Ingrid44 Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='DORA1020']Potrzebuje pomocy karmy dla kotow pomocy w oglaszaniu zwierzat kogos kto by zrobil kolejny bazarek ciezko jest wszystko robic samemu:([/QUOTE] [SIZE=3][/SIZE][B]Bardzo prosimy o pomoc.[/B] Quote
diana79 Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Dora zamówiłam ogłoszenia na bazarku, możesz wykorzystać 4 pakiety, podaj tam wszystkie dane, napisałam że Ty podasz psiaki czy kociaki do ogłoszeń [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247211-ogłoszenia-szybko-solidnie-edycja-9-dla-Teriego-i-Dropsa-do-4-10-20-00[/URL] Quote
Ingrid44 Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 To wspaniale , beda ogloszenia :) :) :) Quote
Lucyna Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='DORA1020']Potrzebuje pomocy kogos kto by zrobil kolejny bazarek ciezko jest wszystko robic samemu:([/QUOTE] zgłaszam się ...:p Quote
Ingrid44 Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Wszystko sie dobrze ukada, bedzie bazarek I ogloszenia. Fotki do ogloszen tez mamy . [B]Niestety brakuje karmy dla kotkow[/B] :( Quote
Lucyna Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='Ingrid44']Wszystko sie dobrze ukada, bedzie bazarek I ogloszenia. Fotki do ogloszen tez mamy . [B]Niestety brakuje karmy dla kotkow[/B] :([/QUOTE] dzisiaj będę na spotkaniu z rodziną "kocią" poproszę o wsparcie ... :lol: Quote
DORA1020 Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 [quote name='Lucyna']dzisiaj będę na spotkaniu z rodziną "kocią" poproszę o wsparcie ... :lol:[/QUOTE] Bardzo dziekuje:):) a czy "kocia rodzinka" nie potrzebuje kotka?Mam tak duzo kotkow do adopcji,male 7 tygodniowe, polroczne,dorosle sliczne koty,pilnie potrzebuje domku dla Feli i Wegielki. Fela jest na dzialce,ale nie chce bidulka tam byc,chce do czlowieka.Codziennie jak chodze ja karmic,to mnie odprowadza,patrzy za mna,miauczy,a ja nic nie moge zrobic:( i tak bardzo mi jej zal. Wegielka jest na tymczasie u ali123,ale jest zamknieta w lazience,nie moze wyjsc,i tak juz kilka miesiecy,jak dlugo mozna zyc w zamknieciu?Ala jezdzila z nia do weta,leczyla ja,teraz Wegielce przydalby sie domek. Ala mowi,ze jest smutna,stracila apetyt. Quote
DORA1020 Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 [quote name='diana79']Dora zamówiłam ogłoszenia na bazarku, możesz wykorzystać 4 pakiety, podaj tam wszystkie dane, napisałam że Ty podasz psiaki czy kociaki do ogłoszeń [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247211-ogłoszenia-szybko-solidnie-edycja-9-dla-Teriego-i-Dropsa-do-4-10-20-00[/URL][/QUOTE] Bardzo dziekuje:):) zaraz tam zajrze.Wprawdzie ja prawie wszystkim porobilam ogloszenia na Tablicy,Gumtree,Morusku,alegratce,e-zwierzak,ogloszenia.com ale moze na innych uda sie zrobic. Quote
DORA1020 Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 Naprawde bardzo Wam wszystkim dziekuje za pomoc:modla::) Quote
DORA1020 Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 Dziekuje muzziemu za sesje zdjeciowa:) Soni,Dzekiego i Dorci. Beatko,moge Cie prosic o wstawienie chociaz po jedym zdjeciu tej trojcy? Quote
Ingrid44 Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='DORA1020']Dziekuje muzziemu za sesje zdjeciowa:) Soni,Dzekiego i Dorci. Beatko,moge Cie prosic o wstawienie chociaz po jedym zdjeciu tej trojcy?[/QUOTE] Dorcia tez chyba juz dlugo czeka na domek ? Quote
Lucyna Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='DORA1020']Bardzo dziekuje:):) a czy "kocia rodzinka" nie potrzebuje kotka?Mam tak duzo kotkow do adopcji,male 7 tygodniowe, polroczne,dorosle sliczne koty,pilnie potrzebuje domku dla Feli i Wegielki. [/QUOTE] niestety maja swoje, mąż dzisiaj zrobił fotki maluchom, które ktoś podrzucił na budowę, będę je ogłaszać ... Jutro skończę robić bazarek moge zamówić karmę dla kotów, proszę napisz co Quote
