Savannah Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='flashka-g']Giorgik w Moskwie ukonczyl Interchampionat;) Brawo!!![/quote] Brawo !!! Wreszcie ! :) Gratulacje !!!
kapka22 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Savannah']wynikow nie znam, za to widzialam krotki film na ktorym jest bodajze Adventure ED ...[/QUOTE] A gdzie jest dostepny owy filmik????:cool3:
Asiaczek Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Nitor-Nivalis']Dzis Piotr na Litwie First Express Dwie Korony - [B]CAC, ukonczony Ch. Lt,[/B] i Zorka - Winterfrost´s Exclusive - [B]Junior Winner, Best Junior in Breed[/B] Thunderstorm Nitor Nivalis - Junior Winner Gratki dla Piotra i Ingridy Zorka czeka na finaly - trzymamy kciuki[/quote] Hohoho... [quote name='Nitor-Nivalis'][CENTER][B][SIZE=3]Winterfrost´s EXCLUSIVE - III BIS JUNIOR na Litwie[/SIZE][/B] [/CENTER] ogromne gratulacje [/quote] No, poszę, a mnie tam nie było... BRAWO dla Ekipy!!!:lol: Pzdr.
Matakia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [B][COLOR=Blue]Wielkie gratulacje dla Giorgika - nowego INTERCHAMPIONA!!![/COLOR][/B] :multi: :multi: :multi: [B][COLOR=Blue] Od braciszka Linusia[/COLOR][/B] [IMG]http://esweklej.republika.pl/piesek.gif[/IMG]
LOCZEK Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7] [COLOR=red]BRAWO!!![/COLOR][/SIZE][/FONT]:terazpol::klacz:
piotrjan Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Matakia'][B][COLOR=blue]Wielkie gratulacje dla Giorgika - nowego INTERCHAMPIONA!!![/COLOR][/B] :multi: :multi: :multi: [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Gratki dla taty od Kuby !!! ( witamy w klubie Int Ch )[/SIZE][/FONT]
piotrjan Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]"Mały diabełek" dziękuje wszystkim za gratulacje ![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Milosz także ! [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT]
J.J.K. Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [CENTER][SIZE=4][COLOR=magenta]BRAWO !!! BRAWO !!! BRAWO !!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=darkorchid]Piękne psy, wielkie sukcesy... [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#9932cc]:multi::multi::multi:GRATULUJEMY :multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=purple]Brniecie ostro do przodu, stawiacie wysoko poprzeczkę :lol:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#800080]Gratki dla nowo tytułowanych i reszty ekipy [/COLOR][/SIZE] :laola:[/CENTER] [LEFT][SIZE=1][COLOR=black][I]PS. Gdzie jest ten filmik, bo tez jestem ciekawa..[/I][/COLOR][/SIZE][/LEFT]
Eskimoski Domek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [CENTER][SIZE=4][COLOR=red]EXPLORER BEAR Hydrargium[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue]:loveu::loveu::loveu: INTERCHAMPION :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE] CHAMPION POLSKI CHAMPION ROSJI MŁODZIEŻOWY CHAMPION POLSKI ZWYCIĘZCA POLSKI ZWYCIĘZCA LITWY MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA POLSKI NAJLEPSZY REPRODUKTOR RASY SIBERIAN HUSKY 2005/2006/2007 NAJLEPSZY REPRODUKTOR KLUBU SZPICA 2006/2007 Nie byłam pewna na 100% czy TOKIMA ma już zatwierdzony interchampionat.Okazało się,że ma więc myślę,że możemy już wstępnie używać tego tytułu:razz: TEN TYTUŁ CHCEMY OFIAROWAĆ WSZYSTKIM DZIECIAKOM BEERA, BY BYŁY DUMNE ZE SWOJEGO TATUSIA[/CENTER]
piotrjan Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 TEN TYTUŁ CHCEMY OFIAROWAĆ WSZYSTKIM DZIECIAKOM BEERA, BY BYŁY DUMNE ZE SWOJEGO TATUSIA ... piekna dedykacja !
