekam na info,czy ktoś się odezwał... http://allegro.pl/item1197307809_bernardyn_zaglodzona_krolewska_bona_szuka_domu.html Anetko,wstaw linka z allegro Bony... Dzisiaj powinnam też dostać informacje o szczeniaczku Bony...czekam niecierpliwie na fotki... Quote
sosiczka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 1 kupiepsa 2 kokosy 3 neeon 4 e-gratka 5 tlenek 6 eoferty 7 przygarnijzwierzaka (czekam na aktywacje) 8 adopcjapsa 9 kupsprzedaj 10 topogłoszenia 11 cafeanimal 12 adin 13 morusek 14 petsy 15 ojej.pl 16 adopcja.org 17 alegratka 18 szerlok 19 gumtree 20 olx 21 giełda ogłoszeń 22 petworld 23 wstawiaj.pl 24 rozgłos 25 i-bazar 26 4.pl 27 ćwirek 28 animalia 29 pineska 30 pajeczyna 31 giełda.bai Quote
ANETTTA Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 pakiet ogłoszeń ROMa jest bez allegro a ja jaj nie robiłam Quote
zuzlikowa Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='ANETTTA']pakiet ogłoszeń ROMa jest bez allegro a ja jaj nie robiłam No, to dobrze,że się rozpedziłam i zrobiłam!!! ...spokojnie Aneta- ma allegro, ale może znajdzie się sponsor do wyróżnienia go? Fotka Bony podrzucona przez opiekunkę sunieczki...w jej ogromnej oponce/legowisku! Uploaded with ImageShack.us schronisko...dzięki wielkie!!!! Quote
zuzlikowa Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Nie zapominajcie o suni... mimo tego,ze ma teraz opieke ciepłą i staranną, to domu swojego najbardziej potrzebuje!!!! Quote
ANETTTA Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 cięzko mi na nia patrzec przytuliłabym ja do serca na zawsze :-( Quote
zuzlikowa Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 ANETTTA napisał(a):cięzko mi na nia patrzec przytuliłabym ja do serca na zawsze :-( ...i nie tylko ją...ale nie uda się nam wszystkich...niestety!!!!!!! Opiekunka Bony dała znać,że napisze maila jutro...czekam więc na wieści i o Bonie i o maluszku!!!...tak więc do jutra!!!! Quote
zuzlikowa Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 ANETTTA napisał(a):jaki maluszek ..??jej Jej...jej...szczenior miał szczeniorki! Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='zuzlikowa']Nie zapominajcie o suni... mimo tego,ze ma teraz opieke ciepłą i staranną, to domu swojego najbardziej potrzebuje!!!! Zuzliczku......Ona jest piekna.....:) Zrobcie allegro wyroznione ja zaplace...... Quote
zuzlikowa Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Aimez_moi napisał(a):Zuzliczku......Ona jest piekna.....:) Zrobcie allegro wyroznione ja zaplace...... DZIĘKUJĘ!!! Już zamieniam na wyróżnione! Czekam dziś na focie maluszka Bony... Quote
zuzlikowa Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Aimezku...wyróżniłam,podświetliłam i pogrubiłam...OK? Dodałam też ostatnią fotke leżącej Bony...naprawdę jest piękna i tak stoicko spokojna z doświadczeniem w oczach...mam nadzieję,że domek nie przejdzie obojetnie wobec takiego cudu! Teraz będzie miał szansę wyłowić piekną z tłumu...dzięki Aimezku!!! Quote
Aimez_moi Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Kochana napisz ile mam wplacic i na jakie konto........ Quote
magosia99 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Sunia cudowna! Ciekawa jak by się zgodziła z moim boksiem no i kotem? Quote
Aimez_moi Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Oj tam.......:) sunia na pewno da rade.....:) gorzej z kociamberkiem....:):) Quote
kinga Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Mała znalazła już Dom ;). ...musi tylko jeszcze do niego dojechać, bo Dom jest na dokładnie przeciwległym krańcu Polski - więc "fizycznie" potrwa to jeszcze troszkę. Po śmierci mojej Drachmy - tej z awatarka - obiecałam sobie, ze znajdę kiedyś najbardziej sponiewieraną bernardynkę na świecie. I ta chwila właśnie nadeszła ;). Quote
Malwi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 kinga napisał(a):Mała znalazła już Dom ;). ...musi tylko jeszcze do niego dojechać, bo Dom jest na dokładnie przeciwległym krańcu Polski - więc "fizycznie" potrwa to jeszcze troszkę. Po śmierci mojej Drachmy - tej z awatarka - obiecałam sobie, ze znajdę kiedyś najbardziej sponiewieraną bernardynkę na świecie. I ta chwila właśnie nadeszła ;). ja dobrze rozumiem ? BONA jedzie do Koszalina ? Quote
Malwi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 a wiadomo co z maluchem BONY ? może będzie dla niego dom .... zdjęcia da jakieś załatwić ? Quote
kinga Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Malwi napisał(a):ja dobrze rozumiem ? BONA jedzie do Koszalina ? Dobrze ;););). Quote
Recommended Posts