Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja trochę nie na temat,nie wiecie czy komuś nie zginął husky? Bolesławiec i okolice;pies pokazał się w Tomaszowie ,zamknęłam go na ogrodzonym terenie,ale nie wiem czy nie ucieknie;jest tam sam,niestety nie mogę go zabrać do domu.To samiec,raczej młody,srebrny.Może ktoś ma nr. telefonu do tego człowieka od zaprzęgów z Kraśnika ,może to im uciekł.mój tel 604752208

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeglądam na lokalnych portalach ogłoszenia - nic nie widziałam ostatnio. Na pewno będę miała na uwadze. Myślę, że dziewczyny też. Może zrób zdjęcia i daj ogłoszenia. Namiarów na człowieka z Kraśnika nie mam - też będę pytała.

Natalia, Laura - Dziewczyny super - zgłosili się właściciele staruszka .

Posted

Szukam naszych psiaków w różnych schroniskach niemiecki na internecie. W niemieckich schroniskach jest tak dużo rasowych psów. Yorki, Samoyedy, Dalmatyńczyki, Sznaucery, Shar peie,Westy highland white terrier, Setery i wiele innych ... Aż dziwne

Posted

Dałam ogłoszenie na bolec.info,przed chwilą porobiłam mu zdjęcia,więc jak mi się uda to dodam.Sprawa jest dość pilna,u mnie nie może zostać za długo.Siedzi za sklepem,a tam cały dzień brama jest otwarta dla dostawców.

Posted

Mam złą wiadomość :(
Przed chwilą jak byłam na dworze (koło mojego bloku) to do mnie i do mojej mamy podbiegła Suczka- dała się pogłaskać ale się bała (i była trochę zaniedbana). A ja byłam pewna, że ją gdzieś widziałam i to była ta suczka z Trzebienia co pan Radek ją miał na dt...
Za chwilę pobiegła do takiej dziewczyny i my się jej pytamy czy to jej pies a ona mówi, że nie jej ale mieszka u nich w klatce i że ma na imię Tosia... :(

Posted

kasiu ,taka żółta ,trochę kudłata ..
Na pewno Radek ją miał na D.t .? . Potem ktoś ją adoptował , tak . Trzebaby jej zdjęcia porobić i może ogłszać /, skoro właściciel się nie zajmuje nią .....
Możemy być t rochę spokojniejsi o Murzynka i inne psy . Dowiem się jeszcze w tyg dokładniej ...........
PYTAŁAM się Wolańskiego też ,czy moge podjechać dp psów ,ale coś mówił, ze jutro będzie rozmawial z miastem ..nie wiem , o co chodzi dokładnie .
Podpisałam też w Strazy oświadczenia ,ze nie mam żadnych pretensji w związku z Tygryskiem ....i nikogo nie będe ścigać ............

Posted

w tyg. lepiej się dowiem ...............
martwi mnie tylko ,ze one jechaly bez spacerów -tak długo ..
i czy wet je badał przed wyjazdem , bo Rosłońskiego nie ma w Bolesławcu ..
i prę innych pytań ..
i ten pies ,który był tylko 3 dni w Z,Planie ....nie powinien jechać przecież:cool3: nawet nie był na wsciekliznę szczepiony ,a jak był to nie odbył kwarantanny .......

Posted

No to trzeba się z Radkiem skontaktować w takim razie .Nie wiem o co chodzi ,moze on nic nie wie ........
Gdzie ona teraz jest Kasiu /?
Acha dzwoniłam do Aiszy:razz:. Wszystk o w porządku ,ale ma cieczkę -dobrze ,że w domu już jest ...bo by był o nie ciekawie znowu .....Maja ją potem wysterylizować .
Widziałam też tego staruszka ,i nawet nie wiedziałam ,ze tak blisko mnie mieszka . Rozmawiałam z właścicielem . Psiunio ma 2o lat :razz: . odpoczywał sobie po włoczędze biedak .
Ma z nim jechać po jakiś preparat wzmacniający do wet .:p

Posted

Tzn. ta dziewczyna mówiła, że ona mieszka tam u nich w klatce... Nie wiem jak wytłumaczyć gdzie to jest. Tam jest taki tani sklep typu ''wszystko po 5 zł'' na tysiąclecia i nie daleko tego sklepu.

Posted

Kasiu , ja nie kontaktuję się z Radkiem , trzebaby go spytać , o co chodzi , ale nie mam tel do niego ...
ato pewnie ten pies o którym na bolec info pisano ,ze biega w okolicach Łąki . To mieszaniec boksera ,a nie pitbulla raczej .. .Chudy jest biedak ....

Posted

Chyba tak . On zawsze miał jakieś pieski .......takie kurdupelki :evil_lol: śmieszne raczej , oprócz suki owczarka .ale jej nie ma -miała padaczkę ..:shake:i chyba jakieś zmiany w mózgu ...