galadria Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Eskimoski Domek'][CENTER][SIZE=4][COLOR=red]EXPLORER BEAR Hydrargium[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][COLOR=blue]:loveu::loveu::loveu: INTERCHAMPION :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE] CHAMPION POLSKI CHAMPION ROSJI MŁODZIEŻOWY CHAMPION POLSKI ZWYCIĘZCA POLSKI ZWYCIĘZCA LITWY MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA POLSKI NAJLEPSZY REPRODUKTOR RASY SIBERIAN HUSKY 2005/2006/2007 NAJLEPSZY REPRODUKTOR KLUBU SZPICA 2006/2007[/CENTER] [CENTER]Nie byłam pewna na 100% czy TOKIMA ma już zatwierdzony interchampionat.Okazało się,że ma więc myślę,że możemy już wstępnie używać tego tytułu:razz:[/CENTER] [CENTER]TEN TYTUŁ CHCEMY OFIAROWAĆ WSZYSTKIM DZIECIAKOM BEERA, BY BYŁY DUMNE ZE SWOJEGO TATUSIA[/CENTER] [/quote] [CENTER][B][I][COLOR=red]:multi::multi::multi::multi:Ogromne gratulacje pani Teresko.:multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/I][/B][/CENTER]
piotrjan Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Rezultaty Euroazja - 2 [URL]http://husky.forum.ru/index.php?topic=4637.195[/URL]
efra-husky Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Eskimoski Domek'][CENTER][SIZE=4][COLOR=red]EXPLORER BEAR Hydrargium[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][COLOR=blue]:loveu::loveu::loveu: INTERCHAMPION :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE] CHAMPION POLSKI CHAMPION ROSJI MŁODZIEŻOWY CHAMPION POLSKI ZWYCIĘZCA POLSKI ZWYCIĘZCA LITWY MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA POLSKI NAJLEPSZY REPRODUKTOR RASY SIBERIAN HUSKY 2005/2006/2007 NAJLEPSZY REPRODUKTOR KLUBU SZPICA 2006/2007[/CENTER] [CENTER]Nie byłam pewna na 100% czy TOKIMA ma już zatwierdzony interchampionat.Okazało się,że ma więc myślę,że możemy już wstępnie używać tego tytułu:razz:[/CENTER] [CENTER]TEN TYTUŁ CHCEMY OFIAROWAĆ WSZYSTKIM DZIECIAKOM BEERA, BY BYŁY DUMNE ZE SWOJEGO TATUSIA[/CENTER] [/quote] Ogromne gratulacje pani Tereso :multi: Piękny wynik, a tytuł jak najbardziej zasłużony :p Myślę, że wszystkie dzieci i wnuczęta są z Georga bardzo dumne :loveu:
SH Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [SIZE=5][COLOR=RoyalBlue][B]GRATULACJE!!! [/B][SIZE=2][COLOR=DeepSkyBlue][COLOR=RoyalBlue]w imieniu własnym i córci Giorgika... Zandalee Syberyjska Rapsodia[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
Nitor-Nivalis Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 :multi::multi::multi:Gratulacje dla Gorgika:multi::multi::multi: najwyzszy czas [SIZE=1]a tak na marginesie, tytul INt.Ch nie musi byc zatwierdzony by CACIB przeszedl na psa ktory dostal res. Jesli dany pies zebral wszystkie potrzebne CACIBY i ma odstep czasu jednego dnia (na np dwoch wystawach cacibowskich ) to nastpenego dnia ten pies ktory dostal res. CACIB juz jest wazny jak CACIB[/SIZE]
Eskimoski Domek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Giorgik przez pewien czas gościł w Moskwie.Teraz wraca z Danielem do domu a my już nie możemy sie doczekać jego powrotu. Naszym dziewczynkom poszło nienajgorzej.Zarówno w pierwszym jak i drugim dniu były na pozycjach lokatowych. HAPPY HILARY pierwszy dzień lokata II w kl.championów a w drugi dzień kolata III MISS ARISHA pierwszy dzień lokata IV a drugi dzień lokata III ADVENTURER pierwszy dzień lokata III a w drugi dzień odstąpił od oceny-jemu poprostu się tam nie podobało a być może brakowało mu mojej obecnośći :-) TINA'S BLACK KING pierwszy dzień doskonały a drugi dzień lokata II TOKIMA'S nie był zgłoszony na wystawe,nie było go w katalogu ani w dodatku.Więc jego wejście na ring było małym zaskoczeniem.No ale dla takich psów nawet regulamin wystaw międzynarodowych można łamać.Zgodę na jego uczestnictwo w wystawie na miejscu wydał Prezydent RKF.
