DORA1020 Posted Thursday at 02:37 PM Author Posted Thursday at 02:37 PM Bardzo dziekuję Olenie za rozsyłanie zaproszeń na zrzutkę💙dzieki temu jest juz 100zł więcej💜 Może ktos jeszcze zagląda na fb? I mógłby wysłać znajomym? 1 Quote
DORA1020 Posted Saturday at 03:44 AM Author Posted Saturday at 03:44 AM Dnia 11.06.2025 o 12:18, DORA1020 napisał: Dziekuję Elmas za założenie zrzutki🌷 https://zrzutka.pl/342nsk Jeśli ktoś jest na fb to bardzo proszę o udostępnianie za co z góry bardzo dziekuję💟 Quote
Tianku Posted Saturday at 11:57 AM Posted Saturday at 11:57 AM @elmas nie wiem czy to jeszcze aktualne ale czy kiedyś nie pisałaś że mogłabyś zrobić bazarek? Mam paczkę ubrań i nie wiem komu przekazać, ja niestety w chwili obecnej nie dam rady ogarnąć tematu. Daj znać proszę🙂 Quote
Tianku Posted Saturday at 11:57 AM Posted Saturday at 11:57 AM @elmas nie wiem czy to jeszcze aktualne ale czy kiedyś nie pisałaś że mogłabyś zrobić bazarek? Mam paczkę ubrań i nie wiem komu przekazać, ja niestety w chwili obecnej nie dam rady ogarnąć tematu. Daj znać proszę🙂 Quote
elmas Posted Saturday at 10:28 PM Posted Saturday at 10:28 PM Dnia 21.06.2025 o 13:57, Tianku napisał: @elmas nie wiem czy to jeszcze aktualne ale czy kiedyś nie pisałaś że mogłabyś zrobić bazarek? Mam paczkę ubrań i nie wiem komu przekazać, ja niestety w chwili obecnej nie dam rady ogarnąć tematu. Daj znać proszę🙂 Tak, pisałam o tym, ale teraz niestety mam w domu remont i problemy z "przestrzenią magazynową", więc mogę przyjąć paczkę tylko, jeśli nie jest zbyt wielka - wtedy pisałaś, że ubrań nie ma aż tak dużo, ale może coś się dozbierało? Jakby co, proszę o PW 🙂 1 Quote
DORA1020 Posted Monday at 06:06 AM Author Posted Monday at 06:06 AM Bardzo dziekuję bakusiowej ,bo dzieki niej mogłam sporo ogłoszeń wyróżnić,odnowić🌷 Olx przyznało mi teraz 70% zniżki na wyróznienia i odnowienia. Zobaczymy teraz.....może....... 1 Quote
DORA1020 Posted yesterday at 05:47 AM Author Posted yesterday at 05:47 AM Na konto wpłynęło 100zł od helli . Bardzo dziekuję❤️Pieniążki poszły na konto Murki. 2 Quote
Jaaga Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Prawdopodobnie w niedzielę na BDT ma do nas przyjechać rodzina 5 kotów z okolicy Szczebrzeszyna. Ani tam na miejscu, ani u nas nie są/ bedą pod opieką żadnej organizacji, tylko prywatnych osób. Dziewczyn nie stać już nawet na umieszczenie kociej matki po odkarmieniu w hoteliku. Oczywiście kotka z całym miotem maluchów w szopie, to duże koszty weterynaryjne i potem opieki: jedzenie, żwirek. Bardzo prosze, jesli ktoś może wesprzeć rodzinkę lub udostepnić mój post na FB. Nie potrafię wstawić tu linka. Jest na moim profilu: Jagna Węgrzynek. W tygodniu wyświetlanie i udostepnienia na FB są na marnym poziomie. Quote
Recommended Posts