jolka11 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 WOW !!!! GRATULACJE !! ŚWIETNIE SIĘ SPISALIŚCIE !!!:multi::multi::multi::multi:
Gosia & c.o. Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 No i my pękamy z dumy...:cool3::cool3: :razz::razz: :loveu::loveu::loveu:GRATKI KOCHANI!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:
nordic blue Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Hurrra Ogromniaste Gratki dla niepokonanego Miniusia :multi::multi::multi:
NigdyNigdy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dla Muminka, Ewy i Winterfrostów, wielgachne gratulacje za cudowny wynik! :happy1: Dla Winterfrostów gratulacje nawet podwójne, bo hodują ringowych terminatorów- wczoraj Zorka zdetronizowała, na Słowacji, Jagienkę :evil_lol: Nie wiem, niestety, jak dalej na finałach poszło, bo wieści nie mam (Piotrze, dojechaliście bezpiecznie???? Bo nas na Słwoacji i w Czechach jakaś straszna zamieć śnieżna złapała.... :roll:) My się też chwalimy.... Jagódka, mimo że charakterologicznie przypominała wczoraj bardziej swoją smutną mamę, Wesołą, niż moją ukochaną Jagódkę (:bigcry:), zdołała zebrać swój dobry nastrój we właściwym momencie i wywalczyć CAC i CACIB, kończąc tym samym Championat Słowacji, z czego bardzo się cieszę. Podaję wyniki (mam nadzieję, że bez błędów). Trencin, 26 stycznia 2008 sędzia: Andrzej Szutkiewicz PSY kl. pośrednia LIBERTIN Fortunatus- dosk. I, CAC, res. CACIB kl. otwarta CEDAR de Ciukci- dosk. I, CAC, CACIB Sheair's MI TITTLE PIRATE O'TAJA- nb SWIFT WOLF Fortunatus- dosk. II, res. CAC kl. championów FIRST EXPRESS Dwie Korony- dosk. I, CAC PETROFF Polarni Express- dosk. II, res. CAC kl. weteranów BURSZTYN z Coyoacan- nb SUKI kl. młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie- ? NATASHA Forjana- ? Winterforst's EXCLUSIVE- dosk. I, CAJC, BoB, ??? kl. pośrednia HEAVEN'S BLUE TAJA Siwash Legend- nb kl. championów ANCORAGE Fortunatus- dosk. II, res. CAC, res. CACIB Husqvarna MERCI- dosk. III JAGIENKA z Coyoacan- dosk. I, CAC, CACIB Gratulacje dla naszej mocnej ekipy i piękne ukłony za stworzenie, po raz kolejny, doskonałej atmosfery. Dzięki piekne również dla Asiaczka i Chatangi za bezinteresowny uśmiech :buzi:
piotrjan Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Winterfrost's EXLUSIVE "Zorka" --------------------------------- Dzięki wszystkim za gratki !!! -------------------------------------------- Kasi , Ewie i całym Gidelskim Saniom gratki !!! -------------------------------------------- Całej polskiej ekipie dzięki . Boże jacy jesteśmy cudowni za granicą ! ----------------------------------------------------------------- Na Bisach w Trencinie cóż , zawsze w finałowej grupie , ale zawsze ciut za podium . Na piątce za wspaniałymi psami . Psami i ich wspaniałymi handlerkami . No cóż , poczekamy ! W końcu na Zorkę mówią jeszcze gówniara i małolata . ------------------------------------------------------------------- Kasiu pokonać swego idola , to jest największy sukces . Jagna zawsze była dla mnie wspaniałym SH . Dlatego rozpiera mnie duma ze zwycięstwa z tą cudowną suczką. Jagna przebacz !!! --------------------------------------------------- ... terminujemy dalej ( terminator - uczeń odbywający naukę rzemiosła ) ---------------------------------------------------------------------- Gratki dla wujka Mumina od Zorki . Pozdrowienia dla Ewy !
gidelskie-psy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 SUKI kl. młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie- ?II dosk. NATASHA Forjana- ?III dosk Winterforst's EXCLUSIVE- dosk. I, CAJC, BoB, ?? My również wszystkim gratulujemi i za gratulacje dziękujemy.Przegrać z taką suczką jak ,,Zorka" to sama przyjemność tym bardziej że ANDROMEDA i MERCI były zmęczone nie tylko podróżą ale i wystawą w Głogowie którą rozpoczęły sezon.Wystawa fantastyczna Polska ekipa również dziękujemy i do zobaczenia na kolejnych wystawach.:terazpol::mdleje:
Matakia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ogromne GRATULACJE Jagience, Miloszowi, Libertynowi i jeszcze raz Zorce... oraz ich właścicielom. MEGA GRATULACJE dla Ewy i Mumina....