Nitor-Nivalis Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Eskimoski Domek'] TOKIMA'S nie był zgłoszony na wystawe,nie było go w katalogu ani w dodatku.Więc jego wejście na ring było małym zaskoczeniem.No ale dla takich psów nawet regulamin wystaw międzynarodowych można łamać.Zgodę na jego uczestnictwo w wystawie na miejscu wydał Prezydent RKF.[/quote] :crazyeye:
Cyraneczka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [SIZE=3][COLOR=red][B]GRATULACJE dla Gorgika i dla Daniela[/B][/COLOR][/SIZE], że mu się chciało taki świat drogi jechać... My od dawna się czaimy na Eurazję, ale ta odległość i pokonywanie granic mnie trochę przeraża. Ale myslę, że watro tam pojechać, bo Moskwa jest dla nas nieco egzotyczna, a i psy maja bardzo ładne i trudno je zobaczyć gdzieindziej w Europie.
Kida Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Od nas również [B]wielkie gratulacje[/B] dla tatusia!!! :multi::multi::multi: Rzeczywiście, najwyższy czas ;) :loveu: Euroazji z pewnością Eskimoski Domek nie może zaliczyć do straconych, zarówno dziewczynom jak i chłopakom poszło bardzo dobrze! :) Gratulacje p. Tereso, brawa dla Daniela za dotarcie i wystawienie psiaków. Jeszcze spóźnione gratulacje dla [U]Zorki[/U] i [U]Miłosza[/U], im też się należą ;) :multi: [quote name='Eskimoski Domek']TOKIMA'S nie był zgłoszony na wystawe,nie było go w katalogu ani w dodatku.Więc jego wejście na ring było małym zaskoczeniem.No ale dla takich psów nawet regulamin wystaw międzynarodowych można łamać.Zgodę na jego uczestnictwo w wystawie na miejscu wydał Prezydent RKF.[/quote] :shake:
NigdyNigdy Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Eskimoski Domek']Nie byłam pewna na 100% czy TOKIMA ma już zatwierdzony interchampionat.Okazało się,że ma więc myślę,że możemy już wstępnie używać tego tytułu:razz:[/quote] No, jak nie, jak tak :lol: To, że w zatwierdzeniu, to nie znaczy, że nieobowiązuje ;) Gratulacje od NigdyNigdziaków :multi: [quote name='Eskimoski Domek']TEN TYTUŁ CHCEMY OFIAROWAĆ WSZYSTKIM DZIECIAKOM BEERA, BY BYŁY DUMNE ZE SWOJEGO TATUSIA [/quote] Co prawda ja żadnego dzieciaka "Hydraulika" nie mam, ale znam taką jedną gwiazdeczkę, która u moich rodziców rezyduje i myślę, że ta wiadomość ją ucieszy i zdopinguje do boju o championat ;)
Eskimoski Domek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 No,No ja też tę GWIAZDECZKĘ znam i nawet na zeszłorocznej klubówce się zastanawiałam co to za laska wygrała tę pośrednią ;) Zmylił mnie tylko kolor :lol:
NigdyNigdy Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Eskimoski Domek']No,No ja też tę GWIAZDECZKĘ znam i nawet na zeszłorocznej klubówce się zastanawiałam co to za laska wygrała tę pośrednią ;) Zmylił mnie tylko kolor :lol:[/quote] A bo się po mamusi rozjaśniła ;)
piotrjan Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Winterfrost's EXLUSIVE - III BIS JUNIOR - Panevezys 24.02.08[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img153.imageshack.us/img153/1174/20080224223on4.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img84.imageshack.us/img84/3156/20080224216nm8.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img254.imageshack.us/img254/9141/20080224080sd6.jpg[/IMG][/URL] [SIZE=1]zdjęcia dzięki uprzejmości Dorotal [/SIZE]
wojte_k Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [CENTER][SIZE=3]Sevilla, Hiszpania [/SIZE] [SIZE=3] [SIZE=4][B][COLOR=DarkOrange]CH Winterfrost's Pegaso [COLOR=SandyBrown]- 1exc, CAC, Best Male, BOB[/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE] [SIZE=3] Ewa, ogromne gratulacje![/SIZE][/CENTER]
SYLWIA:) Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=blue][B]Gratki dla Ewy i Muminka!:lol:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Recommended Posts