Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Rodzice,jesli masz fanty na bazarek,to moze wyslalabys dianie,bo teraz bedzie kolejny bazarek,wczoraj skonczyl sie,a teraz nastepny.Ja juz wyslalam dianie zdjecia i opisy,to moze dolaczylabys swoje?

Posted

[quote name='ala123']dziewczyny,na dniach mam zamiar rozmawiać z doktorką w Szczebrzeszynie, aby teraz wysterylizowała Kasię na koszt Fundacji Zwierzęta i My. Wiem,że może być ciężko ją przekonać aby zechciała zaczekać na pieniądze,ale może sie uda.[/QUOTE]

ok,to ja nie będę pisała na sterylkowy-bo chyba Rodzice mają rację i jakoś nie teges prosić ich o sterylkę z DS.

Posted

Nie mam tym razem dobrych wiesci:shake:. Przyjechali dzisiaj po Zojke i nie zabrali jej,bo za duza:shake: i za gruba:shake:.Na tymczasie psiakow nie glodza,jak maja apetyt,jedza.

Posted

Tekst dla [COLOR=royalblue][B]Mundka [/B][/COLOR][COLOR=black]/moze byc takie imie dla siersciucha?/A jesli nie,bo moze nie pasuje do niego,to czekam na propozycje.[/COLOR]

Mlody,ok.roczny piesek w typie foksteriera.Wesoly,przyjazny,tryska energia.Otwarty na kontakt z czlowiekiem,szczegolnie upodobal sobie zabawy z dziecmi,ale uwielbia rowniez zabawe z innymi psiakami.Lubi obszczekiwac jadace auta.Nie lubi towarzystwa kotow,ptakow.
Kontakt [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ,tel.664500434.Mundek jest w Szczebrzeszynie,woj.lubelskie
[INDENT][IMG]http://images40.fotosik.pl/853/5cbdc81430822df7.jpg[/IMG]
[/INDENT]

Posted

[quote name='DORA1020']Nie mam tym razem dobrych wiesci:shake:. Przyjechali dzisiaj po Zojke i nie zabrali jej,bo za duza:shake: i za gruba:shake:.Na tymczasie psiakow nie glodza,jak maja apetyt,jedza.[/QUOTE]

To bardzo przykre. Co za ludzie ? Za duza , za gruba , co to mial byc Yorek ?

Posted

[quote name='DORA1020']diana,a moze nie rob mu jeszcze ogloszen,postaram sie zrobic mu jeszcze jakies zdjecia.[/QUOTE]
jasne poczekam na więcej fotek :-)

[quote name='Ingrid44']To bardzo przykre. Co za ludzie ? Za duza , za gruba , co to mial byc Yorek ?[/QUOTE]

właśnie :shake: dobrze, że jej nie wzięli bo to takie argumenty nie za dobrze o nich świadczą :shake:

Posted

zapraszam na bazarek dla szczebrzyszyniaków

[url]http://www.dogomania.pl/threads/210301-ciuszki-sliczne-min.-bluzki-%C5%BCakiety-sp%C3%B3dnice-dla-szczebrzeszyniak%C3%B3w-do-06.07.?p=17155415#post17155415[/url]

p.s. w razie czego mogę zrobić drugi bazarek od Rodzice Maciusia

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']no żesz kurczę no :( :(
ja dziś porobię fotki wszystkich fantów, bo muszę pooczyszczać dom trochę i prześlę albo popołudniu albo wieczorem.[/QUOTE]

ok ja mogę zrobić bazarek jutro do godz. 14.00 lub dopiero w poniedziałek bo w piątek mam urlop w pracy ;)

Posted

Dora możesz ustalić ile będzie kosztowała sterylka Kasi?
wtedy będzie łatwiej uzbierać
Rodzice Maciusia zadeklarowała 20zł
ja dołożę 10zł
kto następny?

Posted

okay, maile poszły. W sumie 5 powinnaś dostać, mój post #1466 uznaj za nieważny. Podzieliłam fanty na grupy i przesłałam, mam nadzieję, że wszystkie dojdą..

a może domek, jeśli kocha pieska też coś od siebie da :cool3::cool3::razz::razz::cool1::cool1:

Posted

może warto jednak zaczekać te kilka dni z ustalaniem płatnej sterylki z wetką w Szczebrzeszynie,bo tak jak napisałam wcześniej chcę z nią rozmawiać, aby zaczekała na pieniądze z Fundacji Zwierzęta i My. Nie jest to rozmowa na telefon ,trzeba rozmawiać osobiście i dlatego jeszcze nie rozmawiałam z nią.

Posted

oczywiście, że lepiej poczekać jak można, super gdyby fundacja pokryła sterylkę

zapraszam na kolejny bazarek z rzeczami od Rodzice Maciusia :-)
(gdyby było coś nie tak na bazarku to pisz śmiało)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/210361-kurtki-ciuszki-toberbi-szpilki-i-inne-%C5%9Bliczno%C5%9Bci-dla-szczebrzerzyniak%C3%B3w-do-07.07?p=17162849#post17162849"]http://www.dogomania.pl/threads/210361-kurtki-ciuszki-toberbi-szpilki-i-inne-%C5%9Bliczno%C5%9Bci-dla-szczebrzerzyniak%C3%B3w-do-07.07?p=17162849#post17162849[/URL]