NigdyNigdy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 piotrjan napisał(a):Kasiu pokonać swego idola , to jest największy sukces . Jagna zawsze była dla mnie wspaniałym SH . Dlatego rozpiera mnie duma ze zwycięstwa z tą cudowną suczką. Jagna przebacz !!! Oh! Bo Ty myślisz, że my uszy po sobie położymy i pójdziemy na emeryturę, a tu niepokorne dusze przed Wami :diabloti: BTW- właśnie zabieram się za zdjęcia autorstwa Anety- zobaczymy, czy coś da się przemycić na forum ;) ....i cieszę się, że dojechaliście bez przygód, bo się ktoś (PASKUDA!!!) nie odezwał wczoraj :eviltong:
TANANA Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 LOCZEK napisał(a):GRATULACJE:klacz::klacz::klacz:!!! do nas też :)
Asiaczek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Savannah napisał(a):Muminio świetnie zakonczył wystawe w Valls :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: BOG i res. BIS Oooooo, tylko pozazdrościć!!!:loveu: NigdyNigdy napisał(a): Dla Winterfrostów gratulacje nawet podwójne, bo hodują ringowych terminatorów- wczoraj Zorka zdetronizowała, na Słowacji, Jagienkę :evil_lol: My się też chwalimy.... Jagódka, mimo że charakterologicznie przypominała wczoraj bardziej swoją smutną mamę, Wesołą, niż moją ukochaną Jagódkę (:bigcry:), zdołała zebrać swój dobry nastrój we właściwym momencie i wywalczyć CAC i CACIB, kończąc tym samym Championat Słowacji, z czego bardzo się cieszę. Kasiu, jeszcze raz uściski i pozytywne fluidy wraz z Asiaczkowymi usmiechami!!! Pzdr.
Asiaczek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 piotrjan napisał(a): Dzięki wszystkim za gratki !!! ----------------------------------------------------------------- Na Bisach w Trencinie cóż , zawsze w finałowej grupie , ale zawsze ciut za podium . Na piątce za wspaniałymi psami . Psami i ich wspaniałymi handlerkami . No cóż , poczekamy ! W końcu na Zorkę mówią jeszcze gówniara i małolata . ------------------------------------------------------------------- Jeszcze raz usciski i gratki dla Małej!!! Jeszcze moment i bedzie podium... sami zobaczycie!:loveu::loveu: I dzieki bardzo za pomoc przy ringu! Pzdr.
galadria Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 LOCZEK napisał(a):GRATULACJE:klacz::klacz::klacz:!!! Od na również wielkie gratki dla wszystkich wygranych. sezon rozpoczęty na dobre:multi: ... samymi sukcesami :evil_lol:
Nitor-Nivalis Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :multi::multi::multi:Ogromne gratki dla Zoreczki, Piotra i Iwonki :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo sie ciesze z waszego sukcesu :multi::multi: Dla Jagusi i Kasi rowniez wielkie gratki :multi::multi:
Nitor-Nivalis Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Wrocilismy do domku :) bardzo bardzo zadowoleni :) sezon rozpoczety :multi::multi::multi: Wystawa w Valls bardzo "kameralna", w malej hali, z rownie nie wielkimi ringami - za to bylo bardzo milo i sympatycznie :) Najbardziej zalezalo nam na CACu, a ze poszlo znacznie znacznie lepiej ogromnie nas cieszy :loveu: Jak napisala Lidka (dzieki :) ) Muminek - CAC, BOS, BOB, BOG i res. BIS :multi::multi::multi::multi::multi: Husky bylo chyba kolo 17, wiec jak na hiszpanska krajowke to i tak calkiem spora liczba, zaraz wstawie staweczke i wyniki. Zdjecie jakies mam ale kiepskie i nie wiele :shake: Dziekujemy wszystkim bardzo za gratulacje :) Jestesmy juz co raz blizej hiszpanskiego championatu :multi::multi::multi:
