Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11362zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

@elmas nie wiem czy to jeszcze aktualne ale czy kiedyś nie pisałaś że mogłabyś zrobić bazarek? Mam paczkę ubrań i nie wiem komu przekazać, ja niestety w chwili obecnej nie dam rady ogarnąć tematu. Daj znać proszę🙂

Posted

@elmas nie wiem czy to jeszcze aktualne ale czy kiedyś nie pisałaś że mogłabyś zrobić bazarek? Mam paczkę ubrań i nie wiem komu przekazać, ja niestety w chwili obecnej nie dam rady ogarnąć tematu. Daj znać proszę🙂

Posted
Dnia 21.06.2025 o 13:57, Tianku napisał:

Tak, pisałam o tym, ale teraz niestety mam w domu remont i problemy z "przestrzenią magazynową", więc mogę przyjąć paczkę tylko, jeśli nie jest zbyt wielka - wtedy pisałaś, że ubrań nie ma aż tak dużo, ale może coś się dozbierało?

Jakby co, proszę o PW 🙂

• Like 1
Posted

Bardzo dziekuję  bakusiowej  ,bo dzieki niej mogłam sporo ogłoszeń wyróżnić,odnowić🌷

Olx przyznało mi teraz 70% zniżki na wyróznienia i odnowienia.

Zobaczymy teraz.....może.......

• Like 1
Posted

Prawdopodobnie w niedzielę na BDT ma do nas przyjechać rodzina 5 kotów z okolicy Szczebrzeszyna. Ani tam na miejscu, ani u nas nie są/ bedą pod opieką żadnej organizacji, tylko prywatnych osób. Dziewczyn nie stać już nawet na umieszczenie kociej matki po odkarmieniu w hoteliku.

Oczywiście kotka z całym miotem maluchów w szopie, to duże koszty weterynaryjne i potem opieki: jedzenie, żwirek. Bardzo prosze, jesli ktoś może wesprzeć rodzinkę lub udostepnić mój post na FB. Nie potrafię wstawić tu linka. Jest na moim profilu: Jagna Węgrzynek. W tygodniu wyświetlanie i udostepnienia na FB są na marnym poziomie.

IMG_20250624_075537.jpg

IMG_20250624_075527.jpg

IMG_20250624_075507.jpg