rottaska Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ja trochę nie na temat,nie wiecie czy komuś nie zginął husky? Bolesławiec i okolice;pies pokazał się w Tomaszowie ,zamknęłam go na ogrodzonym terenie,ale nie wiem czy nie ucieknie;jest tam sam,niestety nie mogę go zabrać do domu.To samiec,raczej młody,srebrny.Może ktoś ma nr. telefonu do tego człowieka od zaprzęgów z Kraśnika ,może to im uciekł.mój tel 604752208 Quote
dorota k. Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Przeglądam na lokalnych portalach ogłoszenia - nic nie widziałam ostatnio. Na pewno będę miała na uwadze. Myślę, że dziewczyny też. Może zrób zdjęcia i daj ogłoszenia. Namiarów na człowieka z Kraśnika nie mam - też będę pytała. Natalia, Laura - Dziewczyny super - zgłosili się właściciele staruszka . Quote
kasia8579 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Szukam naszych psiaków w różnych schroniskach niemiecki na internecie. W niemieckich schroniskach jest tak dużo rasowych psów. Yorki, Samoyedy, Dalmatyńczyki, Sznaucery, Shar peie,Westy highland white terrier, Setery i wiele innych ... Aż dziwne Quote
rottaska Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Dałam ogłoszenie na bolec.info,przed chwilą porobiłam mu zdjęcia,więc jak mi się uda to dodam.Sprawa jest dość pilna,u mnie nie może zostać za długo.Siedzi za sklepem,a tam cały dzień brama jest otwarta dla dostawców. Quote
dorota k. Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Ja też nie mam gdzie psiaka przetrzymać. Straż nie pojedzie, bo to nie teren Bolesławca. Quote
aanka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 rottaska wrzuć go na szpice w potrzebie -wątek dogo . http://www.dogomania.pl/threads/1895-Szpice-w-potrzebie!!! Ja mam husky też niby na tymczasie ... Quote
kasia8579 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Szukam i szukam i ciężko znaleźć... Znalazłam takiego psiaka trochę podobnego do Misia ale to raczej nie on... http://www.tierheim-wurzen.de/lumpi_hund.jpg Quote
serfer0 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 a czy jakis zaprzyjazniony wet nie moze podjechac i sprawdzic mu nr chipa??? i wogule czy ma??? Quote
aanka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 serfer ,witaj : poszukam na zaginionych , może ktoś wstawił ogloszenie podobne. NA bolec info nie widziałam nic na razie :roll: http://huskyadopcje.pl/zaginione.html tutaj też są psy zaginione ,ale nie wiemy , jak on wygląda .. Quote
kasia8579 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Mam złą wiadomość :( Przed chwilą jak byłam na dworze (koło mojego bloku) to do mnie i do mojej mamy podbiegła Suczka- dała się pogłaskać ale się bała (i była trochę zaniedbana). A ja byłam pewna, że ją gdzieś widziałam i to była ta suczka z Trzebienia co pan Radek ją miał na dt... Za chwilę pobiegła do takiej dziewczyny i my się jej pytamy czy to jej pies a ona mówi, że nie jej ale mieszka u nich w klatce i że ma na imię Tosia... :( Quote
aanka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 kasiu ,taka żółta ,trochę kudłata .. Na pewno Radek ją miał na D.t .? . Potem ktoś ją adoptował , tak . Trzebaby jej zdjęcia porobić i może ogłszać /, skoro właściciel się nie zajmuje nią ..... Możemy być t rochę spokojniejsi o Murzynka i inne psy . Dowiem się jeszcze w tyg dokładniej ........... PYTAŁAM się Wolańskiego też ,czy moge podjechać dp psów ,ale coś mówił, ze jutro będzie rozmawial z miastem ..nie wiem , o co chodzi dokładnie . Podpisałam też w Strazy oświadczenia ,ze nie mam żadnych pretensji w związku z Tygryskiem ....i nikogo nie będe ścigać ............ Quote
kasia8579 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Tak na pewno miał ! Bo jeszcze kiedyś spotkałam go na torach z nią i Fuksem. Wiem, że wyciągnęłam do niej rękę wtedy a ona zawarczała... A może pani już powiedzieć o co chodzi dokładniej z Murzynkiem ? :) http://www.bolec.info/pictures/obrazki/1298476488_l3xn34k.jpg - ją widziałam Quote
aanka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 w tyg. lepiej się dowiem ............... martwi mnie tylko ,ze one jechaly bez spacerów -tak długo .. i czy wet je badał przed wyjazdem , bo Rosłońskiego nie ma w Bolesławcu .. i prę innych pytań .. i ten pies ,który był tylko 3 dni w Z,Planie ....nie powinien jechać przecież:cool3: nawet nie był na wsciekliznę szczepiony ,a jak był to nie odbył kwarantanny ....... Quote
dorota k. Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Z tego co wiem, to suczka cały czas była u Radka. Nikomu jej nie oddał. Quote
kasia8579 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ale to była ona na 100%... http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=383 - przecież taki pies zdziczeje bez spacerów :( Quote
aanka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 No to trzeba się z Radkiem skontaktować w takim razie .Nie wiem o co chodzi ,moze on nic nie wie ........ Gdzie ona teraz jest Kasiu /? Acha dzwoniłam do Aiszy:razz:. Wszystk o w porządku ,ale ma cieczkę -dobrze ,że w domu już jest ...bo by był o nie ciekawie znowu .....Maja ją potem wysterylizować . Widziałam też tego staruszka ,i nawet nie wiedziałam ,ze tak blisko mnie mieszka . Rozmawiałam z właścicielem . Psiunio ma 2o lat :razz: . odpoczywał sobie po włoczędze biedak . Ma z nim jechać po jakiś preparat wzmacniający do wet .:p Quote
kasia8579 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Tzn. ta dziewczyna mówiła, że ona mieszka tam u nich w klatce... Nie wiem jak wytłumaczyć gdzie to jest. Tam jest taki tani sklep typu ''wszystko po 5 zł'' na tysiąclecia i nie daleko tego sklepu. Quote
aanka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Kasiu , ja nie kontaktuję się z Radkiem , trzebaby go spytać , o co chodzi , ale nie mam tel do niego ... ato pewnie ten pies o którym na bolec info pisano ,ze biega w okolicach Łąki . To mieszaniec boksera ,a nie pitbulla raczej .. .Chudy jest biedak .... Quote
kasia8579 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 No to pies ma chyba fajną opiekę skoro żyje już 20 lat :) Quote
aanka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Chyba tak . On zawsze miał jakieś pieski .......takie kurdupelki :evil_lol: śmieszne raczej , oprócz suki owczarka .ale jej nie ma -miała padaczkę ..:shake:i chyba jakieś zmiany w mózgu ... Quote
dorota k. Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=383 Właściciele Aiszy mogą podejść do urzędu miasta do wydz. komunalnego . Niech powiedzą, że sunia adoptowana z zp i niech miasto pokryje koszt sterylizacji. Postaram się skontaktować z Radkiem. Quote
Laura:) Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ten psiak co jest na sm wygląda na chudego i niezadbanego :( , ale za to ma miesinie na łopatkach widoczne są akurat na tym zdięciu :) Quote
dorota k. Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Łatka, Maksiu, Lucky, Tygrys i Nowy Dzień Dobry. Quote
Recommended Posts