DORA1020 Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 [quote name='Ingrid44']Dorcia tez chyba juz dlugo czeka na domek ?[/QUOTE] Bardzo dlugo,jak trafila na tymczas to opiekun jedzenie w misce podsuwal jej kijem,teraz jest duzo lepiej. To bardzo madra sunia,jak pokocha to juz na amen. Quote
DORA1020 Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 [quote name='Lucyna']niestety maja swoje, mąż dzisiaj zrobił fotki maluchom, które ktoś podrzucił na budowę, będę je ogłaszać ... Jutro skończę robić bazarek moge zamówić karmę dla kotów, proszę napisz co[/QUOTE] Szkoda:( tyle tych kotow. Pomoc kotom jest trudniejsza niz psom.Dzika kotke mozna zlapac tylko w lapak,ale czasami nie chce wejsc do tego lapaka,albo wejdzie inny kot,ktorego trzeba wypuscic.Jak zlapac? Jak pomoc? Chodzi o sterylizacje,zeby sie nie rozmnazaly. Lucynko,prosze zamow Wiskasa.Dziekuje:) Quote
DORA1020 Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 (edited) Na ogloszenia czekaja zwierzaczki: Dorcia Sonia Redka [B]sponsorowane ogloszenia przez diane[/B] Kora Keks/bidulek w schronie:(/ [B]sponsorowane przez diane[/B] 2 psiaki z rozmnazalni ze Skierbieszowa Brys Flaper -5 malych 7 tygodniowych kotkow [B]sponsorowane ogloszenia przez diane[/B] kicia Fela [B]sponsorowane przez diane[/B] Wegielka 2 / 5miesieczne kotki,na tymczasie u mamy ali123/ Mikus biala 4 miesieczna kotka 4 ogloszenia zasponsorowala diana,jeszcze raz bardzo dziekuje:) Edited September 22, 2013 by DORA1020 Quote
Lucyna Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='DORA1020']Lucynko,prosze zamow Wiskasa.Dziekuje:)[/QUOTE] chodzi o puszki, czy suche? chyba puszki ...:shake: nie ma za co dziękować Dora, chyba, że to kotki dziękują za posiłek :lol: Quote
DORA1020 Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='Lucyna']chodzi o puszki, czy suche? chyba puszki ...:shake: nie ma za co dziękować Dora, chyba, że to kotki dziękują za posiłek :lol:[/QUOTE] Jest za co dziekowac,juz ja wiem co pisze.Serce sie raduje,ze przynajmniej glodne nie sa,domow swoich nie maja,ale chociaz micha pelna:) A czy wystarczy kaski na sucha i puszki? Puszki dobre sa CARNY ADULT animoda/cos takiego/kiedys dostalam od ludki,to kociakom bardzo smakowalo. Ale jesli musze wybrac to sucha poprosze. Quote
Lucyna Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 dam znać jak zamówię ... jeszcze dzisiaj:lol: Quote
Lucyna Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Dorka, zamówiłam suchą i puszki, zapłaciłam, czekaj na dostawę ...:p w środę będę jeszcze prosić o pomoc znajomych :p Quote
DORA1020 Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='Lucyna']Dorka, zamówiłam suchą i puszki, zapłaciłam, czekaj na dostawę ...:p w środę będę jeszcze prosić o pomoc znajomych :p[/QUOTE] Czekam,bardzo sie ciesze:sweetCyb:bardzo,bardzo dziekuje:):):calus: Quote
ludka Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='DORA1020']Szkoda:( tyle tych kotow. Pomoc kotom jest trudniejsza niz psom.Dzika kotke mozna zlapac tylko w lapak,ale czasami nie chce wejsc do tego lapaka,albo wejdzie inny kot,ktorego trzeba wypuscic.Jak zlapac? Jak pomoc? Chodzi o sterylizacje,zeby sie nie rozmnazaly. Lucynko,prosze zamow Wiskasa.Dziekuje:)[/QUOTE] Jak zlapac? Nie karmic, zeby byla glodna. Dac cos pachnacego do klatki, np. whiskasa. I czekac do skutku. Przykryc klatke jakims kocykiem, czasem pomaga. Quote
ludka Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 (edited) Dora, zajrzyj na Miau w sprawie rudego [URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=156882&p=10129410#p10129410[/URL] A gdzie masz te 7 tygodniowe kotki? Skad? Oswojone? Gdzies są zdjecia? Edited September 24, 2013 by ludka Quote
Lucyna Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 zapraszam na bazarek dla Szczebrzeszyniaków [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247176-Bardzo-kobiece-sprawy-do-1-pa%C5%BAdziernika-2013-godz-22-00[/url] Quote
Lucyna Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Powinnaś Dorka jutro dostać przesyłkę ... dostałam info, że nadano Quote
Recommended Posts