Ingrid44 Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Dora, co z tym malutkimi psiakami z ulicy ? Lucynka bedzie robić bazarek z fantami odemnie to moglibyśmy przeznaczyć na pomoc dla nich. Jeśli oczywiście bedą złapane. Bardzo mi ich szkoda. :( :( :( Quote
DORA1020 Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 3 godziny temu, Ingrid44 napisał: Dora, co z tym malutkimi psiakami z ulicy ? Lucynka bedzie robić bazarek z fantami odemnie to moglibyśmy przeznaczyć na pomoc dla nich. Jeśli oczywiście bedą złapane. Bardzo mi ich szkoda. :( :( :( Jeden jest tylko malutki to wszystko nie jest takie proste w realu ten malutki podchodzi juz bardzo blisko byc moze niedlugo da sie poglaskac,niestety musi to byc zrobione malutkimi kroczkami ten drugi nie jest malutki,tylko sredni,bardziej przerazony,gwaltowniejszy ruch przy karmieniu i ucieka z podkulonym ogonem Quote
Ingrid44 Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 6 godzin temu, DORA1020 napisał: Jeden jest tylko malutki to wszystko nie jest takie proste w realu ten malutki podchodzi juz bardzo blisko byc moze niedlugo da sie poglaskac,niestety musi to byc zrobione malutkimi kroczkami ten drugi nie jest malutki,tylko sredni,bardziej przerazony,gwaltowniejszy ruch przy karmieniu i ucieka z podkulonym ogonem Dziekuje za odpowiedz. Mam nadzieje ze dadza sie zlapac . Quote
DORA1020 Posted June 11, 2016 Author Posted June 11, 2016 Dziekuje BeciLublin za zorganizowanie transportu dla suni:) i Agnieszce za dt:) szczenior uratowany:) 1 Quote
Baltimoore Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 DZIEWCZYNY Jesteście suuuper :D :D :D (nie mam innych emotikonków) Ale się strasznie cieszę razem z Wami :D Quote
DORA1020 Posted June 11, 2016 Author Posted June 11, 2016 A teraz szukam dt dla kociej rodzinki dwoch maluchow i ich mamy /towarzystwo prychajacych dzikuskow.....ale wspanialych:)/ przez rok probowalam kotke zlapac na sterylke,ale sie nie udalo teraz dzieki maluchom udalo sie. Quote
Tyśka) Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 To te maluchy, o których mówi Dora: I faktura: Quote
DORA1020 Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Dziekuje Tyska za wstawienie zdjec:) poprosilam Baltimoore o mokra karme dla maluchow odzew natychmiastowy bardzo,bardzo dziekuje:) dobrze,ze jestes Baltimoore:):) Quote
Baltimoore Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Mam nadzieję, że na wtorek karma dotrze. Zamówienie poszło dopiero wieczorem, cały dzień nie miałam dostępu do 'komputra'. Maluchy i ich mama bardzo słodkie i milusie :D Quote
DORA1020 Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 O 12.06.2016 o 22:23, Baltimoore napisał: Mam nadzieję, że na wtorek karma dotrze. Zamówienie poszło dopiero wieczorem, cały dzień nie miałam dostępu do 'komputra'. Maluchy i ich mama bardzo słodkie i milusie :D TAK, wlasnie karma dla maluchow doszla,sucha i paszteciki.Bardzo dziekuje:) Bedzie maluszkom smakowalo:) Bardzo,bardzo dziekuje Baltimoore:) zawsze na Ciebie mozna liczyc:) Wyslalam Tysce nowe zdjecia,moze wstawi jak bedzie mogla. Quote
DORA1020 Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 Z bazarku 65zl przeznaczylam na karme.,ktora kupilam w zooplusie.Musze zrobic jeszcze jeden ,zeby pokryc koszty. Quote
Tyśka) Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 I fotki pięknot. Swoją drogą nie wyglądają już na takie dzikuski ;) 1 Quote
DORA1020 Posted June 17, 2016 Author Posted June 17, 2016 Dziekuje Tyska za wstawienie zdjec:) maluchy odrobaczone,cala trojca dostaje kropelki na swierzb kotka zostala wysterylizowana kotka boi sie,przez rok byla na wolnosci i musiala biedaczka sobie radzic,a teraz niewola...... Quote
DORA1020 Posted June 17, 2016 Author Posted June 17, 2016 Szukam transportu na jutro rano z Zamoscie do Lublina Pilne Quote
DORA1020 Posted June 18, 2016 Author Posted June 18, 2016 14 godzin temu, Tyś napisał: Dora, dodać kocią rodzinkę na fejsbuka? Dodaj:):) Quote
DORA1020 Posted June 18, 2016 Author Posted June 18, 2016 To juz dzisiaj....protest w W-wie BeciaLublin i dziewczyny z Lublina jada... sercem jestem z Wami...z wszystkimi ,ktorzy o 12tej tam beda Quote
Tyśka) Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Kociaki na fejsbuku, mam nadzieję, że znajdą domki raz-dwa. Doro, widziałam parę dni temu wiszące na olxie ogłoszenie o Zuzi - zapomniałaś ściągnąć czy... coś się stało? Przepraszam, że pytam. I zapraszam wszystkich, kogo jeszcze nie ma na wątek Snikersika. Biedaczek jest taki uroczy, a nikt o niego nie pyta. Quote
DORA1020 Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 Juz zmienilam,wstawilam kocinke malutka. Szkoda mi Snikersa,nie mam czasu porobic ogloszenia na olx zrobilam cztery,na rozne miasta,ale zadnego odzewu. W tych czterech tylko jedno wyroznione przez sharke przydalyby sie wyroznione na wiele miast teraz napewno tez jest ogloszony w Przyjaciel Pies, w wydaniu lipcowym jesli ktos ma mozliwosc zajrzenia tam bede wdzieczna Quote
Recommended Posts