Nitor-Nivalis Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 VALLS CAC SHOW - HISZPANIA judge : C. Stefanescu (Ru) Puppy CORAL BREEZE de Ciukci - vp I, BOB puppy, BOG puppy, BIS Puppy (Coral Sea de Ciukci - Kristaris Tequila Sunrise) Junior BRIAN de Gonssor - ex I (ZZ top de Siberian Lady - Esperanza de Gonsor) Intermediate class LANCE de Ciukci - vg (Karnovanda´s Ricochet - Bain´s Northern Kittenont´Keys) Open class Winterfrost´s PEGASO - ex I, CAC, BOS, BOB, BOG, res. BIS:loveu: (Dennis de Garcimen- Winterfrosts Amber Ice) AURON de Siberian Land - ex II, res. CAC (Robin Hood del Karraces - Prida De bages Dog) TRISTAN - ex III (Ankalyn Coomon Talk Midnight Lady) Champion class ROBIN HOOD Del Karraces - ex I, (Dardian´s Carolina Blue - Malu Del Karrces) CORAL SEA de Ciukci - ex II (Karnovanadas Richochet - Karnovandas Bree Anna) Innisfree´s SUPERSONIC - ex III (Innisfree Silver Treak -Innisfree Touch of Fire) MARIBOR de Ciukci - IV (Bains Northern Formal Attiere- Tundra Boreal De Gran Lupus) females puppy class ECEBERGE LADY - vp I (Suprise de Garcibravo - Dafne de Ciukci) junior BRINDIS de Mel Siberian Dog - I (Robin Hood del Karraces - Ambar de Bages dog) open class TIFANI del Karraces - ex I, CAC, BOS (Dennis de Garcimen- Priscila del Karraces) Husqvarna Carousel dreams - ex II, r. CAC (Kristris Rudolph Valentino Foxfire Rain Dancer) NAMIINE de Siberian Land - ex III (Auron de Siberian Land - Mummy) champion class Innisfree´s RED ROSE - abs Innisfree Tnt At Nanook- Innisfree Janet) veteran class Dathors SHANADU - ex I, BOB vet. (Artic blue Texas Ranger - Wolf Hunter Quenn of the moon)
SYLWIA:) Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 OGROMNE GRATULACJE DLA DZIELNIE I Z SUKCESAMI WALCZĄCYCH ZA GRANICĄ Ewy i Muminka Piotra i Zorki Kasi i Jagienki :Rose::Rose::Rose:
Kida Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dokładnie :) Wszystkim należą się wielkie brawa ! :loveu::loveu::loveu: Super poszło polskiej ekipie, oby tak dalej na zagranicznych wystawach :multi::multi::multi:
piotrjan Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 NigdyNigdy napisał(a):BTW- właśnie zabieram się za zdjęcia autorstwa Anety- zobaczymy, czy coś da się przemycić na forum ;) ....i cieszę się, że dojechaliście bez przygód, bo się ktoś (PASKUDA!!!) nie odezwał wczoraj :eviltong: Kasiu , na rozładowaną komórkę jest tylko jeden sposób , należy ją naładować . Naładować można wtedy kiedy się ma zasilacz . Wiesz , że z Tobą mogę gadać godzinami . Więc wybacz ! Ciekawie jak będe wyglądał na zdjęciu w gajerku i adidasach . Ale po psach zdecydowałem się zmienić buty i od razu poszło lepiej . Jeszcze nie było tak w mojej wystawieniczej historii abym to ja się ślizgał po ringu . Robiły to psy , ale nie ja . Sama mało nie wywinełaś orzełka . ... a droga , deszcz , śnieg i wiatr ! Sama przyjemność !
NigdyNigdy Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dobra dobra :p piotrjan napisał(a):Ciekawie jak będe wyglądał na zdjęciu w gajerku i adidasach . A tak :p Sama mało nie wywinełaś orzełka. "sama mało nie wywinęłas".... Cóż za dyplomacja :cool3: To, że, jak to ktoś nazwał, szybciej wstałam, niż się wyłożyłam, nie oznacza, że przyciąganie ziemskie na mnie nie działa. Działa i to jak! Masa x przyśpieszenie= ojojoj, czyli siniak+ guz na kolanie :evil_lol: Nasz króciutki i zdecydowanie niepełny fotoreportarz z Trencina: Jagienka, początek wystawy zaczęła od niezbyt dobrego nastroju- ja zresztą też. Jakoś nam kogoś brakowało..... Czasem coś Jagience nastrój jednak przywracało: Szczególnie dobrze podziałało odnalezienie, w gąszczu championów, pokrewnej duszy, czyli innego niedużego pieska o równie niedużym rozumku ;) Sama walka na ringu wyglądała tak: Rozentuzjazmowany Kuba i jego równie rozentuzjazmowany pan :cool3: Jego kolega Milosz również tryskał energią :p Walka o CACIBA'a nie była łatwa; A na dodatek CACIB'a przyznać można tylko jednego: Potem była kolej suczek- zaczęło się od młodziezy: Niektórych roznosiła duma: Suczek dorosłych było tylko trzy i na dodatek wszystkie.... w klasie championów :roll: Emocje unosiły się w powietrzu, a i tak niektórzy uważali, że prezentacja Husky to nuuuuuuudy:
Nitor-Nivalis Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 jeszcze pare fotek z VALLS http://www.caninacatalana.com/ALBUMS/valls08/albumvalls08.html
Martynaaaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 wszystkie fotki super ;) i GRATKI DLA WSZYSTKICH :lol::loveu::lol:
Recommended Posts